ANNONS

En dag som blev lite annorlunda

/

Peter väckte mig tidigt i morse. Han hade upptäckt att en vattenrör i källaren gått sönder så det sprutade vatten ur ett hål varje gång vi använde vattnet. Han fick snällt stänga av all vatten och röja av det värsta i källaren innan han kom iväg till jobbet ca 2 timmar sen. Så vi har, i väntan på en röris varit helt utan vatten. Ingen morgondusch, inget bajsande, ingen tvätt m.m…. och givet så började flera ganska tidigt bli bajsnödiga. Suck!
Jag skulle till mvc kl.11.15 men beslutade att åka till Fullerö handel till kl. 10. Där letade vi snabbt upp toaletten = himmelriket för en del av oss just då 😀 Sen tog vi en välbehövlig fika

image

Jag måste verkligen tacka er som tipsade mig om Fullerö handel 💜 Vilket ställe säger jag bara! Såå mycket saker och såå mycket fint! Jag hittade någonting fint till min mamma där och kommer absolut att åka dit igen 🙂 Just nu har de dessutom 20 % på allt.

Nu kom rörmokaren as we speak och jar fixat läckan thank goood! Det blev en rusning till toan 😉

Kram kram 💜

15
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00