ANNONS

Firat mamma

/

Idag har vi varit hos min mamma hela eftermiddagen.  Peter hämtade hem de 4 barnen som varit hos kompisar i Torstuna och vi möttes upp i Märsta. På vägen till Märsta stannade jag till och köpte blommor och fikabröd, jag hade tänkt baka med då vi var utan vatten större delen av igårdagen så vart det inte så 😉
Det var härligt att vara hos mamma även fast det blev lite trångt i deras lilla lägenhet.

image

image

image

”Morfar” Armas, Victor och mummi 💜

image

Jennifer valde hjärtat till världens bästa mormor

image

Min mamma älskar ljus och även bling bling så det här fick hon av oss.

image

Älskar dig mamma 💜

20
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00