Vinn färgsprakande drömresa

Beckers_Rhensgatan1

 

Lägger du märke till färgerna omkring dig? Det är lätt att man glömmer bort färgernas betydelse. Det tog företaget¬†Beckers¬†fasta på och spelade in den här roliga filmen.¬†På Rehnsgatan i Stockholm infördes helt nya parkeringsbestämmelser för en dag ‚Äì färgen på bilen bestämde om man fick parkera eller inte. Hur det gick?
Se filmen här:
Nu kan du vara med och tävla om 15 000 i resecheckar.
Gör så här:
Fota något ‚Äì en blomma, en grå katt, himmel, regnbåge eller vad som helst ‚Äì som inspirerar dig att sätta färg på något i ditt hem.¬†Ladda upp en bilden på Instagram tillsammans med en kort beskrivning av vad du vill måla och taggen #beckerssätterfärg, så är du med och tävlar om resecheckar, trisslotter och biocheckar.
  • ‚Ä®1:a pris: Resecheckar till ett värde av 15 000 kr.
  • 2:a pris: Resecheckar till ett värde av 5 000 kr
  • 3:e pris: Resecheckar till ett värde av 1 500 kr.

 

Dessutom utses varannan vecka 10 vinnande bidrag. Vinsten per bidrag består då av fem Trisslotter (värde 150 kr) eller två biocheckar (värde 190-260 kr).

”Vinnarna meddelas via en kommentar från @beckersfarg¬†direkt under vinnarbilderna på Instagram, så håll koll på Instagram. Läs fullständiga tävlingsregler p嬆beckerssatterfarg.se¬†där¬†även vinnarna offentliggörs.

 

Beckers_Rhensgatan7

 

 

Detta är ett samarbete med Beckers

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..