NI som får mig att må bra

Jag tog en kort paus från bloggen sen förra inlägget. Jag la energin på att först träffa min fina vän Nina som alltid får mig att må bra och sen på familjen som är det viktigaste för mig. Jag brukar inte älta på saker som får mig att må dåligt utan söker då upp saker som får mig att må bra.

Nu har jag läst igenom alla kommentarer från er och är helt tårögd. Vilka fina människor jag har här ‚ô• Även fast jag inte känner 99% av er så ger ni mig så enormt mycket. NI får mig också att må bra!

Jag hamnar i svackor, blir svag emellanåt och då är det ett perfekt läge för energitjuvarna att komma åt mig. Jag är ju trots allt bara en människa….. MEN mina svackor är ytterst sällan långvariga och med alla guldklimpar här och runt mig så kommer styrkan tillbaka fort igen. Jag skulle aldrig låta vissa människor här få mig till att ändra på MIN blogg eller stänga ner bloggen helt. Så svag blir jag aldrig!

Just nu var kanske inte kommentarerna så hemskt illa….jag haft varit med om mycket värre genom mina blogg-år men ibland är man känsligare än andra gånger och bara tappar luften för en stund.

Jag vill bara tacka alla er som peppar mig och ger mig positiv energi.

Tack för era kommentarer och tack till er som har tagit er tid och mailat till mig.

Tack för era fina värmande ord ‚ô•

tack

♥  ♥  ♥

 1. popcorn skriver:

  Mirka vill ju ha reklam och sponsorer eftersom hon annonserar efter det i en annons längst ner i bloggen och kommer troligtvis att fortsätta med det så antingen får man väl gilla läget eller hoppa av…Det är synd tycker jag personligen, men hon har väl så många läsare att det inte gör så mycket om hon tappar några p g a det.

 2. Karin skriver:

  Ops! här var det turbulens, men snälla nån hur jobbigt är det att få höra att en blogg har mindre bra läsning tex reklam som blir för mycket… ta bara en inredningstidning som bara har övervägande reklam överlever inte länge!!
  Så sluta mobba dom som har en annan åsikt i ämnet… Mirka kanske borde respektera det.
  Vi är alla människor av kött o blod och massor av olika åsikter o känslor . Det är väl det som är fantastiskt ! ingen har väl rätt eller fel ….bara olika tyckande vilket är sunt , inte bara Ja-sägare 😛

 3. Jenny skriver:

  Hej fina Mirka!
  Alla mår vi dåligt då och då och tar åt oss negativ kritik på olika sätt, men det är väl det som gör oss människor så unika ändå ‚ò∫
  Jag personligen beundrar verkligen dej ‚ò∫ Du är alltid positiv och glad här på bloggen och delar med dej av ditt och din familjs privatliv. Du tipsar om olika shoppingsidor, delar med dej av rabattkoder, recept och ja listan kan göras lång ‚ò∫
  Jag tycker du är stark som skriver vad du känner och att du behöver ta en paus. Jag tycker inte att det är det minsta konstigt alls. Behöver du ta en paus så är det så. Tycker inte att du ska behöva förklara dej heller om du nu inte vill såklart

 4. Att gå in på en blogg som man uppenbarligen inte gillar…. Bara för att skriva att man inte gillar den…. Ett SJUKT beteende som bara visar vilket fattigt liv många lever.

  Själv har jag ett så runt liv utanför internet att jag inte hinner läsa bloggar jag inte gillar, än mindre kommentera dem.

  Mirka, bry dig inte ett dugg!! Det är din blogg som du bestämmer över.
  Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..