Farsdagstävling – Braun 5050cc

Snart är det farsdag igen…. närmare bestämt 9 november är det dags att fira våra pappor.

Jag har fått möjligheten till att tävla ut en kalasbra present till någons pappa/make/sambo! Helt enkelt en roligare produkt än klassikerna kalsonger, strumpor och slipsar 😉

En av er har chansen att vinna en Braun 5050cc!

S5_5050cc_1

Braun 5050cc har tagit inspiration från motorsportvärlden och med en rad tekniska funktioner och högre prestanda än sin föregångare ger den dig en nära, effektiv och skonsam rakning, varje dag. Dubbla blad kombinerade med en integrerad oscillerande trimmer fångar upp platt liggande hår även i problemområden för maximal smidighet i färre drag.

image

Tävlingsregler:

Svara i en kommentar här under:

Vem vill du ge en rakapparat till på farsdagen och varför ?

Tävlingen avslutar 3/11 kl. 12.00

I samarbete med Braun
 1. Jag skulle vilja ge den till min pappa. Vi har kanske inte den bästa kontakten och ses inte ofta men borde ändra på det och kanske denna rakapparat kan göra honom glad och minnas att den är från mig.

 2. Hej Mirka!
  Jag vill vinna denna fina rakapparat för då kanske min älskade sambo rakar av sig sitt skägg! Han är fin men det sticks ju så förbaskat

 3. Jag skulle vilja ge den till min man då han ska firas på sin första fars dag! Tycker detta ska bli en speciell dag för honom då det egentligen skulle varit hans andra fars dag!

 4. Jag o barnen skulle bli jätteglada om vi fick ge denna rakapparat till barnens pappa. Kanske blir det rakning lite oftare då o då slipper barnen bli så ”riviga” på kinderna när de kramas

 5. Hej. Ja eftersom min egen pappa inte finns kvar i livet längre så vill jag vinna den här så att mina barn kan ge den till sin pappa på Fars dag. Han skulle verkligen behöva en ny rakapparat men skulle aldrig kosta på sig det själv.

 6. Jag vill ge den till min fina sambo som precis har fått ett jobb som börjar den 10 november, hade varit perfekt om han fick gå rakat till första dagen på jobbet efter en lång studietid. Han är väldensbästa och ger hela familjen så mycket kärlek varje dag. 🙂

 7. Hej!
  Skulle ge den till min älskade man som jag har tre barn tillsammans med.
  Vi har haft ett tufft 1 1/2 år med tvillingarna men vi har klarat det och är starkare än nånsin!

 8. Jag skulle gärna vilja ge denna till min älskade sambo som ställt upp för mej då jag varit sjuk och tvungen att opereras.Han är värd den…

 9. Jag skulle vilja vinna denna åt min pappa, han ställer alltid upp och förtjänar att bli lite bortskämd han också!

 10. Jag skulle så gärna vilja vinna rakapparaten till min sambo, som kämpar och sliter med att hitta jobb, samtidigt som vi har en 1,5-åring och en liten som tittar ut i december! Han har verkligen förtjänat en!

 11. Jag skulle gärna ge rakapparaten till min låtsaspappa för att han har ställt upp på mig sen han kom in i mitt liv för 14 år sen. Pappa är något man väljer att vara, oavsett om det är biologisk eller ej. Han är en genomsnäll människa och jag vet att han aldrig skulle såra mig, han ÄR min pappa nu och han kommer även att bli morfar till mina framtida barn.

 12. Jag vill Hemskt gärna vinna den då min sambo verkar vilja vara jultomten i år hahaha… Han har slutat raka sig och har nu stort massivt RÄTT skägg, när han ska reta mig lite extra så rufsar han till det så det står åt alla håll och han ser då ut som en galning!!!! Med denna rakapparat så jag jag ju raka honom i sömnen om han inte fattar piken när han får den i present

 13. En liten läcker rakapparat till far
  För att raka skägget han har
  En Farsdagspresent från barn och frun de kära
  Så han slipper över den förbaskade rakhyveln svära

 14. jag vill så gärna vinna denna rakapparat till min sambo så han kan få den från sin dotter på 6 månader.. jag har ingen aning om vad jag ska hitta på till han från dottern så detta vore en jätte bra grej !..

 15. Jag vill ge rakapparaten till min Man mina barns pappa.
  Och varför jag vill ge han den är pga att han annars bara kommer att få det ”vanliga”
  Och att den han har idag håller på att ramla i tusen bitar.

 16. Hej!
  Jag och mina barn skulle vilja vinna för att ge till min älskade man och deras pappa. Han har nämligen bestämt sig för att sluta raka sig för att spara skägget till Sweden Rock som är i juni!!! Jag som både ogillar både Sweden Rock och detta förbaskade skägg 😉 Hade varit perfekt om barnen hade vunnit för att kunna ge till sin pappa, jag menar då måste han ju raka sig 🙂

 17. Med sin kraftiga skäggväxt river han både min och barnens kind. Med en maskin skulle han bli len och fin och vi skulle slippa lida pin av hans puss så fin.

  Denna skulle passa min make som handen i handsken då hans kraftiga skäggväxt förbrukar på tok för mycket rakblad!
  Kram på dig

 18. Jag vill vinna en till min sambo (barnens pappa) som verkligen förtjänar att få något fint! Han jobbar varje dag (vardagar och söndagar, julafton och midsommar) här hemma med djuren och allt annat som ständigt finns att göra på ett lantbruk. Dessutom hjälper han till med både barn och hem mer än vad han egentligen skulle orka. Han om någon skulle behöva få någon belöning för det han gör och den han är. Att vinna denna att ge till honom skulle vara ett fint sätt för mig och barnen att visa vår uppskattning!

 19. Hej! Den skulle dottern ge till sin pappa så han kan få en puss sen annars sticks det 🙂 sambon är aldrig nöjd med nån rakapparat men denna låter ju bra!

 20. Jag skulle vilja vinna denna åt min kära make och barnens pappa. I våras (mars-april) blev han allvarligt sjuk i bukspottkörtelinflammation och fick vårdas på intensiven i 17 dagar innan han började bli bättre. Det här hände bara tre veckor efter vi gifte oss. Allt hände pga av gallstenar som stälde till det och nu äntligen har han fått en operationstid för att ta bort gallan. Den operationen sker samma dag som denna tävling avslutas 3/11 och det är även samma dag som vår yngsta dotter fyller 1 år. Så nu hoppas jag få ge maken en perfekt farsdagpresent från oss alla och samtidigt fira att denna skjudomshistoria är ett minne blott!

 21. När vi fick vårt första barn hade min sambo sparat sitt skägg i 2 månader. Han såg inte klok ut och han kallade det för slutspelsskägg inför förlossningen. Jag var rädd att vi inte skulle släppas in när det väl var dags, om man ska vara fördomsfull så såg det ut som en hysterisk kvinna, sannolikt kidnappad av al-Qaida som ville in på förlossningen!
  Nu när vi väntar vårt andra barn, som ska komma i maj. Då har han redan börjat spara. Han har massiv skäggväxt och ingen apparat.
  För att behålla någon slags fattning skulle jag vilja ha den där apparaten själv, för att tvångsraka min obstinata sambo;)

 22. Jag skulle vilja ge min man och mina barns pappa denna! Hans rakapparat har var trasig sen i somras och vägrar unna sig något och köpa en ny! Han är bra mycket snyggare i stubb än i sporadiska skäggfläckar;)

 23. Som ja skulle vilja vinna denna till min älskade make, barnens fantastiska pappa! I 25års present, för 12år sen fick han en rakapparat av mig. Den är på tok för skraltig nu. Men med sjuk & långtodssjukskriven fru innbebär det att ny inte prioriteras o han använder hyvel när han rakar sig o med en känslig hy blir det skärsår osv. Dvs oftast trimmar han bara ner de numera men vi vill alla ha honom slät o go. Han drar ett tungt lass här hemma o bättre lär de inte bli pga min sjukdom tyvärr, så att åtminstone få raka sig värdigt e han väl värd!

 24. Jag skulle vilja ge den till min fina sambo. Han envisas med att spara på skägget och jag envisas med motsatsen. 🙂 Så denna skulle komma väl till pass!! 😉

 25. Åh, den skulle jag ge till min sambo/den bästa av pappor. En helt fantastisk pappa som gör allt för sina barn o som verkligen förtjänar en extra fin fars dag!

 26. Jag skulle väldigt väldigt gärna vilja vinna denna! Efter att ha genomgått en tuff skilsmässa i somras, är min ekonomi helt katastrofal! Så jag vet inte riktigt hur jag ska få ihop pengar till en fars dags-present… Men såklart vill jag ge min älskade pappa något – och en sådan här häftig rakapparat skulle han bli helt galet glad för!! Varje gång vi ses brukar jag få hjälpa honom att raka sig ordentligt, han är inte så gammal men har ändå svårt att se alla skäggstrån. Så den här apparaten skulle verkligen vara guld att få ge pappa! <3

 27. Hej Mirka!
  Jag skulle vilja ge rakapparaten till min sambo som i lördags kom hem från lasarettet i Umeå.
  Han på 1 år fått 2 näthinneavlossningar och gjort 2 mycket jobbiga operationer på ögonen, så det skulle va roligt att få överaska honom med denna apparat.

 28. Hej Mirka!

  Jag skulle vilja ge denna fina present till min sambo. Han är den största kämpen jag känner! Han har tillbringat 9,5 månad på sjukhus under senaste året, och vårdats för livshotande skador efter en trafikolycka.
  Efter att nu varit hemma några månader är han tillbaka på sjukhuset igen.
  Denna rakapparat hade underlättat för honom, då han delar sin med våra stora pojkar!

  Hoppas på tur! ‚ô°

 29. Den vore en toppenpresent till min make från våra barn. De kommer inte att kunna fira honom på farsdag i år då han är i Sydamerika på jobb 🙁 Han kommer hem 19 December.. Men då kunde barnen (3 och 5 år) så slå in den tillsammans och sedan få berätta via skype att de fixat en present som ligger och väntar här hemma när deras saknade pappa äntligen kommer hem igen.

 30. Hej.
  Min sambo och mitt barns pappa är en väldigt envis person.
  I somras så ingick han i ett vad som går ut på att inte raka sig.
  Han har ett enormt skägg nu så han behöver den bästa maskinen när det är dags att ta bort det.
  Annars kan han nog knäcka extra som jultomte.

 31. Jag skulle vilja vinna denna till min fantastiska pappa som jag tyvärr inte träffar så ofta som jag skulle önska.
  Jag skulle vilja ge honom en lite finare present för att visa att jag tycker så mycket om honom, och för att jag uppskattar att han alltid funnits vid min sida och inte har lämnat när det har varit blåsigt! Det förtjänar han, min fantastiska skäggiga farsgubbe! <3

 32. Jag skulle vilja vinna denna till min pappa tycker han är värd allt i världen men han skulle bli ur glad för en sån här och för att jag vill skämma bort honom rigällt för älskar honom!

 33. Hej!
  Jag skulle vilja ge den till min sambo som är världens bästa pappa och har världens mest snabbväxande skägg. Han måste raka sig flera gånger om dagen vilket innebär att rakapparater går åt på löpande band.. Hade varit underbart att få vinna en!! Kram

 34. Jag skulle ge denna fina present till min älskade sambo! Han jobbar borta under veckorna med långa pass så när han kommer hem till helgen är han allt annat än nyrakad då han endast rakar med hyvel finns inte ork till rakning efter arbetsdagens slut. Han har själv sagt att ham jätte gärna skulle vilja ha en rakapparat då de skulle underlätta vardagen:) jag håller tummar och tår att turen är på min sida så jag får ge min finaste denna fina present 🙂

 35. Åh denna skulle jag vilja ge min man. Han har varit helt underbar nu när vi fått vårt 8:onde barn för 5 veckor sedan, det blev snitt och jag har haft lite komplikationer efter så han har skött allt här hemma. Skulle vara underbart att få ge honom något tillbaka 🙂

 36. Jag skulle vilja ge denna rakapparat till mina äldsta söner då jag inte har råd att ge dom något stort i ”farsdags”present.Om inte annat i julklapp :O) . Har bara en ynka a-kassa på 8400 och en hyra på 7900, däremellan ska man leva på luft ungefär med 3 grabbar. Visst har man lite pengar till med 1 underhåll m.m (barnen är 22 20 och 15) så det blir till att snåla på allt. Så det vore skoj att få ge något stort och dyrt i julklapp till dom 2 rackarna.
  Hoppas att du lägger ut bild sen på bebben i 3d eller 4d så man får se honom :O)

  Kram Kram

 37. Jag skulle vilja ge denna till min älskade sambo min stötte pelare som ALLTID finns där för mig han är så värd denna så håller tummarna här nu.

