Spökfest m.m

Imorse hade vi 2 väldigt uppspelta småtjejer hemma. Jennifer var lika uppspelt hon och insisterade på att få klä på sina systrar eftersom hon hade sovmorgon och tid med det.

image

Dräkterna var hur söta som helst och passade Nellie och Älva superbra. 5 minuter innan vi skulle åka bestämde Älva sig för att hon inte ville ha pumpan på sig…. Jennifer försökte med alla medel att få Älva att ändra på sig men icke. Så jag packade ner hennes dräkt i en påse som vi tog med oss till förskolan. Inte heller där på plats ville hon byta om och hon tyckte att allting var lite läskigt. Fröknarna såg ju helkonstiga ut och barnen likaså 😀

Vi hämtningen berättade de att Älva hade efter 15 minuter velat ta på sig sin dräkt och vant sig vid att det var en lite annorlunda dag på förskolan 😉

Vi firade Linnéa lite smått igår efter middagen. Hon hade önskat sig antingen en ny iphone eller pengar…..hon fick pengar, rosor + ett fint kort¬†och det blev hon glad över 😉 Kan hända att hon får ett paket till under helgen….. 😉

image

Blev ingen tårta igår men däremot sockerkaka med grädde och hallon till.

Snart är vi klara med födelsedagarna ( Älva fyller ju ifs år i dec men hon är en enkel match än så länge )och kan helt koncentrera oss på julklapparna…..dessa jäkla julklappar….. Jag/vi har ingen aning ännu om vad vi ska ge barnen till jul. Nu har jag bett barnen själva kolla runt på nätet och ge oss olika julklapps-förslag. Få se om de kommer fram till något vettigt för vi tänker inte köpa massa ”bara för att” liksom 😉

Vi har inte tv3 hemma men varje vecka ser jag en del skriverier på Facebook om Svenska Hollywoodfruar och då framförallt om Gunilla Persson. Så när Lilja sov sin lilla middagslur passade jag på att kolla lite på programmet via tv3 play….. Men på allvar….ni som tittar på serien: Tror ni att denna Gunilla är som hon visas på tv? Eller är det delvis skådespeleri? Mysko är hon oavsett:-D Jag skulle gärna vilja träffa denna ”Queen” irl för att se hur hon är 😀

 1. Ska inte aktiviteter på förskolor och skolor vara kostnadsfria för föräldrar nuförtiden? Jag tycker det är rent bedrövligt att man här i Sverige ska haka på en trend som inte egentligen har någon som helst betydelse för oss. Bara kostnader. Näe, gå före du och börja säga ifrån. Det ungar inte har eller inte vet, det saknar de inte.
  Sen har jag en fråga. Hänt Extra ( tidningen ) har en frågespalt där Regina Lund svarar på frågor. Där har du ställt en fråga om ert förra hus,,,, Är dessa frågor verkligen sanna, och OM de är det, tror du att Regina Lund verkligen kan svara på såna frågor…

 2. Eva skriver:

  Gunilla Persson är ju en kul tant, gillar henne och tror hon är precis sådär knasig. Härligt knäpp och knasig!

 3. anna skriver:

  haha ååå älskar pumpa-outfiten =) Klockren!! Ska nog fixa nåt kul till mina barn till nästa helg, fast dom är lite små än så länge för att förstå det roliga med å klä ut sig!
  kram
  annasvarld.vimedbarn.se

 4. Tycker synd om Gunillas dotter… Hon verkar aldrig vara glad eller få göra det barn gör. Iaf inte av det man fått se på tv. Det ska sjungas, dansas och spelas teater på tävlingsnivå…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..