Firande

Ooh jag har inte hunnit alls med att gratulera våra födelsedagsbarn här idag. ….

Grattis till våra älskade Alice och Oliver som har idag fyllt hela 8 år 💜💜

image

Hoppas att de är såå nöjda över dagens firande.
Vi började dagen med en ordentlig sovmorgon och det var inte igår direkt vi sist hade den lyxen!  Jag var uppe en sväng kl  7.15 men det var då fortfarande helt knäpptyst i huset så jag la mig igen snabbt som tusan.  Fick sova ända till halv nio 🙂
Sen har vi förberett för lite kalas. Bakat, fixat tårtan, blåst ballonger osv osv.

image

Alla verkade vara nöjda efter firandet och även trötta. Varvade ner till Så mycket bättre och nu en relativt tidig sänggång. Twinsen fick lite kläder och bla leksaker av oss vilket gick hem bra där.
Victor fick en tjock sticka i foten ikväll.  Precis där stortån börjar så att säga. Det gjorde ont men pappa fick bort stickan lätt. Efter det har dock Victor gråtit floder och haft så ont där i foten. Inte bara just där stickan satt utan även en bit runt om och på trampdynan 🙁 Vi har gjort rent i det lilla såret och ser inget konstigt men ont har han… Han har fortfarande inte lyckats somna utan säger att det gör för ont. Nu har jag bäddat ned honom i soffan så att han kanske har lättare att komma till ro när han är nära oss ( och jag kan lättare höra om han blir ledsen ).
Sov så gott 💜

 1. c skriver:

  Oliver*

 2. c skriver:

  Grattis i efterskott Alice och Victor!

 3. Tyvärr så kan jag inte läsa din sida det blir dubbeltext!! Tråkigt det har varit så i femdagar nu ….jag har följt din blogg länge hoppas att det går att fixa till!
  Tack för en bra blogg tyvärr lite väl mycket reklam numera men annars bra…. Rolig blogg med många fina bilder.
  Hälsningar Caroline

 4. lisa skriver:

  När jag numer går in på din blogg på min iPad kan jag inte läsa dina inlägg för bla ligger missa inte loppiPodden/webb-tv mm i vägen för texten vilket gör att jag måste klicka på kommentarer och då kan jag läsa dina inlägg. Snälla gör något åt detta. Jag orkar inte klicka mig runt för läsa inlägg då får det vara 🙁 detta är tyvärr ett vanligt problem. Idag måste man som bloggare alltid kolla så även besökare som kommer från mobiler/plattor oxå kan läsa tyvärr missar många detta vilket är synd då de flesta sidor idag har mer än 50% trafik från plattor och mobiler

 5. Mia skriver:

  Xylocainsalva är jättebra till sånna saker och svidande insektsbett! Helt klart värt att bara ha hemma 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..