 38. Hej mirka!
  Jag skulle så gärna vilja vinna denna rakapparat då den min man har sjunger på sista versen:). Min goa fina man ställer alltid upp hur mycket han själv än har att göra för både mig och sina barn, han tar dig ändå tid för det där extra lilla buset och så e han så kass att på att unna sig själv nått nytt.
  Nu håller jag tummar och tår!!! 🙂
  Kram C

 39. Åh. Skulle vilja ge den till min sambo som har tagit hand om mej å våran 2åriga son helt fantastiskt dom senaste månaderna. Vi väntar nämligen nummer två och jag har varit sjukskriven sen v 13 och orkar nästan ingenting så han har fått gjort allt. Och eftersom jag varit sjukskriven så är inte ekonomin på topp så ja känner att jag kan köpa nått till han på Farsdag.. Så att vinna denna vore fantastiskt 🙂

 40. Hej!
  Min pappa och jag är inte så flitiga på att ses. Han jobbar omänskligt mycket och vi bor en bit ifrån varandra. Han reser mycket i sitt arbete och representerar ett stort företag och måste hålla sig hel, ren och inte med en massa skäggstubb!
  Trots denna sparsmakade kontakt så är han en av dom bästa jag vet och en stor förebild för både mig och kommer även att vara för min son när han blir större!
  Han är väldigt givmild till dom han tycker om och en oerhört hjälpsam person.
  Då jag är mammaledig så är det inte gott om pengar precis. Men tänk vad förvånad och glad han skulle bli om jag kom med en sån fin present! Det skulle han verkligen vara värd!

 41. Hej. Jag skulle vilja ge min man o pappan till våra fyra barn den presenten. Han har verkligen kämpat här hemma med att bygga klart övervåningen så att alla ska få varsitt rum. Han förtjänar verkligen det bästa då han alltid ger oss det bästa.

 42. Jag vill vinna den till min älskade sambo som finns där för oss alla i familjen i vått o torrt. Han sätter alltid alla andra före sig själv så nu skulle det vara roligt att få överraska honom med något extra fint!!

 43. Hej
  Jag skulle vilja ge denna till min pappa för att han är världens bästa pappa och morfar. Vi bor lite långt ifrån varandra men vi tänkte överaska honom på fars dag och rakapparaten skulle vara en perfekt present just för honom.

 44. Hej!
  Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min älskade man. Han skulle behöva en ny, då hans gamla gått sönder. Han använder nu en hyvel men klagar varje gång!

 45. Min underbara man såklart <3 Han tänker bara på alla andra först och skulle verkligen förtjäna en fin present! Han är mitt allt <3

 46. Denna skulle jag villja vinna till min man från våra grabbar, är såå svårt att komma på vad man ska ge oftas blir det kalsonger eller strumpor men denna hade varit toppen bra till gubben med världens snabbast växande och stickigaste skäggväxt 🙂

 47. Jag skulle vilja ge min man denna gåva. Det senaste året har varit tufft, med 3 missfall på rad känner jag att jag vill visa min uppskattning till min kära man som ställt upp och verkligen varit min stöttepelare ‚ô° Utom honom hade jag inte klarat detta och fortfarande leva med hoppet om att vi en dag kommer få vårt efterlängtade lilla mirakel. Han är luften i mina lungor ‚ô°

  Tack för en bra blogg!

 48. Jag skulle låta mina barnbarn få ge den till sin älskade pappa (min son) i farsdags-present. Det skulle betyda massor av glädjetårar och kärlek för alla i familjen efter en lång tid med sorger och tråkigheter.

 49. Jag skulle vilja ge denna fina rakapparat till min älskade pappa! Han är hela min värld, min superhjälte 🙂 det har varit två tuffa år med hjärt problem för hans del, 56 år gammal.. Han gick ner sig totalt ett tag där. Men, Papua, som är bonde o har ett helt tids jobb på det. Klarade det också. Jag skulle vilja ge han denna, för att han unnar sig aldrig något. Han är värd det bästa i mina ögon! Håller tummar o tår! 🙂

 50. Jag skulle vilja vinna den till min pappa som alltid ställer upp för mig, min son och min sambo. Vi bor 40 mil ifrån varandra men då jag försökt plugga färdigt under våren och hösten har han ställt upp både som barnvakt och med ekonomisk hjälp. Hade aldrig klarat det utan honom.

 51. Skulle gärna vilja ge sambon denna från barnen då han har haft samma rakapparat sen han flyttade hemifrån! Han är 48 år

 52. Jag skulle faktiskt vilja vinna denna å mina barns vägnar. De vill ge sin pappa nåt på farsdag men då de är så pass små så har de inga egna pengar (och vi är inte tillsammans längre) så skulle denna vara perfekt för barnen att ge till sin pappa. De klagar ofta på att pappas skägg sticks så om de fick ge honom en fin rakapparat så skulle alla bli nöjda i slutändan 🙂

 53. Jag vet exakt vem som får den om jag vinner
  Mitt snälla ex denna i en julklapp finner
  En säljare han är så stilig måste han vara
  Tänk va kul om jag kunde få ge denna, till honom bara

 54. Jag skulle vilja ge den till min man som betyder allt för mig! Han driver en gård med mjölkkor vilket gör att han jobbar jämt, varje dag året runt! Men ändå tar han sig tid att hjälpa mig och våra barn när det behövs! Det skulle vara kul att ge honom något på farsdag som han faktiskt behöver!

 55. Jag skulle vilja ge dem till min man från vår nyfödda son nu i farsdagspresent. Efter en lång tid av längtan & kämpande så är vår efterlängtade son äntligen här hos oss. Jag är så lycklig för det & för att vår son har en sån fin pappa. Därför skulle jag vilja uppskatta honom lite extra på farsdag genom att ge honom denna rakapparat om jag vinner. Han är aldrig den som skulle kosta på sig något till sig själv utan ger & gör allt för mig & vår son & hans två barn från tidigare äktenskap. Hoppas på vinst.

 56. Jag vill ge denna fina rakapparat till min pappa. För att sen han blev pensionär hjälper mig med mina barn, tar de till tandläkaren, läkartider, hämtar de varje måndag från skolan så de får egentid med bara morfar mm. Han ställer upp vid vab oxå så vi föräldrar kan jobba. Detta kanske morfädrar brukar göra men min pappa har hela mitt liv jobbat borta vardagarna så vi har alltid bara haft tid på helger & när barnbarnen kom så jobbade han ju så fortfarande & ju äldre han blev ju tröttare va han på helgerna & orkade inte riktigt engagera sig i nåt. Men som morfar tar han igen all sån tid & därför är han värd denna present!!

 57. Åh, jag skulle ge den till min underbara man, som i flera år använt dåliga, billiga rakapparater då ekonomin inte vart den bästa. Det hade betytt så mycket att mina två små pojkar kan ge sin far en ordentlig farsdagpresent!

 58. Hej!
  Skulle så gärna vilja vinna denna så jag kan ge bort den till min underbara sambo på farsdag som en liten överraskning då han först blir pappa i december 🙂 vore så kul att få visa lite uppskattning för allt han gör för att jag och lilla bebisen ska må bra 🙂
  Kram

 59. Hej!

  Trots att jag är 32 år, så jag ge denna världens bästa pappa, min egen. Han har alltid varit där för mig och eftersom han är så himla dålig på att unna något till sig själv så skulle jag vilja överraska honom med något extra just i år. Denna skulle vara perfekt och han skulle bli himla glad.

  Stor kram

 60. Min pappa gick bort förra året och denna Farsdag blir den första utan honom! Har därför tänkt fira min man och mina fem barns pappa riktigt riktigt ordentligt i år!
  Visst vore denna rakapparat en jättefin gåva då!
  Mvh Anna

 61. Min sambo en snäll papper har
  Han ger men inget han tar
  Efter en operation och smärta
  Vad förtjänar han då mer än detta
  Då stubben kommer är det lätt att fixa
  Utan att trixa
  Denna pryl förtjänar han
  Så att han raka sig kan
  Jag hoppas vi en Braun får honom ge
  Om jag vinner denna tävling kommer det ske
  Ingen förtjänar den mer
  Han oss alltid ser
  Den bästa svärfar man kan ha
  Det säger då ja’!

 62. Hej Mirka!
  Jag skulle vilja ge rakapparaten till min underbara sambo. Han är inte bara pappa till vår son utan han har även tagit på sig papparollen för min dotter sen innan, vilket han gör så bra. Han kämpar nu med sin vikt och har gått ner 15 kg av det 30 kg han behöver tappa. Min dotter skulle vilja ge honom rakapparaten för att visa hennes uppskattning till honom (förutom alla kramar han får dagligen).
  Kramar till dig

 63. Hej!
  Jag skulle vilja ge den till min sambo. Denna farsdag blir hans andra men förra året glömdes det visst bort, så det skulle vara kul att överraska honom ordentligt! 🙂

 64. Jag skulle ge den till min man.. Han är en super pappa till våran dotter och tar så väl hand om oss båda.. Hade dessutom varit lite kul och ge honom en BRAUN rakapparat då vi heter det i efternamn och han är en riktigt skäggig typ;)

 65. Hej, jag skulle vilja ge den till min far på fars dag. Det är första dagen vi umgås på fars dag i år, sedan jag var liten och det vore så kul att överraska honom med en så fin present!
  Ha en underbar kväll!

 66. Jag skulle vilja ge den till min far som är flint och som när vi var små lurade oss att vi hade slitit av allt hans hår på huvudet. Han behöver dock raka sin mustasch och han är trotts att han luras ibland världens bästa pappa och morfar!

 67. Skulle vilja ge den till min fina make som är en underbar pappa till våra döttrar och som aldrig gjort någon skillnad på bonusdotter och de egna döttrarna.

 68. Hej skulle vilja överraska min dotters sambo (pappa till mina barnbarn).Han kan behöva en bra rakapparat att glädjas vid, han har inte alls kunnat unnat sig något eller tänka på sig själv det senaste halvåret pga hans mamma är svårt sjuk (50år) barnbarnens farmor. All tid o tankar kretsar naturligtvis kring det skulle vara kul att få glädja honom tack för en trevlig blogg

 69. Jag skulle vilja ge den till min sambo, dotterns pappa! En perfekt farsdag-present!
  Alla känner vi igen morgonstressen och eftersom han har så mörka strån syns de på en gång, så varje morgon måste de väck 😉 Ändå står han där och sliter med den förbannade hyveln 😉
  Denna skulle underlätta och bli toppen!

 70. hej!
  Skulle vilja vinna den till min sambo som har sen lillasyster Elise föddes för fem månader sen hållt den här familjen flytande. Jag drabbades av en förlossningsdeprission och orkade inte mycket mer än att ta hand om mig själv, han fick sköta allt med hemmet, med båda barnen och allt därtill. Efter några månader mår jag bättre, men utan världens bästa pappa och sambo hade vi inte klarat oss! Och inte en gång har han klagat! Skulle va så kul att skämma bort han med den här rakapparaten, så vi kan kasta hans gamla ”fick av pappa i när jag gick i åttan” maskin !

 71. Jag vill vinna den till min kille som kommer fira sin andra farsdag iår. Förra året var vår son bara någon månad och firandet blev inte så spektakulärt som jag hade tänkt. Vill göra något fint för honom iår och han är i behov av en ny apparat 😉

 72. Hej
  Jag skulle vilja ge en ny rakapparat till min sambo! Eftersom jag inte har någon relation till min pappa så vill jag i alla fall uppmärksamma min sambo <3

 73. Åh vilken perfekt tävling. Min sambo stod igår och grejade med sin rakapparat och sade att den håller nog på att ge upp. Så en vinst här skulle passa perfekt, skulle bli en fin Fars Dags present till en super bra pappa. Mvh liselotte

 74. Hej 🙂 jag skulle vilja ge den till barnens pappa då han helt enkelt är bäst . Han gör så mkt för mig & barnen & att få vinna skulle bli den bästa farsdag pressent från barnen .

 75. Åh snälla snälla låt mig vinna denna, jag ska vara ärlig och säga att jag inet vet, om jag vinner, vem jag ska ge den till, pappan till min son (som jag förövrigt är rätt arg på just nu, så kanske att en present kan lösa vår lilla konflikt) eller till min egen pappa som är världens finaste morfar till vår son. Hursomhelst, pengarna att köpa ngt sånt här finns inte hos oss så skulle jag vinna skulle jag inte bara bli överrakad utan JÄTTEGLAD! KRAM!

 76. Hej! om jag skulle vinna denna rakapparat skulle jag utan tvekan ge den till världens bästa pappa! Han tänker alltid på alla i familjen framför honom själv och att skjutsa och hämta gör han alltid utan att tveka! ‚ô°

 77. Jag vill ge denna till min älskade man, då han har väldigt känslig hy och har svårt att få rakningen bekväm och enkel.
  Nu håller jag mina tummar stenhårt!
  / Zofie

 78. Jag skulle vilja ge rakapparaten till min sons pappa! Vi lever inte tillsammans med det är viktigt för oss med en fin o varm relation för oss själva men framför allt för vår son. Att sonen genom mig skulle få ge denna present till sin pappa skulle göra honom så glad!

 79. Hej Mirka!
  Jag skulle vilja ge denna till min kära make som är pappa till våra 5 barn! Vad kan vara bättre än att pussa på en alldeles nyrakad kind när kvällen kommer??

