ANNONS

Garderober, farsdag och trattkantareller

/

Hej alla fina! Har helgen varit bra? Har alla pappor blivit ordentligt firade nu 😉

Vi var ju och köpte 2st nya garderober i lördags och valde att montera ihop de samma kväll när barnen hade lagt sig. Först röjde vi av vid väggen där garderoberna skulle stå. Vid just den väggen hade vi en tvättställning och en byrå. Byrån skall upp till barnen någonstans och tvättställningen byttes ut mot en nu mindre variant som får stå i vardagsrummet då jag klarar mig inte utan den….

Det var enkelt att sätta ihop garderoberna men tog ändå lite tid. Kan säga att det var länge sedan jag höll mig vaken till kl. 00.30! Och jisses så trött jag var mot slutet och det kändes även i kroppen….

image

Resultatet blev verkligen superbra 🙂 Nu ska bara dörrarna på plats, orkade inte fixa med de mitt i natten….

Igår var det då farsdag och vi firade pappan i huset så klart ‚ô•

image

En del av de 20-talet teckningar Peter fick av barnen. Älva och Nellie bara fortsatte och fortsatte rita och delade ut sina teckningar till alla som ville ha 🙂

I brist på tid så blev det köpt fika och det gick ju lika bra det.

image

Missade helt att fota Peters present i allt stoj. Han fick en speciell kniv som han har önskat sig länge 😉

Trots det trista vädret efter lunchen gick vi ut på en skogspromenad. Tanken var att bara ta en skön uppfriskande promenad men vissa kunde inte hålla sig ifrån att gå in i skogen i jakt efter trattkantareller.

image

Både jag och Peter hittade svamp på varsinna håll och efter en stund var de flesta barnen med oss inne i skogen och letade. Linnéa och Jennifer valde att stanna på grusvägen med Lilja som sov gott i vagnen.

image

Hittade en del kantareller och det blev goa mackor till kvällen 🙂

En skön helg på alla sätt och vis.

Kram kram ‚ô•

3
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00