Jag blir så himla ledsen…

…..när jag la in mitt inlägg i morse så hade jag inte läst kommentarerna. Nu har jag gjort det och all min luft gick ur mig nu.

Inatt har jag legat och oroat mig en massa över min graviditet. Man får så dumma tankar ibland…..

Sen går jag in här och läser om ditten och datten om reklam hit och reklam dit. Jag delar med mig av mitt liv med Peter och barnen här. Varje dag är bloggen med i mina tankar och planering. Tänk att reklam sticker så i ögonen på några utav er, utan reklam så orkar nog ingen stor bloggare med. Helt ärligt alltså.

Man kan också välja att sluta läsa. Ni som ändå hänger kvar i mitt, Peters och barnens liv här på bloggen utan en massa påhopp vill jag skicka en stor kram.

Blev så ledsen och trött på allt nu så jag tappa lusten för allt. Får se när jag återkommer…….

image

 1. J skriver:

  Hmm jag har ju bara 11 barn….:-)
  Och ingen blogg fast jag har sagt flera ggr att det vore kul..
  Men mkt skitsnack får man ju alltid höra med el utan blogg….& det gör mig ledsen…jag dömmer ju ingen åt andra hållet ! Alla är väl fria i sina livsval?!
  Varför i hv är vi kvinnor/tjejer sååå brutalt elaka mot varann?!?!?!?
  Vad är det som stör dig så enormt om andras liv så att du måste spy galla till höger o vänster?!?!
  Varför?!?!

 2. Det finns alltid människor som måste klaga på allt. Precis som du skrev, om det är något som de stör sig på sluta läsa. Jag har sex barn o älskar att följa er familj. Stor kram till er alla‚ù§Ô∏è/Caroline

 3. Janne skriver:

  Er trofast leser av bloggen din og jeg bøyer meg i støvet ( som vi sier i Norge) over alt du / dere får til med så mange barn . Takk for at du lar oss få ett innblikk i deres liv . Hilsen to barns mamma

 4. Agneta skriver:

  Hej!
  Jag blir så glad av att läsa om er och det är kul att följa er efter att ni varit med i familjen annorlunda.Går in nästan varje dag och ser om du skrivit nåt och förstår inte varför folk ska vräka ur sig saker finns ju faktiskt så man kan sluta läsa då och läsa nån annans blogg. Ta hand om din familj och skriv det som du känner för.

 5. Pia skriver:

  Ni är fantastiska hela familjen! Jag önskar att jag hade kunnat vara en del av den. Många kramar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..