 80. Jag skulle jätte gärna vilja vinna denna rakapparat som jag då vill ge till min sambo mina barns pappa. Han är världens bästa pappa. Han kommer hem från en lång dag på jobbet och leker och stojar med barnen. Han klagar aldrig på att han är trött eller så men en sak då han klagar på är varje gång han rakar sig han klagar alltid på hyvlarna och säger att han vill ha en rakapparat men tycker att dom är för dyra för att unna sig, så därför skulle jag vilja vinna dn till honom 🙂

 81. Jag vill ge rakapparaten till min älskade man, Mats, som alltid under alla mina år med sjukdom funnits där för mig och våra 3 fina barn.
  Vi firar 20-årig bröllopsdag nästa år och jag älskar honom så otroligt mycket!!

 82. Hej Mirka!
  Jag skulle vilja ge denna rakapparat till min man som snart blir 4-barns far. Han jobbar otroligt mycket för att försörja vår familj nu när jag inte riktigt får in så mycket till hushållskassan som jag brukade när jag jobbade. Är höggravid och vi väntar vår 3:e dotter i slutet på året. När han jobbar så mycket som han gör så prioriterar han bort att raka sig då det tar för lång tid enligt honom. En rakapparat som denna skulle underlätta för honom och för mig som föredra att han är slätrakad 🙂
  //Malin

 83. Jag vill vinna för att ge den till min svärfar. Han är 80 år och synen försvinner snabbt.
  Med en rakapparat hade han förhoppningsvis kunnat raka sig själv ett bra tag till.
  Så jag håller tummarna

 84. jag skulle vilja vinna en till min man då han ställer upp på mig och vår familj i vått och torrt och då han är i behov av en ny rakapparat men prioriterar andra inköp före inköp till sig själv. Han är en osjälvisk människa som är värd det bästa!

 85. skulle jag vinna är det våran dotter som ska få fira sin pappa på sin första farsdag, vad hade varit bättre än att hon kunde få ge honom denna rakapparat 🙂

 86. Vill vara med o tävla om denna! Jag vill vinna den främst för mina barns skull.. jag älskar skägg på män, men barnen hatar sin pappas kliande pussar. Så vinner barnen denna kan de äntligen njuta av pappa pussar igen

 87. Jag skulle ge den till min sambo för att det är dags för honom att snygga till sig, låta älgarna vila, hänga undan jaktkläderna och komma hem till mig och barnen!

 88. Min sambo har sagt länge nu att han ska köpa en rakapparat men det blir aldrig av. Han skär sig med hyveln och det blir inte bra, därför rakar han sig inte så ofta (som han kanske borde). Men nu när han blivit av med jobbet behöver han göra det ofta nu nr han går på många jobbintervjuer. Detta hade alltså varit en toppen present att ge till honom från våra tre barn! 🙂

 89. Skulle vilka vinna denna till min snart blivande man.
  Han behöver verkligen denna å jag är föräldraledig och som sagt inte rik då:) så hade varit toppen … Vinner aldrig något men håller tummen iallafall

 90. Jag önskar att jag vann den för att kunna ge den till min man och pappan till mina barn. Jag älskar honom otroligt mycket och har så dåligt samvete över att jag alltid ryggar tillbaka när han ger mig en orakad puss…

 91. Jag skulle vilja ge denna fina apparat till min älskade make. Han är en godhjärtad, omtänksam och generös man som alltid tänker mer på andra än sig själv. När han ger gåvor är de är alltid valda med omtanke. Det skulle vara roligt att överraska honom med denna fina rakapparat till Fars dag – han är ju med en trebarnsfar 🙂

 92. Skulle ge din till barnens pappa/min make då han önskar sig en ny rakapparat.
  Med vänlig hälsning Susanne

 93. Jag vill vinna denna rakapparat till min sambo som barnen skulle få ge på farsdag. Sambon är inom det militära och behöver raka sig dagligen och just för tillfället så använder han mina rakhyvlar. Låt mig slippa ha slöa hyvlar och låt mig få en len haka på min sambo;)

 94. Min käresta använder fortfarande vid 44 års ålder rakhyvel varje dag. Han är lite småsnål mot sig själv och använder samma blad tills det är så utslitet innan han byter till nytt. Han har ofta sagt att han skulle vilja ha maskin istället. Men varje månad väljer han att istället köpa prylar och nödvändiga saker till hem och barn. Tänk om jag som student kunde få ge honom denna rakapparat, vilken överraskning! Kramis

 95. Till min sambo, som avskyr att raka sig då han just nu har en helt värdelös rakapparat, lever med ett orakat grottmonster här hemma nu. Hade ju varit underbart med en ny så man kan se hans fina ansikte, och man kan köpa något annat roligt till familjen än vad det kostar med en ny rakapparat!! 🙂

 96. Jag vill ge en rakapparat till min lillebror. Inte för att han har några egna barn än och därmed kommer att bli traditionsenligt firad på fars-dag utan för att han har mognat enormt de senaste åren och nu helt plötsligt gått från att vara en pojkspoling till en ung man som tar rollen som morbror på fullaste allvar.

 97. Min man önskade sig en rakapparat i julklapp förra året, det glömde jag och minns inte ens vad han fick istället. Så då önskade han sig en när han fyllde år för några månader sedan. Men som mamma till världens busigaste 1,5 åring så funkar inte min hjärna som den ska alla gånger (hur länge kan man skylla å amningshjärna?) Så jag glömde självklart bort det och köpte ett par byxor istället. Nu börjar jag få liiite dåligt samvete så det skulle vara otroligt kul om vår dotter kunde få ge honom en sån här häftig till farsdag. Det räknar han verkligen inte med utan tror väl att han får en panikpresent om ens det.

 98. Jag skulle vilja ge rakapparaten till min man, pappa till mina fyra barn. Han rakar sig manuellt i dag, och brukar inte unna sig någon dyrare pryl.
  Han är en fantastisk pappa som odlar den mesta av maten hemma. Potatis, grönsaker, lök, sallad, ärtor, tomater, gurka…you name it. Samtidigt lär han barnen vad närproducerat är och de brukar också få så egna frön. Han är dessutom jägare och fixar kött till familjen såsom älg och vildsvin. Oss fattas intet. Och ibland när jag (mamman) jobbat och kommit hem har han stått och rullat hemlagade kroppkakor och kokat hemlagad lingonsylt till barnen! Ingen köpmat här inte! Som mamma behöver man aldrig vara orolig över att barnen inte får i sig ordentlig mat när man är iväg…Guld värt!

 99. Min man och jag har precis blivit föräldrar för första gången och min man är världens bästa pappa. Hans rakapparat gick i sönder precis innan sonen föddes så jag hade gärna gett en till honom i fars dags present för det förtjänar han verkligen!!!

 100. Hej!
  Mina älskade barn vill sååå gärna ge sin pappa en rakapparat på farsdag då hans har slutat funka och så att han inte sticks då han ska ge barnen kramar

 101. Jag skulle vilja ge denna till min kära sambo sen snart 8 år, pappan till mitt barn. Som tack för att han alltid ställer upp, sätter sig själv efter oss andra. Han förtjänar verkligen en ny rakapparat då han haft samma sen vi möttes.

 102. Jag vill ge den här rakapparaten till min pappa som tack för all hjälp och stöd vi har fått med flytt, bröllop och alla möjliga problem. Han har varit en riktig klippa och förtjänar verkligen att få något sånt här.

 103. Denna present skulle jag vilja ha möjlighet att ge till min älskade man som jobbar o sliter borta för att jag och barnen ska ha det bra samtidigt som jag läser till sjuksköterska, utan honom skulle det inte vara möjligt!

 104. När jag såg denna tävlingen tänkte jag direkt på min kära sambo! Han har en gammal sliten rakapparat som han ärvt någongång i tidig tonår, den rakar snart sitt sista skägg kan jag säga 😉 Och det vore ännu roligare att ge den till just honom för även om bebben ännu ligger i magen så är det faktiskt hans allra första farsdag.

 105. Jag jobbar på sjön & är borta varannan vecka. Är till sjöss på fars dag. Tycker min underbara sambo förtjänar en fin present då han tar hand om vår lilla dotter när jag är iväg

 106. Jag vill ge den till min sambo, som ”glömde” raka av sig slutspelsskägget när hockeysäsongen tog slut i maj, å nu är hockeyn igång igen!

 107. Jag skulle vilja ge den till min man från vår 2 åriga dotter & 4 månaders son för att han är världens bästa pappa som i augusti lag ut 50000:- på en familjebil till oss som vi blev blåsta på så idag har vi varken pengarna eller bilen! Vi är relativt unga 24 & 25 så just nu sitter vi inte i en sån rolig situation, så d minsta han är värd är en ny Braun iaf! Tack för en toppen bra blogg!

 108. Hej, jag skulle vilja ge den till min pappa! min pappa har alltid ställt upp för mig oavsett vad det handlar om, han har aldrig tvekat för att ställa upp för någon å då är vi tre syskon! jag anser att min pappa verkligen är värd en fin farsdag present och vad passar då bättre än något som kan göra han just fin? =)
  Ha de gott..

 109. Hej
  Jag vill ge denna fina aparat till min älskade man och världens bästa pappa.
  Vi fick vår dotter förra året efter 7 års kamp, efter allt kämpande är hon äntligen här.
  Tycker det är viktigt att fira dessa pappa dagar, det är han värd.
  Kram Hanna

 110. Jag skulle så väldigt gärna vilja ge min pappa denna fina rakapparaten för han ställer alltid upp för mig och min dotter i vått och torrt. Det skulle vara underbart att få ge honom den. Kram Helena

 111. Jag skulle vilja ge denna till min älskade pappa då han alltid ställer upp i vått och torrt och hjälpt mig och mina syskon genom många hinder i livet. Denna hade varit perfekt fars-dag present 🙂

 112. Hej!
  Jag skulle vilja ge den till min svärfar. Han har i drygt 13 år ny varit som en pappa för mig, mer än min biologiska nånsin varit. Han har jag ingen kontakt med längre.
  Så min svärfar är verkligen värd en fin fars dags present

 113. Denna vill jag vinna. Helst till min egen pappa så han inte behöver extraknäcka som timme i år 😉 eller så ger mina barn den till sin pappa som är den bästa som finns!

 114. Gustav. Mina barns pappa.
  Han är finaste pappan. En pappa som jagar och leker med sina barn varje dag , varpå barnen illtjuter av glädje när de blir jagade . En pappa som skiner varje gång han ser sina barn .
  <3
  Thats it.

 115. Jag o mina fyra tjejer vill jätte gärna vinna denna till våran pappa (sambo)
  Tycker han är värd en ny när den andra lagt av. Han ställer alltid upp för oss och gör allt för oss så han är värd den

 116. Jag skulle ge den till min pappa därför att han har gjort så mycket för mig. Allt från ”brandkårsuttryckningar” till min hängivnaste supporter som alltid är där och hejar på. Jag är dålig på att visa min uppskattning och skulle vilja göra det mer. Det här skulle vara en bra början till att säga att han är det bästa som finns.

 117. Min sambo, pappan till våra två barn, är i stort behov av en rakapparat. Han använder engångshyvlar som är alldeles slöa och rostiga. Vi har inte samma inkomst då jag är föräldraledig med vårt andra barn så han prioriterar bort sig själv och hans egna behov för att sätta familjen först. Han är sååå värd detta så jag hoppas hoppas hoppas att han kan få denna i farsdag-present. Kram

 118. Jag vill vinna den till min man, han har ingen rakmaskin och skulle verkligen behöva en. Har länge tänkt köpa en men dom är så dyra.. 🙂

 119. Hej
  Jag skulle vilja ge den till min man. Sin första farsdag fick han fira utan barn. Vi miste vår son endast 1 vecka innan farsdag 2011. Han var den som höll mig vid liv, ovanför vattenytan. Min stöttepelare. Det var en otroligt tuff tid men tillsammans klarade vi den värsta tiden, gifte oss och i april 2013 gav han mig våran dotter. Våran stjärna i himlen blev storebror. Utan min man hade jag aldrig stått här idag. Den bästa som finns som gett mig det vackraste som går att få, ett barn.

 120. Hej, den skulle jag vilja ge till min man från våra flickor för att han ska bli lite glad. Han har det stressigt och motigt på jobbet just nu och en överraskning av detta slag skulle nog pigga upp hans ( och vårt) humör. Kram

 121. Jag vill ge den till min man från sina två pojkar, som vi har kämpat o få!! Han är världens bästa och allt går till barnen så han unnar aldrig sig själv något!

 122. Jag skulle så gärna vilja ge den till min sambo sen 24 år tillbaka då jag tycker att han är värd det <3 kram camilla

 123. Hej
  Jag är en tjej på 22 år och vill vinna denna till min pappa ,för att vi är fyra barn hemma och jag uppskattar mamma och pappa för att de låter alla barn bo hemma än och pappa skulle uppskatta att få något då han egentligen bara vill ha glada och friska barn. Roligt att ge något till någon som uppskattar det där lilla de får.

