Vinnare – Braun 5050cc

 

Nu har vi gått igenom alla tävlings-bidrag och kommit fram till en vinnare till en

Braun 5050cc 🙂 Svårt som vanligt att välja en vinnare då jag personligen hade gett er allihopa en…. men men… 😉

Vinnaren är:

Emma Wrigsjö

Jag skulle ge den till min pappa därför att han har gjort så mycket för mig. Allt från ‚Äùbrandkårsuttryckningar‚Äù till min hängivnaste supporter som alltid är där och hejar på. Jag är dålig på att visa min uppskattning och skulle vilja göra det mer. Det här skulle vara en bra början till att säga att han är det bästa som finns.

Grattis Emma 🙂 Jag har mailat dig och hoppas att du mailar tillbaka snarast möjligen med dina adressuppgifter 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..