Stök, mys och tips

I morse var småttingarnas rum städad. Det var ordning och reda där inne precis som varje morgon då det sista vi gör innan de lägger sig är att städar upp rummet…. Ett par timmar denna ( eller typ varje ) morgon och ett yrväder har gjort sitt jobb i rummet.

image

Det kan ibland se mycket värre ut också. Detta är typ mellanstökigt än så länge 😀

image

Och här ser ni yrvädret som drar runt i huset. Hon är ta mig fasiken överallt och river allt hon kommer åt! Hux flux lärde hon sig också att klättra uppför trappan och snabb som en vessla blev hon i samma veva. Vi var inte riktigt beredda på hennes nya skills och har ingen grind att sätta upp där ännu. Så just nu har vi en akutlösning med en stor kartong som står i vägen för henne ;-)¬†Vi har kikat runt p嬆nätet för att hitta en grind som passar där….det funkar inte riktigt med en vanlig rak sak för då får vi bygga ut någon ställning från ena väggen…. Till slut hittade vi en som verkar kunna funka där utan massa extra jux. Det är en likadan grind som vi har till kaminen fast mindre med färre sektioner och en kort extrasektion till.¬†Beställde den idag och hoppas att den kommer fort fort¬†så vi får ordning på trapp-problemet…..

Lilja har också lärt sig hur hon ska köra med sina större syskon. Speciellt Linnéa, Jennifer och Selina som faller som furor för Liljas lottsasgnäll. De kan bara inte stå emot och det utnyttjar lilldamen väl 😉

Igår åkte då 4 barn till Torstuna. Linnéa var i Stockholm med en kompis och Kevin i Enköping. Bara 6 barn vid middagsbordet – Det kändes tomt :-D¬†Av ren vana lagade jag mat som om alla hade varit hemma så dagens lunch består av gårdagens middag.

Min mamma fyller år på torsdag och jag hade tänkt åka och hitta någon present till henne idag. Men väntar på en leverans och kan inte åka iväg ännu i alla fall. Jag har inte en aning om vad jag ska hitta på till mamsen som har¬†redan allt….? Hon gillar änglar och oftast har jag lyckats hitta någonting sånt till henne. Men var ska jag hitta sånt i Uppsala?? Tips 😉 😉 Nätet går också bra om det går att få hem före fredag….

I fredags fick vi hem en av de vackraste sakerna ever!

När¬†jag¬†fick tips om¬†sidan Crystal Memories så fastnade jag¬†direkt för deras vackra saker. Men trodde aldrig att vår personliga ”tavla”¬†skulle bli såå fin 🙂

image

Även barnen sa om vartannat ” wooow vaaad fiiint! ”

Crystal Memories har verkligen massa fina, personliga saker som är perfekta presenter. Allt från 2D och 3D kristaller, smycken och annat med egna foton osv. Jag kommer att beställa på nytt från de, kanske redan till julklapp till någon i familjen 😉

 1. Anki skriver:

  Säger som barnen ”wooow vaaad fiiint! ”
  Hade inte din mamma blivit glad för en sådan gåva? Tänker bara på hur min egen mamma hade blivit i samma situation 😉
  Kramar från Skåneland

 2. sargit skriver:

  angående änglar, willow Tree är jättefina. vi har en modell på jobbet i säljskåpet ifall du har vägarna förbi Märsta 😉 Vi har även några glasänglar som hängprydnader.
  i gamla stan så finns det några butiker som har nästan alla willow tree modellerna som finns.
  annars så finns det ju fina örhängen med änglar i guld (fick såna själv i julklapp förr något år sedan).
  Jag är också imponerad över att barnen städar rummen varje kväll, vi lyckas få dem att tömma vardagsrummet på leksaker iaf men rummet deras får de städa två gånger i veckan vilket de gör under bråk och tjafs varje gång *suck*
  hare gott.
  kram

 3. Jennie skriver:

  Googla willow three så får du många fina förslag!

 4. Neta skriver:

  Åk in på Fullerö och titta men var beredd på att få med dig en del hem till dig själv också, och lämna de mest klåfingriga barna hemma. Mycket glas o porslin som står lågt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..