 124. Jag skulle vilja ge rakapparaten till min underbara pappa. Vet att alla säger att man har den bästa pappan men jag kan verkligen säga att min pappa är världens bästa. Trots hans svåra smärtor i kroppen efter en allvarlig olycka möter man alltid honom med ett leende, han är så positiv jämt och han ställer ALLTID upp för mig. Så att få ge honom något sånt fint i farsdagspresent skulle vara guld värt för mig.

 125. Till mina barns pappa/min sambo.
  För att han är en sån underbar far och dessutom har hans rakapparat gått sönder så vore ju en perfekt present till farsdag. 🙂

 126. Hej Mirka. Helst vill jag ge min egen pappa en fin rakapparat, men jag tror att han har det han vill ha. Istället vill jag ge en till mina barns pappa. Eller dom vill nog ge honom en fin present. Det är så att vi är separerade och har en kylig relation. Men jag tycker att man får bita ihop och göra det bästa av det hela. Om barnen vill ge presenter då tycker jag att man får ställa upp, dom tycker att det är så roligt att ge bort presenter och teckningar. En rakapparat är ju roligare än ett par strumpor eller kalsonger. Eller hur :-)… För övrigt så gillar jag din blogg, ni verkar vara en härlig familj. Mvh Alexandra

 127. Hej mirka!
  Denna skulle ja vilja vinna till min underbara sambo. En väldigt nybliven 2 barnspappa som skulle behöva en sådan bra rakapparat

 128. Hej Mirka . Jag skulle vilja ge min underbara sambo/ fästman en ny rakaparat i farsdagspresent . Han är värd en ny han har inte haft det så lätt sen jag fick min diagnos Sköldkörtel cancer. Jag har fått behandling men oron finns där och tyvärr så är det han dom får ta all oro, ilska och ångest. Jag är så glad att han finns vid min sida. Mvh Maarit

 129. Skulle vilja ge den från våra barn till min man vars nuvarande apparat har havererat efter lång och trogen tjänst. Svårt att kunna prioritera en fars dags present när man nyligen förlorat jobbet.

 130. Hej!
  Jag skulle vilja vinna en rakapparat åt min snälla, hjälpsamma och roliga pappa Lasse. Han har brottats med alkoholism i många, många år och har äntligen, till min obeskrivliga lycka, vunnit kampen. Han har återvänt till livet, funnit sig en finfin sambo och njuter av livet som aldrig förr. Han är en av de godaste människor jag vet och värd alla fina presenter i världen. Eftersom jag är ensamstående och inte har råd att köpa något fint till så är detta en chans jag inte vill missa.
  Med vänliga hälsningar och ett stort tack för en underhållande blogg, Anna

 131. Jag skulle vilja ge den till min helt fantastiska pappa! Han finns alltid där för mig och mina tre barn. Jag är så otroligt glad att mina barn har en världens bästa morfar som lär dem alla tekniska, grabbig grejer som jag inte klarar av… Skulle kännas bra att kunna visa honom lite uppskattning för allt han gör för oss!

 132. Både jag och mina 2 barn tycker att maken/pappa ska raka sig oftare. Trevligare att pussa på och krama utan skäggstubb! Maken skyller på att apparaten han har är dålig och därför rakar han sig sällan. Skulle vara en perfekt farsdsgspresent! En win win situation 🙂

 133. Hej!!
  Då jag inte har någon far i livet vill jag ge denna rakapparat till min son som är 17 år och håller på att odla skägg, en bra rakapparat att fixa till så skägget inte gror för mycket:))
  hälsningar från Göteborg

 134. Jag skulle vilja ge den till min man som är en underbar pappas till våra tre barn. Han har ställt upp och peppat mig under mina fem år långa depression. Nu skulle jag vilja ge något tillbaka ‚ô°

 135. Jag skulle vilja ge rakapparaten till min man Fredrik. Dels för att lyxa till hans vardag lite då all hans uppmärksamhet går till vår son samt till mig som är gravid. Och dels för att hans rakapparat är så dålig att han blir halvt misshandlad av den varje gång han rakar sig:)

 136. Mina barns pappa skulle bli glad åt en ny apparat då hans gamla gått sönder. Barnen blir alldeles röda på kinderna när pappan är på och gosar med dom för skägget sticks

 137. Min sambo avskyr att raka sig med hyvlar och detta gör att han rakar sig väldigt sällan.
  hade han haft en rakapparat så hade den nog använts ofta och han hade sluppit se ut som om han inte rakat sig på flera månader. Håller tummar och tår att jag vinner 🙂

  Ha en fortsatt bra kväll.

 138. Hej Mirka!
  Helst av allt skulle jag vilja ge den till min egen pappa men honom får jag tyvärr fira med ett tänt ljus på kyrkogården!
  Men min fantastiska sambo som själv blev en pappa för snart ett år sedan skulle bli jätteglad över denna fina apparat då han sedan några år tillbaka rakar både skägg och huvud!

 139. Detta skulle vara en perfekt present till min kära make och far till mina tre barn då han vägrar köpa en själv. Han hävdar att hans skägg är för tjockt så vore intressant att prova denna som ska vara speciellt uttagen för en bättre rakning. Vore fantastiskt om det fungerade och han kunde börja raka sig oftare än varannan vecka. Han är fin men ser ibland ut som en luffare 😉

 140. Å vilken superbra present det skulle bli till min man och våra 5 barns pappa.
  I dagsläget har han ingen fungerande rakapparat och då trotsar han med att låta skägget växa och växa tills vi alla i familjen bara ber honom att raka bort det. Tror eller rättare sagt VET att mannen skulle bli överlycklig om vi överraskade honom med denna apparat. Med vänlig hälsning, Åsa

 141. Ååh Min man behöver verkligen en rakapparat, har velat ge en till honom länge!
  Han gillar inte rakhyvlar men vi har inte riktigt råd att köpa en ordentlig rakapparat så jag köpte en billig sak i julas men den nyps så den använder han inte heller ;(

 142. Jag brukar alltid skriva något långt om varför jag vill vinna men jag vinner aldrig ändå.
  Så nu skriver jag bara att Jag vill ge rakapparaten till min pappa Björn för han är en snäll och fin pappa.

 143. Jag önskar att mina 3 barn skulle få överraska sin far med denna. Han jobbar borta varje vecka och kommer hem till helgen, det bästa mina barn vet är att få ge honom något när han kommer hem.
  Nog för att inget kan klå en barnteckning , en kram av knubbiga små bebisarmar och ordnen ”jag älskar dig pappa” men denna skulle få honom att bli riktigt glad!
  Även jag som slipper bli riven av skäggstubben som rakas allt för sällan pga att han inte gillar sin nuvarande rakapparat 😉

 144. Jag skulle absolut ge den till min älskade man för att han rakar sig alldeles för sällan! ! ;-). Kanske kan det bli lite roligare med denna! ?

 145. Åh! Den vill jag ge till min make. Han envisas med att raka sig med hårklippningsmaskinen jag har till våra fyra söner…

 146. Hej Mirka!
  Jag skulle verkligen vilja vinna denna rakapparat till min sambo, för att han är den bästa pappan och livskamraten man kan önska sig. Vi har hållit ihop sen jag var 15 och han var 19, och nu 22 år senare är kärleken starkare än någonsin. Det skulle vara så roligt att överraska honom med en rakapparat, då han varit utan i flera år.

 147. Jag skulle vilja ge denna till min älskade make och mina fyra barn vill absolut ge den till sin älskade pappa.jag är långtidssjukskriven och försöker få ihop till alla födelsedagar,farsdag o kommande jul 🙁 vore superkul att vinna då jag aldrig vinner. Kram o tack för en trevlig blogg!! /Helen

 148. Barnens far behöver just en sån här.
  Men den här månaden blev det oväntade utgifter både här och där.
  Så håller alla tummar o tår.
  Att vi denna manick vinna får!

 149. Rakapparaten skulle jag ge till min älskade make. Vi har precis fått vårt första barn, en liten son, och tiden är nu mer knapp än den var innan – av ngn konstig anledning… Eftersom vi samtidigt bygger på vår tomt hinns inte mkt med och makens skägg är längre och stickigare än nånsin. Med denna rakapparat skulle han kunna hålla ner skägget, snabbt och smidigt, och kunna pussa på vår lille son utan att sticka honom! 🙂

 150. Hej Mirka skulle vilja ge den till min pappa då han nyliggen vart änkeman och han har svårt att se någon ljusning i den svåra stunden som han upplever ljust nu.

 151. Skulle så gärna vilja ge den till min hårt skäggiga arbetande man. Han är så värd den, då han sliter och står i med sitt företag och vårat hus, själv har jag en skada i ryggen som gör att jag just nu är dålig och inte gör så mycket mera än det viktigast. Med en liten inkomst som jag har nu så skulle denna slå de kalsonger som han ska få.

 152. Tänk om jag vann denna till min man som ingen rakapparat äger och som dessutom fyller 50 år dagarna efter farsdag. Då skulle han ju kunna vara välrakad BÅDE på farsdag och på femtioårsdagen (för inte ids han hyvelraka sig båda dagarna inte….)

 153. Jag skulle ge den till min sambo. Han har en son med en annan, alltså mitt plastbarn 🙂
  Trots motgångar är han en underbar pappa, och vi firar farsdag med eller utan mitt plastbarn. Och så lyxar vi ju till det en extra gång när sonen kommer.

  Så hade varit kul att gr honom en lite mer exklusive farsdags present iår! Alla dagar är ju värda att firas 🙂

 154. Till min älskade sambo skulle jag vilja ge denna. Han finns för alla 5barnen jämt. Finare person får man leta efter! Gör ingen skillnad på dina & mina barn utan är våra barn.

 155. Hej Mirka!
  Jag vill vara med och tävla.
  Om jag skulle ha turen och vinna denna rakapparat, så skulle jag ge den till min man.
  Vi har fyra barn tillsammans, alltså gemensamt.
  Vi har vi haft våra upp-och ner gångar, men vi står starka tillsammans.
  Han finns för mig och hjälper mig (jag har en del handikapp), han finns för våra barn och våra små barnbarn.
  Nu ska maken själv göra en operation, givetvis finns jag där för honom, och hjälper honom med allt jag kan.
  Det skulle vara så kul att få ge honom den här fina rakapparaten som en fin gest för vad han betyder för mig/oss.
  Kram från mig

 156. Gubben min problem med eksem har
  Riva, klia i det lilla som är kvar
  Hans skägg numera en obestämd form har
  Kanske han snart kan börja jobba som tomte-far?

  Sonen springer fort från pappas skägg
  Säger stopp och belägg!
  Ont i kinden jag får av dina pussar, snälla ta bort ditt skägg!

  Mamma ligger vaken och surfar. Kommer in på Mirkas blogg och sturknar!
  En sån där jag min sambo vill ge
  Man kan ju bara hoppas och be =)

 157. Hej,
  Jag vill ge den till min man och han har den gammal och trasig. Som den här ny rakapparat gör hans skägg mjuk och skön som kan krama och pussa massor på våra 3 barn 🙂

 158. Jag skulle vilja vinna och ge den till min sambo. Jag är just nu mammaledig och har därför ganska så dåligt med pengar, men vill ändå kunna ge honom nånting fint. Och jag kan ju inte gärna fråga honom om pengar för att han ska få en present, eller hur?:) Och han är en kille med väldigt kraftig skäggväxt så denna skulle verkligen komma till användning hemma hos oss:)

 159. Vill gärna vara med och tävla.

  Om jag vann skulle jag vilja ge den till min älskade sambo. Han har fått kämpa en hel del den senaste tiden. Trots en steloperation och sitt handikapp, ADHD, som gör att han själv inte funkar helt okej så har han tagit hand om de fyra barnen, hushåll osv medans jag som är gravid har varit för dålig för att kunna göra nånting. Han servar mig med allt han kan, åker hem på lunchrasterna för att fixa lite lunch till mig och han fixar barnvakt eller försöker ha barnen med sig på jobbet de dagarna han kan, allt för att underlätta för mig. Även förra graviditeten fick han hålla igång allt då jag var helt sängliggande de tre sista månaderna av graviditeten och inte kunde göra nånting i stort sett under de tre första månaderna efteråt.
  Han kämpar för fullt för att få allt att fungera och jag skulle bli så glad om jag kunde få ge honom den som present på fars dag, vilket också är på hans födelsedag i år.

  Kram

 160. Hej!
  Jag skulle vilja ge en rakapparat till mina barns far, min exmake Peter. Jag har fått bo hos honom i fyra månader medan jag befunnit mig ”emellan” bostäder. Det är fyra år sedan vi skilde oss och han ställer fortfarande upp för mig. En bra kille helt enkelt. Han förtjänar en ny rakapparat och jag vet att han skulle bli jätteglad för den!

 161. Hej Mirka !

  Jag skulle vilja ge rakapparaten till min älskade pappa som är 63 år gammal. Under hela mitt liv så har min pappa alltid haft helskägg. Jag och mina syskon har fått klippt hans skägg med sax och kam så länge jag minns. Och så en dag kom det en herre och gick förbi utanför och jag tittade på denna herre utan att förstå att det var min pappa som kom där utanför. 30 år gammal och aldrig sett min pappa utan skägg ! Höll på att dö, han såg så annorlunda ut. Nu har jag vant mig vid detta också och önskar att han kan få denna fina rakapparat i present för att han är den han är <3

 162. Jag skulle vilja vinna den för att ge till min man, pappan till två av mina barn, för att muntra upp honom då farsdag inte är en bra dag för honom eftersom hans pappa lämnade jorden den dagen för snart tre år sedan 🙁

 163. Ett litet fint paket till gubben , som dessutom fixar till stubben
  Det skulle vara fint att kunna att kunna ge så på mina bara knän mirrka jag dig be
  Så en liten vinst te far huset vore kul å jag lovar vara snäll till jul !

 164. Jag skulle vilja vinna och ge den till min pappa! Han är världens bästa pappa/morfar. Just nu är ekonomin inte den bästa, så jag håller alla tummar och tår på vinst, så jag kan göra min pappa glad! 🙂

 165. Jag skulle vilja vinna den åt min man i farsdagspresent! Då han sliter som ett djur med sin hälsa och försöker kämpa på för mig och barnen! Skulle kanske pigga upp honom med en sån rakapparat! /Erika

 166. Hejsan Mirka

  Vad kul att jag och barnen får vara med och tävla om denna fina rakapparat.
  Dock då inte till oss utan till barnens älskade pappa och min kära man.

  Tänk att få vinna……..

  Min man fyllde år i september och då skulle jag göra mig till lite extra och köpa något till honom som jag länge vetat att han har önskat sig, nämligen en ny rakapparat.

  Men jag hittade ingen bra rakapparat till rätt pris så jag köpte en skäggtrimmer som jag också tyckte att han behövde en ny utav och checkade ut med en sådam ifrån ellos.
  Trimmern låg flera månader i byrålådan i väntan på att få ges bort.
  Men mitt samvete gjorde sig sent påmint och sade att det var ju en rakapparat han behövde och inte en skäggtrimmer men då kunde jag inte ångra köpet på skäggtrimmern så….

  i alla fall så kom födelsedagen och han fick sin trimmer och blev förstås jätteglad och tacksam.

  Jag vet sedan länge hur röd och irriterad hans hud brukar bli av den dåliga rakapparten han har nu så vem vore gladare än honom om barnen skulle komma med en rakapparat till sin pappa
  farsdags present?
  Ja man kan nog snacka om glatt överraskad och tacksam.
  Att äntligen få ge honom något han verkligen behöver.
  Och barnen känns ju som det självklara valet att få ge honom denna gåva då deras pappa är allt för dem.

  Tänk om vi kunde få ha sådan tur och vinna denna fina rakapparat. Vi håller våra tummar och avslutar detta inlägget med att säga att vi tycker att ni är en fantastisk familj. Tack för att ni delar med er av ert liv via bloggen och ibland även i familjen annorlunda. Kul att se hur en snart 13 barns familj lever.

  Kram ifrån Madelene
  Jacob & Savanna

 167. Min man skulle få denna present omtag vann, farsdag present från mig och våra barn.
  Min man är väldigt omtänksam och prioriterar alltid familjen, men sällan sig själv. Att lägga pengar på kläder eller ex rakapparat till sig själv drar han sig för. Rakapparaten han har nu fick han ärva för fem år sedan, då hade den redan redan hängt med ett tag.
  Så vi skulle gärna skämma bort min man och barnens älskade pappa lite extra på farsdag 🙂

 168. Skulle ge den till min älskade pappa som har hjälpt mig så otroligt mycket
  med att bygga ny hundgård 🙂

 169. åh min fina sambo hade verkligen behövt en ny eftersom han skär sig på den gamla…
  Tack för privilegiet att få läsa om dig!! Kram

 170. Hade jag vunnit så hade min man Daniel fått den. Han är helt enkelt bäst och viälskar honom oerhört mycket och hade tyckt det va roligt att överraska honom med en present

 171. Hej!
  Min sambo sedan 2 år tillbaka är 56 år och har aldrig fått uppleva lyckan med att bli far. Mina barn är 23-28 år och dom ställer han upp helhjärtat för. Det skulle vara riktigt kul om dom fick överraska honom med en ”farsdags” present.
  Kram
  Bitta

 172. Jag skulle gärna vilja vinna denna till min man och mina barns pappa, då kanske de inte behövde gnälla över att pappa sticks så dant när de gosar; )

 173. Åhh, hade varit en jättebra farsdag present till min man:) han använder rakhyvlar men får inte ha de ifred för våra 16 – åriga tvillingpojkar som lite smått börjar använda de för att ta bort lite fjun:)))

 174. Jag vill ge rakapparaten till min underbara man, som även snart blir pappa till vårt kommande barn. Han klagar på sin nuvarande rakapparat att den inte är bra, och därför får jag hela tiden påminna honom om att raka sig, kanske jag skulle slippa detta om han har en bra rakapparat 🙂

 175. Åh vad glad jag blir! Sambon har prata länge om en ny rakapparat. ”Till farsdag önskar jag mig en rakapparat”. Och ja det är dags efter att ha sagt det i 5 år nu! Därför önskar jag denna lulla manick till min skäggiga sambo! 🙂

 176. Jag skulle vilja ge denna till man man, våra fyra barns pappa. Vi har hängt ihop i 26 år och har som sagt fyra troll. Det är inte ofta man kan ge varandra något då ekonomin inte tillåter det.
  Han finns där i vått o torrt för mig och barnen. Två av barnen och jag var med om en otäck trafikolycka, i aug, där jag blev fastklämd och fick klippas loss. Då fanns han och stöttade och tog hand om allt.

 177. Vill ge den till min man som aldrig ägt en rakapparat. Tycker han är värd att få prova en. Hoppas på vinst! 🙂

 178. Jag vill vinna och ge denna rakapparat i present till min kära farfar så han kan se yngre ut! Farfar har alltid funnits där för mig och han har en stor plats i mitt hjärta! Kram Linda

 179. Om jag skulle vinna denna så skulle jag ge den till min sambo, mitt barns pappa. Han är vår klippa som vi kan luta oss emot.

 180. Den vore perfekt till pappa på hans livs första fars dag! Tänk så mycket och så nära vi kan gosa sedan utan att det sticker så på mig

 181. Denna rakapparat skulle mina två döttrar kunna ge till sin pappa som tack för att han ställer upp så mycket för dom. Dom har var sin häst och han hjälper till mycket i stallet och på tävlingar. Utan honom hade inte tjejerna kunnat ha kvar sina hästar eftersom jag är allergisk mot hästar. Så detta skulle vara en perfekt present från dom och dessutom så är hans gamla på upphällningen.

 182. Jag hade velat ge den till min sambo från tvååriga dottern. Är gravid i v 9 och kan inte ta mig utanför dörren pga illamående, men det känns lite taskigt att han inte ska få något. Dessutom behöver allt skäggstubb försvinna när han ska pussa en ny bebis!

 183. Jag skulle vilja överraska min underbara make och pappa till mina fyra guldklimpar. Han lägger ner sin själ i våra barn och förtjänas att skämmas bort denna dag <3

 184. Hej Mirka!
  Jag skulle vilja ge den till min bror, min dotters morbror eftersom hon är ett donatorbarn och har ingen biologisk pappa och morfar finns inte i livet. Därför har vi firat min bror på farsdag ända sedan hon föddes, för att hon en dag inte ska känna sig utanför när alla andra barn firar sina pappor. Din blogg är fantastisk och jag följer den dagligen! Kram från mig

 185. Hej Mirka!
  Mina barns pappa och min älskade man har en rakapparat,trimmer från antikens stenålder. Den tar knappt laddning och nu i veckan så vart bara halva skägget trimmat. Så med det utseendet fick han åka och lämna barnen på skolan(till dotterns fasa) och sen på jobbet. Vi skulle verkligen vilja ge honom en ny apparat så han kan bli så snygg som bara han kan bli och så att barnen inte behöver skämmas när han lämnar dom på skolan. En perfekt Farsdagspresent!:-)
  Hälsningar Petra

 186. Skulle vilja ge den till min pappa! Han köpte en innan sommaren, men då min bror inte haft de så lätt ekonomiskt så fick han den! Så nu skulle jag vilja ge en till min pappa så att han slipper raka med hyvel hela tiden!

 187. Jag skulle vilja ge denna rakapparat till min man för att han är en jättefin pappa och till våra gemensamma barn och då vi träffades så tog han sig an mina barn med fullt engagemang och älskar dem som sina egna. I våran familj har vi 7 barn.. finns inget dina och mina utan bara våra barn ‚ô°
  Han är värd lite extra och då vore denna en perfekt present 🙂

 188. Hej ! Skulle bli överlycklig om jag skulle vinna den.Då skulle min far få den .För han är värdens bästa som tar hand om min mor som är sjuk i en obotligt sjukdom .

 189. Jag skulle vilja ge denna till min man. Därför att han är så sjukt slarvig med och raka sig, både jag och dottern har tröttnat på och en stickandes pappa i huset. Sen är han ju världens bästa pappa och man, så han förtjänar verkligen en fin present!

 190. Klart jag vill vinna denna så min käre make tillika far till fyra döttrar kan få en len och fin kind!! Och vem vill inte ha en snygger man?

 191. Om jag skulle vinna så skulle jag ge den till min man. Han har aldrig haft en rakapparat utan har rakat med rakhyvlar eller med en hårtrimmer =) Men nu hat trimmern gått isönder så nu ser han ut som ett hårigt troll. Han hade blivit så glad, JAG hade blivit väldigt glad och kidzen hade blivit väldigt glad över att få fram sin pappa igen bakom allt hår!

 192. Skulle vara så kul att få vinna denna till min man….. han har en gammal rakapparat och går nu runt och väntar på att vår snart 14årige son behöver en rakapparat ( då sonen kommer få en ny o fräsch) , så att han kan använda sonens.
  Vore kul att överraska honom med en egen ny o fräsch, något han INTE förväntar sig att få i farsdags present!

 193. Hej fina Mirka!
  Jag skulle vilja ge en ”egen” rakapparat till min älskade man tillika far till våra barn. I nuläget använder han våran hårtrimmer som vi använder hela familjen till alla möjliga hårbeväxningar på kroppen. Inte så fräscht.

 194. Med en 6 dagars bebis är det inte lätt, att raka sig lent och slätt. Tiden räcker inte alltid till, när barnen drar och vill!
  På fars dag vill vi denna ge, till han som får oss att skratta o le.

 195. Jag skulle vilja ge de till min man som egentligen fyllde år i söndags men han blev inte firad eftersom min pappa hastigt o plötsligt avled förra veckan:-(
  Men han har varit världens bästa make och pappa till våra barn i denna svåra stund, han har gjort så att vardagen har gått runt ändå så han skulle verkligen va värd en fin o bra fars dag present. Tack för en bra blogg o kram på er fina familj.

 196. Skulle gärna vinna den till min man! För att han står ut med mig och allt rassel med mina och barnens sjukdomar. Finare och snällare kille finns inte enligt mig!
  Stora kramar Tess W

 197. Å den skulle jag och barnen vilja ge till ”gubben” våran. Tänk vad underbart för både mig å barnen att kunna få en massa pussar utan att det sticks

 198. Hej! Jag skulle så gärna vilja ge denna rakapparat till min drömprins! Han är min sambo sedan mer än 30 år och pappa till våra 3 döttrar. Det är fortfarande så att jag får en lyckokänsla i magen när han kommer hem. Han är rolig, trevlig, omtänksam, ja som sagt min drömprins!

 199. Hej Mirka, Jag skulle ge den till min man som jobbar häcken av sig då bara han har jobb och missar massa tid med sonen och det gör honom så ledsen, denna aparat skulle göra honom jätteglad

 200. Jag (tillsammans med 3 barn) skulle vilja ge den till vår make/pappa.
  Han har under 8 år arbetat på annan ort (12 timmars-pass 10 mil hemifrån) o därmed missat ganska mycket av barnens
  uppväxt.
  Förra året var han modig nog att säga upp sig för att plugga o byta karriär för att kunna få ett arbete i stan o vara nära barn/familj.
  Vi tycker att det är enormt modigt gjort o vill visa att vi stöttar honom o uppskattar att han valde som han gjorde. 🙂

 201. Hej!
  Jag skulle vilja ge denna rakapparat till min sambo. Vi har i år fått vår första son och då vill jag självklart ge något fint på hans första farsdag 🙂 Ha behöver också en ny rakapparat då han alltid använde min rakhyvel så det hade varit skönt att få ha den ifred 😉 haha.

 202. Jag vill fira min sambos första (!) farsdag med denna present. Med en son på snart 7 månader som han gärna vill kramas med och pussa på så vill han också vara len. Han saknar just nu en bra rakapparat och tyvärr har vi inte prioriterat att köpa en ny åt honom. En välbehövlig och fantastisk farsdagspresent, till en man som har ett stort hjärta och skulle göra vad som helst för sin son.

 203. Vi vill ge Den till våran Pappa Jakob. Han är en fantastiskt slitvarg som jobbar och ställer upp för alla, men oavsett hur mycket han har att göra, så har han alltid tid för oss! //Elsie och Einar (och den lille i magen)

 204. Hej Mirka

  Den vill jag vinna till min kära man som rakar sig varje dag och önskar att han kan byta ut sin gamla mot denna fina apparat istället. Han är värt den. Tänk om vi var tvungna att raka oss varje dag , gud vad jobbigt . Bra med denna års tid om man har glömt raka benen, vad gör det vi tar på oss långbyxor ingen ser, hihihi.
  MVH MINNA

 205. Om jag vinner farsdagspresenten vill jag ge min sambo den för att det är hans första fars dag, tyvärr dog vårt barn, så vår son kan inte ge sin pappa den första fars dags presenten.

 206. Hej Mirka!
  Jag vill först tacka dig för en rolig och bra blogg!! Jag skulle så väldigt gärna vilja vinna den åt min älskade sambo ( han är inte biologisk far åt mitt barn) men han har tagit min son till sig och är som en riktigt bra ansvarstagande pappa som ställer upp i alla lägen, han har blivit en stor förebild för min son och en stor trygghet och manlig förebild 🙂 ( min son träffar inte sin biologiska far så ofta ) så därför betyder min sambo extra mkt för sonen förstårs och det gör mig alldeles varm i hjärtat , så han förtjänar verkligen att få denna i fars dags present ( jag själv är sjukskriven just nu så därför skulle vinsten va kanon för å kunna ge sambon en extra fin farsdags present ) kram minna

 207. Jag vill gärna vinna eftersom vår 2-åring kastade sin pappas rakapparat i toaletten och efter det fungerade den inte…
  Så det vore så roligt att överraska honom med en ny.
  Tack för en fin blogg!
  Susanne

 208. Hej Mirka!

  Min man & mina tre barns far behöver denna fina present då han inte kan använd en vanlig eftersom han har strån som ligger ner. Hoppas vi vinner !!!!

 209. Jag skulle ge den fina rakapparaten till min son som en farsdagspresent från hans son/mitt barnbarn Elliot 6 år, för att jag tycker att han är väl värd lite uppskattning, han är en superbra pappa till Elloit, han har honom varannan vecka och samtidigt driver han en byggfirma och pendlar mellan Strängnäs och Stockholm varje dag, men den veckan han har Elliot boende hos sig så har han bestämt att bara arbeta en vanlig heltid och den veckan han inte har Elliot så arbetar han undan så mycket det går, för han vill ju ha tid för grabben när han är hos honom och på sommaren så fiskar de mycket och går till badhuset och badar eller i sjöar förstås om vädret tillåter och på vinterhalvåret så är det ishockey som gäller för hela slanten, vi bor ca 15 mil från dem och yrkesarbetar bägge två så vi kan tyvärr inte träffa dem så mycket som vi skulle vilja, om de bodde närmare oss så skulle vi ju kunna vara lite avlastning så Jimmy/våran son kunde ägna lite tid till sig själv som att gå ut på dans/fest någon gång, men det blir några gånger om året som vi kidnappar Elliot och har honom här hos oss i 3-4 dagar och skämmer bort honom så mycket det går. ja som sagt Jimmy är väl värd uppskattning på fars dag!! 🙂 <3

 210. Jag skulle verkligen verkligen vilja ge denna till min pappa i present. Han har otroligt dålig ekonomi och får ständigt nöja sig med dessa billiga rakhyvlar som är totalt värdelösa! Jag skulle bli så glad om jag fick chansen att kunna ge honom denna fina present!

 211. Jag skulle vilja ge min kära man denna i Farsdagspresent då han envisas med att använda rakblad, alltså rakhyveln utan skaftet och ser ut som en prickikorv när han e klar eftersom skägget blitt så långt

 212. Den skulle jag vilja ge till min man, pappan till min dotter på 1 år och ”pyret” BF 150304. Han förtjänar den verkligen då han drar ett tungt lass här hemma vissa dagar då jag inte har de så bra. Hoppas på vinst!

 213. Hej jag skulle så gärna vilja vinna den till min underbara sambo och barnens pappa som är så underbar för familjen … Kram Annelie

 214. Denna rakapparat skulle passa perfekt till maken – den han har börjar allt bli gammal och därmed även med sämre funktion.

 215. Jag skulle vilja ge den till min man eftersom han förtjänar en fin present och jag vill slippa stickiga pussar 🙂 Med både farsdag och hans födelsedag i november, samt barnens födelsedagar och julen som kommer så är budgeten ganska tajt så det vore fantastiskt att kunna ge honom denna och för en gångs skull unna honom något. Annars blir det ju alltid barnen som får i första hand.

 216. Jag skulle vilja ge den här rakapparaten till min man som envisas med att raka sig dagligen med hyvel och på grund av det blir helt rödmosig i fejjan! Han hävdar att det inte finns någon rakapparat som rakar lika bra som en hyvel. Jag hävdar motsatsen med denna! Hjälp mig att överbevisa honom! 😉

 217. Hej
  Vill ge denna rakapparat till min Pappa som börjar bli gammal och tycker att det är onödigt att köpa nya saker när man är så gammal. Han kommer nog att envisas att använda sin gamla slitna tills han dör. 🙂

 218. Jag skulle vilja ge en till min sambo. Han köpte en när han flyttade hit till Sverige för 11 år sedan och den använder han fortfarande, den funkar men låter lite..konstig numera.
  Min sambo är av den envisare sorten och så länge den fungerar skulle det aldrig falla honom in att köpa en ny!

 219. Jag skulle vilja ge den till min sambo, vi fick vårt första barn i augusti och ska nu fira vår första fars dag någonsin tillsammans med vår lilla ögonsten Alva 🙂

  Eftersom man inte alltid har hur mkt pengar som helst som föräldraledig med allt som behövs till bebisen vore det underbart att överraska honom med ngt som han behöver av, från mig och dottern som ytterligare ett avstamp i det nya liv man påbörjat som småbarnsföräldrar <3

 220. Hej, jag skulle vilja ge rakapparaten till min man. Mest i egoistiskt syfte. Då får jag ha badrummet för mig själv på morgonen och så slipper jag ha honom där som tar upp hela handfatet och slabbar med rakskum och vatten! Ja sen är det ju dels för att jag och barnen älskar honom också! =)

 221. Jag skulle så gärna vilja ge rakapparaten till pappa för att glädja honom. Han har det jobbigt då mamma är sjuk och pappa tar hand om henne, hemmet och allt annat (med viss hjälp av oss barn förstås, men pappa drar det tyngsta lasset).

 222. Hej denna skulle jag vilja ge till min pappa, hans är sönder och han skulle aldrig själv lägga sina få pengar på en ny då han är arbetslös..

 223. Vinner jag skulle jag ge den till min pappa som skadat sig i en arbetsplatsolycka för 3 år sedan och fortfarande kämpar för sin rätt till ersättning. Att ständigt kämpa för att pengarna ska räcka, kanske en rakapparat piggar upp i hans tuffa liv?

 224. jag skulle vilja ge den till min underbara man! Han är en sån underbar pappa och man! Han klagar varje vecka han ska raka sig va han hatar sin rakapparat ( därför de bara blir en gång i veckan

 225. Naturligtvis till min älskade make tillika min dotters pappa. Han är den finaste pappan som finns och ställer alltid upp för både mig och dottern. Stöttar alltid när det behövs och förtjänar all uppmärksamhet han kan få! Kram

 226. Den här skulle jag vilja ge till min mammas man, de har varit tillsammans i 15 år och nyligen gift sig. Han har alltid varit där för mig som en pappa fast att det inte är hans plikt över huvudtaget. Min pappa har tagit avstånd från mig då han inte gillar att jag följer hans religion och han har aldrig funnits där för mig någonsin. Har väl under min uppväxt träffat honom max 1 gång/år.
  Men jag skulle iallafall ge den till min styvfar för han har alltid funnits där för mig och finns fortfarande för mig som en riktigt pappa även fast jag flyttat hemifrån. Vi har tillochmed bråkat som far och dotter.
  Denna skulle passa honom bra då han inte har någon riktigt bra rakapparat och han skulle behöva en riktigt bra!
  🙂

 227. Hej!
  Jag skulle vilja ge denna till min fina pappa på farsdag, hans rakapparat som han använder just nu är så gammal att den snart trillar isär, så denna skulle nog vara väldigt uppskattad! ^^ Pappa sätter alltid oss barn först och har alltid gjort och därför har han många gånger inte prioriterat att köpa saker till sig själv, men nu tycker jag det är hans tur att få något fint 🙂
  Tack för en toppenblogg!

 228. Jag har en son som föddes den 9 september 2013 och detta är andra året som min sambo är pappa och bli firad på farsdag. Från den dagen jag blev gravid har det strulat med min sjukpenning från försäkringskassan och jag har inte fått ett öre sen jag blev sjukskriven i maj förra året, runt v 20. Detta gjorde att vi fick vända och vrida på varje krona tills han föddes, och min sambo jobbade mkt och vi levde bara på hans lön. Så nu när jag har gått mammaledig ett år och fått föräldrapenning har jag äntligen kommit i fas med allt var sparande och räkningar heter. Så nu känner jag att denna farsdag vill jag verkligen att han ska få något han vill ha och behöver. Men som det är nu enligt min plånbok så är inte det prio ett, tyvärr. Så jag hade blivit överlycklig om jag vunnit denna till mitt barns pappa 🙂

 229. Jag tänker ge den till min man om jag vinner den. Han har en kraftig skäggväxt och behöver raka sig minst en gång per dag. Det är viktigt att han har en bra rakmaskin och den här verkade både häftig och bra.

 230. Jag vill ge min till min älskade man… Han står som en klippa bredvid mig och barnen i både storm och lugn. Kan aldrig ens önska en bättre man… snälla låt mig få ge denna för att få visa min enorma uppskattning jag inte är så bra på att ge respons på detta dagligen. Han är en man som kommer att finnas för rester av våra liv hoppas och tror jag på.

  Kramar till er och eran skönaste familj. Kram Pernilla

 231. Till min fina sambo & elsas (hon är 3 år) pappa. Han är verkligen värd enbart det bästa. Häromdagen stannade han hemma från ett efterlängtat jaktlags bara för att Elsa bröt ihop och sa att hon saknade honom! Då böjde han sig ner mot henne, klappade henne på kinden och sa ” då blir pappa hemma” ‚ù§Ô∏è

 232. Barnen vill ge en till pappa som sticks med ny teknik han går på vårt tricks. Han blir len och go som en persika och vi slipper känna honom oss sticka. Det bästa för mamma blir att vänta till mors-dag, för hur skulle han kunna toppa denna fina present.

 233. Jag skulle helt enkelt vilja ge den till min man för att han är en sån fantastisk pappa åt sin barn som alltid ställer upp och hjälper dom vad det en gäller.

 234. Jag skulle så gärna vilja ge den här rakapparaten till min älskade sambo, barnens pappa, för att han är den mest underbara människa jag känner! Han finns för mig och barnen dygnet runt alla årets dagar, i vått och torrt! Jag vill ge honom en fin gåva då han är den pappan till mina barn som jag själv aldrig fick uppleva med min egen pappa! Håller tummarna att turen är med mig!

 235. Hej! Jag vill vinna rakapparaten till världens bästa Pappa Emil! Han ställer alltid upp för Liam o Maximus, ser till att dom kan träna fotboll o innebandy.M.V.H.Liselott

 236. Skulle vilja vinna denna till min älskade pappa som precis genom gått en stor operation i hjärtat och som nu är på bättringsvägen:)

 237. Hej!
  Jag vill ge presenten till min man, som är min klippa och fått stå ut med en hel del efter att jag efter båda barnen fått förlossningsdeppresion. Han är en fantastisk pappa och underbar make och förtjänar att få bli lite bortskämd och slänga bort sin nuvarande där sladden är tejpad med eltejp för att fungera. Tack för möjligheten!

 238. Jag vill ge rakapparaten till mina bars pappa som sliter med renovering hemma just nu. Varken han eller jag har ngn pappa att fira den 9 nov så jag tycker han är värd en extra fin farsdag present 🙂

  Håller tummarna 🙂
  Kram

 239. Till min bästa bror (från hans barn på fars dag)
  Med en knacklig väg genom livet och få två små tvillingar när storasyster bara var 9 1/2 månad så räcker inte alltid tiden till till sig själv. Med denna säger det bara SWISH SWISH så är fit for fight i ett nafs. Och med utbildningsstart i nov och en nystart för framtiden är han verkligen värd denna. Min finaste bror <3
  Barnen är 6 mån resp. 1 år och 3mån så självklart blir det en gåva från dom på fars dag <3 om "jag" skulle vinna.

 240. Jag skulle vilja ge den till min exman för han är en sådan super pappa till våra 4 barn och även en super pappa förebild till min lilla son ( hans pappa är tyvärr igen närvarande pappa). Mitt ex tog i somras med sig alla barna 4 veckor till thailand och det var självklart att ALLA barn skulle med. Han har alltid varit en super pappa.

 241. Pappa, låt mig nu din haka klappa 🙂
  Det är ju inte så mysigt med en pappakram när skägget sticks, nu kanske han inte är lika lat längre om han slipper stå med små plastrakblad 😉

  Om han nu vill ha kramar fler, använd då denna mer 🙂
  Len och skön känns snart hans haka, hårstrån får jobba för att komma tillbaka.

 242. Jag skulle jättegärna vilja vinna den så jag kan ge den till min pappa! Jag är 16 år och går första året på gymnasiet så jag har inte så mycket pengar att köpa något till min bästa pappa som gör allt för mig! En sån skulle vara perfekt att ge till honom för att visa hur mycket jag uppskattar och älskar honom!

 243. Vill gärna ge rakapparaten till min man. Från mina 5 barn . Han skulle behöva bli uppmuntrand efter allt vi har gått igenom detta år. Ha det bra.

 244. Jag skulle så gärna vilja vinna den till min sambo! Han har pratat om en rakapparat och han är så värd en! Han är världens finaste pappa till vår dotter och i februari kommer äntligen vår efterlängtade lillesyskon. Innan det ska vi båda ta examen efter 4 års högskolestudier. Med andra ord, jag vill så gärna skämma bort honom med denna fina!

 245. Hej Mirka!
  Oj……..den skulle min yngste son få. Han är min yngsta son av totalt 3 bröder och en lillasyster. Men hallå. …fattar inte själv vad jag skrev. Jag har totalt 5 barn skulle jag berätta och han är den sista killen som bor hemma. Skulle passa honom perfekt!
  Tack för en otroligt bra blogg kram Pia.

 246. Jag vill gärna vinna den till min gamla pappa som fortfarande håller på med sina rakhyvlar. Det har dock blivit lite svårare med åren eftersom han hade en stroke i somras.

 247. Jag skulle vilja ge en rakapparat till min egna pappa i farsdagspresent. Det är något som verkligen skulle passa att ge till honom, då hans nuvarande har ett par år på nacken. Som student har jag inte så mycket pengar över heller eftersom jag samtidigt vill spara inför framtiden. Det skulle sitta fint på alla plan helt enkelt! Om inte annat slipper man gå och leta något som passar honom, det är inte speciellt lockande, lika svårt varje år!

 248. Skulle vilja ge min pappa en ny rakapparat. Han envisas med att använda raklödder och hyvel, fast jag vet att han heldre vill använda en rakapparat. Därför vill jag förgylla hans dag med en ny apparat.

 249. Hej!
  Jag skulle vilja ge min man en rakapparat, från barnen, eftersom han jobbar 5-skift på en fabrik o sen är han också egen företagare o kommer bara hem o vänder i dörren (lite konstigt att vi har lyckats fått ihop 4 barn) o sen på språng till nästa jobb, han hinner inte raka sig o nu använder han hyvel, men han blir så fin är han är slätrakad o han tycker det själv o trivs med det, med tid finnes inte. Så ge mig en snygg man så blir det kanske en till bebis!!

 250. Hej!

  Först o främst vill jag bara säga att jag älskar din blogg! Ni verkar vara en superhärlig familj!

  Rakapparaten skulle jag gärna vilja vinna till min älskade make. Han är vår klippa och trots allt tufft han fått gå igenom det senaste iom hans egen pappas hjärntumör och bortgång så ställer han upp och finns för mig och vår älskade son till 110% (jaa, även bönan i magen ;P) . Han sätter alla andra före sig själv jämt så han är mer än värd en fin farsdagspresent 🙂
  Jag tror verkligen att han skulle bli själaglad!

  Kram på dig!

 251. En farbror som bor där jag jobbar han får så ont när jag rakar han med den gamla rakapparaten han ha.han säger jag rakar inte utan rycker skägget av han
  Så en ny behövs verkligen…

 252. Hej. Jag skulle vilja ge den till min älskade sambo som är den bästa pappan till våra två barn. Hade aldrig kunnat få en bättre och kärleksfullare pappa än vad han är. Men han är så grymt snyggare rakad , så snälla hjälp mig . Då blir han ju ”tvungen” att använda sin present ifrån barnen. och jag får en fin sambo att titta på 🙂

 253. Hallå där!
  Jag skulle jätte gärna vilja ge denna Braun 5050cc till min underbara sambo han är bäst från topp till tå! Vi har tre barn men inte några gemensamma än men i min sambos ögon är alla barn hans.
  Finns ingen som är så fin med våra barn som han, mitt i allt kaos är det han som får vardagen att gå ihop så jag tycker absolut att han är värd denna (som det verkar toppen) rakapparat!
  /Elin

 254. Hej,
  Skulle vara kul om mina tre barn kunde ge sin pappa en sådan fin farsdagpresent, som är världens bästa pappa och sambo. Vi brukar inte köpa något eftersom våran ekonomi inte tillåter större utsvävningar och då är det han och jag som blir utan. Han säger alltid köp inget till mig, räcker med en kram och teckning.
  Så det skulle verkligen bli en överraskning till honom ifrån barnen.

  Från en trogen följare av din blogg!

 255. Till min underbara make vill jag ge denna. Vi har inte haft ekonomin att köpa någon ny rakapparat till honom och nu planerar vi för ett barn till så vill jag inte att han ska se ut som jultomten lagom till våren så hade detta varit önskvärt 🙂

 256. Jag skulle ge rakapparaten till min kära sambo som är 28 och har moppemusch konstant… han äger dock ingen rakapparat, för att de första stråna kom efter barnen

 257. Hej Mirka
  Tack för att du delar med dig av ditt liv.
  Jag vill gärna delta i tävlingen. Min underbara man roddar hus och fyra barn själv då jag har allvarliga problem med ryggen. Jag skulle vilja ge honom den här presenten och en stor kram på fars dag.
  Tina

 258. Till vår stora sorg lämnade min sons hustru honom i februari i år. De har två underbara barn som han nu bara får träffa varannan vecka. De kommer tyvärr inte alls överens så hon kommer inte hjälpa barnen med en present till honom på farsdag så jag skulle gärna vilja vinna den och ge till barnen som är 3 och 5 år gamla så de kan de den till sin pappa. Han har turen att de är hos honom den helgen i alla fall. En förhoppningsfull farmor.

 259. Jag & mina småtjejer skulle vilja överraska sambo/pappa Peter med en ny rakapparat. Han köper så sällan något till sig själv. Och unnar sig sällan något nytt. Därför vill vi överraska honom med denna rakapparat!

 260. Jag skulle vilja vinna den till min sambo. Jag och sonen köpte en förra året på fars dag till honom, men vilket skrot det var. Hade ju varit kul att ge honom en riktigt bra detta året istället, som plåster på såren (han fick när han rakade sig med den jag köpte) hihi. Kram

 261. Jag skulle ge denna rakapparat till min älskade sambo från mig och vårt första barn som är beräknat att komma i januari.

 262. Min man hävdar bestämt att rakapparat inte fungerar på honom, så vore kul att ge honom en som faktiskt fungerar:-)

 263. Skulle gärna vilja ge denna rakapparat till mitt ex., då han är sjukskriven för utbrändhet och går på aa- behandling m.m. Det skulle göra honom otroligt glad.

 264. Detta vore en perfekt present till min man då han inte gillar att raka sig, utan gör det en gång i månaden och skägget växer som ogräs så han hade behövt raka sig varje dag.

 265. Jag vill ge rakapparaten till min pappa för han är värd den på så många sätt. Han börjar varje dag med en rakning och då kan det bli en ännu bättre start med en ny och snygg maskin.

 266. Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min sambo då det är hans första Fars dag! Och för att han behöver raka sig med något annat än de orangea engångshyvlarna! 🙂

 267. Jag vill ge den till min make, eller rättare sagt våra två barn skulle få ge den till sin pappa. Han är värd all uppmuntran i världen!
  Under 5 års tid har han dragit lasset här hemma, då jag genomgått tuffa behandlingar mot en envis tumörsjukdom…
  Den skulle bli perfekt, och pappa skulle bli riktigt överraskad!

 268. Du är den far du alltid saknat. Du är närvarande och hundra procent dedikerad vår dotter. Att mamman alltid är nummer ett är helt enkelt inte sant. Trots mycket hår och skägg, du både klipper och rakar dig med trasig egg. Pluggar heltid utan studielån..pengarna är knappa. Nu är det din tur att få något. Underbara pappa!!

 269. Jag skulle vilja vinna rakapparaten till min sambo/mina barns pappa. Helt enkelt för att jag tycker att han är alldeles för dålig på att raka sig 😉 men en ny rakapparat kanske han skulle raka sig oftare 🙂

 270. Pappsen min har alltid varit min idol
  Otroligt givmild men mot sig själv väldigt snål
  Därför skulle jag vilja ge honom ett sånt här vardagsmirakel från Braun
  Skulle kännas fantastiskt att se honom så glad, överraskad och tacksam

  Kram från Emilia 18år

 271. Jag skulle vilja ge min fantastiska man denna rakapparat. För han har ställt upp och hört på mig hur ont jag har av mycket sammandragningar och mycket foglossning jag har och har haft under nästan halv graviditeten nu när vi väntar vårt andra barn. Så han är väl värd den rakapparat och skulle vara kul att överraska han med den.

 272. Hej Mirka!
  Jag skulle vilja ge denna till min pappa! Han har inte haft det lätt dom senaste åren. Men han ger aldrig upp utan han försöker kämpa på! Han har ställt upp mycket på mig, och jag skulle verkligen vilja ge något tillbaka! Med vänlig hälsning

 273. Hej Mirka! Ja, snart nalkas det jul och som varje år är det farsdag inpå julen därmed kanske inte alltid pengarna räcker till så mycket. Man vill alltid hitta på något som de behöver, Och min sambo skulle verkligen behöva en ny rakapparat. Vår son son skulle bli så glad över att få ge en sådan fin pressent till sin pappa.

 274. Jag skulle vilja att mina söner ger denna till sin far, min livskamrat!
  En underbar far med tålamod till tusen, jobbar heltid, renoverar huset, är pappa och man. Och klagar aldrig. All kärlek till honom <3

 275. Jag vill ge min gamle morfar en rakapparat i fars dags present! Han har kommit till den åldern då det är svårt att raka med rakblad så en rakapparat skulle göra honom gott! (Även att få behålla känslan med att själv kunna raka sig utan hjälp). /Morfars flicka

 276. Hejsan! Min man har nyligen fyllt 40 och blir bara skäggigare & skäggigare. Hans rakapparat är RIKTIGT gammal. Hoppas på visnt & mindre hårväxt därefter…

 277. Jag skulle vilja ge en till min fantastiskt underbara pappa! Han säller upp i vårt och torrt utan att be om något tillbaka och han är min förebild i livet. Allt som han inte kan lär han sig, från att sy, meka med bilar, snickra, svetsa you name it!
  Han är också världens bästa morfar och den bästa på att söva bebisar, det räcker med att de sitter i hans famn och sen somnar de som stockar 🙂

 278. Vill ge den till min sambo och våra barns pappa då han verkligen har ställt upp och funnits där när jag behövde det som mest och satt sig själv åt sidan.
  Han förtjänar verkligen den!

 279. Åh,denna vill jag ge min underbara sambo sen arton år. Vår äldsta son har lagt beslag på hans ..och jag skulle så gärna vilja lösa ett irritationsmoment i familjen. Barnen först säger vi alltid…så lilla älskade fyrbarnspappa har fått vänta ‚ô°

 280. Jag skulle vilja ge denna till min fina man och barnens fina pappa för att han är helt underbar och alltid sätter oss i första rummet. Han har önskat sig en rakapparat jättelänge men behöver en bättre och dyrare pga sin känsliga hy. Jag hade tänkt ge honom en i födelsedagspresent i aug men kände då att vi inte kunde lägga dem pengarna. Så han väntar fortfarande på en sån här rakapparat. Skulle vara guld värt att vinna denna.

 281. Hej! Jag skulle vilja ge den till min fina sambo som kämpar med renovering av vårat hus samtidig som han jobbar o tar hand om mig o döttrarna. Mysig blogg. Kram Tina

 282. Jag vill ge rakapparaten från sonen till sin pappa på farsdag. Och det är för att han är väääldigt skägg just nu. Igår höll han faktiskt med när vår 8 månaders bebis fick ett ordentligt tag om skägget och drog till, då förstod sambon hur hårt sonen sliter i mitt hår och han insåg att hab nog behöver raka sig 😉 kruxet är att hans rakapparat är trasig, så en ny vore tipptopp! 🙂

 283. Min man som utöver att vara den nästa pappan till våra hittils 2 söner, också är den bästa man jag kan tänka mig. Han har dessutom problem med inåtväxande skäggstrån vilket denna kanske kan hjälpa honom med. då blir pojkarna glada om han kan vara nyrakad oftare, skägget kan ju rivas lite mot babyhud…

 284. Vill ge den till min man från oss andra. Han behöver en och då det bara är han som har jobb så räcker ej pengarna till allt utan kan ju vara skönt att slippa raka sig med en gångs hyvlar för en gång skull.

 285. Hej!
  Jag skulle vilja ge denna till min pappa.
  Han rakar sig ofta och vi andra i familjen slipper aldrig hans klagomål över hur dåligt det blir.
  Han sitter där framför spegeln och svär för sig själv. När han är färdig ser det ut som om någon har stänkt röd färg i ansiktet på honom. Och han lär sig aldrig och köper inte nytt.

  Med denna kan jag hjälpa honom till förbättringen som han behöver och vi kanske kanske kan slippa alla de tusentals svordomarna på kvällarna. 🙂

 286. Oooo denne skulle våra pojkar vilja ge sin sticksiga pappa i farsdag present då den han har , har gjort sitt för längesen.
  Håller tummarna o hoppas på en slät mjuk pappa / man till jul

 287. Den där skulle vi behöva hålla tummarna hårt för och vinna, så kanske min Karl kan raka sig oftare då han skyller på att de gör ont… Men våran grabb är full i prickar på kinder o hals efter det busat eller myst.
  Så hoppas slippa både skägg o prickar!:)

 288. Jag vill ge en rakapparat till min man och världens bästa pappa. Han slarvar ofta med rakningen och barnen vill helst mysa med en mjuk pappa. Det är ju heller inte fel att kyssa sin nyrakade man…

 289. Denna skulle min pappa verkligen behöva ha och bli jätte glad för.
  Han är cancersjuk o skulle behövas piggas upp!
  Stor Kram

 290. Eftersom min egen pappa inte finns i livet längre så skulle jag vilja vinna rakapparaten så mina barn kan ge den till sin pappa i farsdagspresent.. 🙂 Han skulle aldrig kosta på sig en ny rakapparat, och har vi tur så kanske han rakar av sig skägget!

 291. Jag skulle vilja ge denna till min karl. Han är inte far till någon av mina barn men han har tagit dom till sig som om dom vore hans egna

 292. Jag vill ge den till min fina make. Hans nuvarande rakapparat håller på att ge upp och iom hans fobi mot nålar, blod och liknande så är han i stort behov av en bra rakapparat! Nu drar han sig in i det sista med att raka sig så en ny, fräsch rakapparat skulle nog göra susen 🙂

 293. Hejsan ! Skulle gärna vilja vinna rakapparaten till min man Den var ju framtagen av motor sporten så den passar min man perfekt för han älskar allt som har med motor att göra så då kanske han tycker det blir kul att raka sig med.

 294. Hej,
  Jag och min sambo har 20 härliga år tillsammans och tre underbara ungar (15,12,5 år ) Han ställer jämnt upp för oss alla och det skulle vara roligt för barnen att ge denna fina rakapparat till han på farsdag för ibland glömmer han bort sig själv och tänker på andra först och främst. Han har till och med gått ner i tid så han alltid är ledig fre-lör-sön för att kunna vara med barnen.
  Ha en härlig vinter=)

 295. Hej Mirka! Jag hoppas verkligen att jag har turen med mig denna gång!!! Sambon har en värdelös rakapparat som jag köpte för 5 år sedan. Han gnäller och påpekar detta varje gång han använder den! En ny skulle göra honom SÅÅÅÅ glad! Skulle vara så roligt att få ge honom en ny fin rakapparat som ger ett bra resultat! Våra tre små tycker att pappa sticks väldigt mycket när han kramas, tänk vad han kommer bli överöst med kramar när han använt denna! 😉

 296. Skulle vilja ge min pappa, barnens morfar en rakapparat. Idag när min 3 åriga dotter hade kramat sin morfar utbrast hon ”moffar är stissig”. Så med en sådan rakapparat kan det bli lite lenare kramar framöver

 297. Oh, det här är en perfekt tävling för mig! Min pappa har länge gått och mumlat om att han behöver en ny rakapparat, och jag har gått ett tag och funderat på en bra fars dag present till honom utan att komma på något passande. Den här rakapparaten vore den perfekta lösningen!!

 298. Jag skulle vilja ge den till min man så jag kan pussa ännu mer på honom. Jag tycker nämligen inte om när det sticks.

 299. Till min fina man! Han tycker det är svårt o krångligt med rakning. Såklart också dyrt med en bra maskin. Inget man unnar sej som småbarns förälder. Saknar min väl ansade man;). Han hade så förtjänat detta. Så slipper han höra chefen på jobbet gnälla o känna mer press. Håller tummarna för honom så dom nästan går av;)

 300. Jag skulle vilja ge rakapparaten till min underbara pappa! Vi kan inte ses just på farsdag så det vore så kul att kunna få skicka en present och överraska honom lite!!

 301. Hej Mirka! Jag skulle vilja ge den fina rakapparaten till min 20-årige son på hans första farsdag. Han blev pappa i Augusti och det skulle vara en fin och nödvändig present ifrån hans guldklimp och gamla farmor. Kram

 302. Världens bästa pappa vill jag ge rakapparaten till. Han finns alltid där för mig och för barnen. Våran underbara barn kunde inte fått en bättre pappa. Så en ny rakapparat är han värd!!! Han skulle bli jätte glad:)

 303. Hey Mirka!

  Skulle vilja ge den till min underbara pappa. Han har haft sådan otur då han ramlade i en trappa i augusti. Bröt foten gjorde han och ledbanden tog även de skada. Min pappa är inte direkt ung, 64 år. Det är först nu han får gå runt kortare sträckor med kryckor och annars är det rullstol. Snart väntas det rehabilitering och man vet inte om han kommer bli fullt återställd. Han blir jämt så glad när jag och min dotter kommer på besök p han rakar sig alltid extra när vi kommer så barnbarnet kan ligga i soffan o gosa till film. Hade varit guld att kunna ge denna till honom från mig o min dotter 🙂

 304. Jag skulle vilja ge rakapparaten till min fästman och barns pappa då han är världens bästa pappa. Han inte bara finns där för våra barn utan också för deras kompisar som han alltid tar sig tid att busa och hitta på tok med. Han har för övrigt en arsenal med rakapparater men ingen han kan använda utan att få utslag. Den här kanske kan vara lösningen?

 305. Hej Jag heter Eliaz är snart 15 år vill ge denna till min pappa för att han alltid ställer upp och hämtar och hjälper mig i min vardag . Har adhd och asperger och i bland behöver man mer hjälp och stöd än andra och då finns han där mamma med så klart men pappa är den som hämtar mig då det kör i hop sig. Om han vinner denna då kan ju jag med låna den börjar ju få lite fjun. Men ligger i lä efter pappa han är en riktig skägg gubbe , Hoppas det ej är ärftligt

 306. Denna skulle jag gärna vilja ge gubben,
  så han lätt kan få bort dom små stubben!
  Den är inte tänkt till hans ben, men han får göra som han vill, bara han blir len!
  Om du på denna apparat vill bjussa, lovar jag att på honom pussa!

 307. Jag skulle vilja ge den till min sambo. Han är ganska dålig på att raka sig, men med en ny rakapparat som är skonsam tror jag att det skulle bli ändring på det.

 308. Min Man skulle bli superglad över en ny rakapparat, den stackarn har nitiska chefer som varje dag ställer upp sina anställda av det manliga könet på rad för att se till att håret är kammat, slipsen åtdragen och framförallt att dom är nyrakade 🙂

 309. Vi vill gärna ge våran fantastiske pappa denna apparat. För att han gör för vår familj så är han värde en fin farsdag present. Sen när man ska pussas så sticks han ju. Kramar Mille & Jonelle

 310. Hade vart den bästa presenten till fadern som har mycket för händerna. Med denna kan han bli len som en barnrumpa.

 311. Till den bästa förebild jag kunnat få –
  en älskad pappa att lita på!
  Han höll mig i handen när jag tog mitt första steg,
  peppade och uppmuntrade när jag kände mig feg.
  Han kramade mig när jag var nära till gråten,
  lät mig göra misstag och ändå alltid bli förlåten.

  Han lärde mig älska livet,
  att aldrig någonsin ta någon för givet.
  Han lärde mig oberoende och självständighet,
  lärde mig vänskap, hyfs och ärlighet
  Så bästa Mirka – låt mig överraska min far,
  för han är alldeles, alldeles underbar!

 312. Jag vill ge min 6 månaders bebis en sådan så att han kan ge den till sin far!
  Varje natt ligger lillen och drar pappa i skägget, och när jag säger att han kan lägga sig i gästrummet så att han får lite sömn innan jobbet så svarar han att det är ju såååå mysigt att ligga brevid våran lilla guldklimp! Så att kunna korta av skägget lite vore inte så dumt. Då kan myset bli mindre smärtsamt! ‚ù§Ô∏è‚ù§Ô∏è‚ù§Ô∏è

 313. Hej! Skulle vilja ge den till
  Min son så att han (6månader) kan ge den till sin far. Liten drar pappa i skägget hela nätterna och pappa vill inte sova i gästrummet för att han vill vara nära liten. Så lite mindre smärtsamma nätter kan han väl få! ‚ù§Ô∏è

 314. Den skulle bli kanon gör min käresta med rejäl skäggväxt. Han firar sin 3 farsdag men den andra med ett levande barn.
  Han är verkligen världens bästa pappa till våra döttrar Ines och ängeln Ingrid.

 315. Om jag skulle vinna, så skulle jag vilja ge rakapparaten till min pappa. Jag har tidigare i livet sårat honom en del gånger, trots att de flesta gångerna har det varit obefigat då han är verkligen värdens bästa. Denna present skulle i så fall göra honom oerhört glad, eftersom hans nuvarande rakapparat kommer nog dö närsomhelst efter 13 år(!) i tjänst. Dessutom älskar han märket ”Braun” och brukar jämt säga ”det är kvalité”. 🙂

 316. Jag är gärna med och tävlar, och skulle vilja överraska min kära pappa med en ny rakapparat då hans gamla nyligen gick sönder. Då skulle jag även slippa det eviga tjatet ifrån mamma om att pappa måste raka sig. 😉 Sen tror jag faktiskt att pappsen skulle bli glad över en ny, då även han känner sig mycket fräschare efteråt.

  Dessutom tycker jag att min fantastiska pappa förtjänar den här vinsten. Han är nämligen bäst åtminstone enligt mig och jag är så tacksam som har honom i mitt liv och dotterns. Så glad att han ställer upp och är den han är för både mig och min dotter, speciellt eftersom min dotters saknar sin egen pappa som aldrig finns där för henne.

  Kram Sanna

 317. Vill ge den till min man som har funnits där och varit positiv under tiden som jag har haft det skittungt på jobbet men även jobbigt privat.

 318. Hos oss finns varken en pappa eller någon annan vuxen man med i bilden … men jag skulle så gärna vilja ge rakapparaten till min fina son, som äntligen (tycker han själv!) behöver börja raka sig. Tänk att han blivit så stor! Hur gick det till! <3

 319. Jag och sambon gick isär för några månader sen. Men ju har fortfarande väldigt bra kontakt, dels så har vi ju en dotter tillsammans! Men vi passar mycket bättre som vänner. Det hade varit roligt att få ge denna till honom från dottern, för han är en underbar pappa, tar sig tid, umgås, ödmjuk och helt enkelt en rolig och omtänksam pappa till vår dotter Charlie. Lite extra uppskattning förtjänar han.

 320. Då min pappa tyvärr gått bort får jag vinna denna till min underbara man. Ett liv utan honom vore hemskt, Han har en skägg växt som är makalös , stubben kommer direkt så med denna kan han snabbt och lätt raka sig på ett enkelt sätt

 321. Vi ska ut och äta med familjen på söndag för att fira min pappa och då skulle jag vilja överraska honom med denna fina present. Jag vill ge denna present till min pappa för att han alltid är så generös mot sina barn, bjuder oss på middagar och hjälper till och passar våra älskade katter när vi reser bort.
  Hälsningar Mia

 322. Min pappa tjatade på mig och gav mig datorn, NOMINERA din älskade pappa sa han och gick 🙂

  Ja och vem annars än världens bästa pappa är värld en ny rak apparat.
  Hans gamla maskin funkar knappt, han får lov att dra el sladd från köket för att kunna raka sig med sin, så sladden ligger över hela lägenheten.
  Men jag gillar pappa när han lite skäggstubb, så han får inte raka sig för ofta 😉
  Håller tummarna
  //kram Emmy

 323. Vår far är den finaste som finns
  det tycker alla familjens kvinns
  men skägget är nåt vi inte gillar
  för det både sticker och killar
  tyvärr är hans rakapparat helt paj
  den kved bara ynkligt och sa good-bye
  så en proffsig Braun-apparat blir perfekt
  då rakar han säkert bort skägget direkt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..