Veckans mage ;-)

Jag glömde ju bort att lägga ut veckans mage härom dagen….

Den växer på så fint varje vecka 🙂

wpid-img_20141110_122039.jpg

Vecka 27 ‚ô•

Igår kväll var jag trött. Så in i norden trött. Kändes som att helgens förlust av sömntimmarna kom ikapp mig….

Peter var inte trött. Han körde på som en liten duracell-kanin och bytte plats på 2 byråer. Bar upp en till tjejerna. Rensade sina kläder. juxade med ved and so on….. jag blev fan ännu tröttare av att se honom göra 10 saker samtidigt 😀 Klockan var faktiskt över 21 = slapptid i soffan!

Idag har vi utvecklingssamtal med Alice och Oliver. Sen är det bara Victor kvar *pust*.

Nu sover Lilja så jag ska passa på att rensa bland hennes kläder 😉

Kramis ‚ô•

  1. Hejsan Grattis till 13 barnet, va kul! Du är ju född till detta, o din kropp är väldigt fin för att ha fött så många barn, you are born to this:) Vilket jobb du gör, starka kvinna. Jag är 25 år och har 4 st små troll som de skiljer året på varandra, och väntar nu nr 5 som är beräknat i mars. skiljer bara en månad på våra bebisar. kika gärna in på min blogg:) kram

  2. Catrin skriver:

    Jag har aldrig tidigare kommenterat, men läser din blogg dagligen. Du kommer även upp i mina tankar lite nu och då när jag med mina tre barn ibland har svårt att få ihop det.. När jag har nattat lillan femtioelva gånger eller när mellanbarnet vägrar något och så vidare.. Då tänker jag: hur får de ihop det, med 12 barn..hur räcker ni till?? Är i alla fall imponerad över dig, och tycket du ska strunta i ”surtanter” som klankar ner på dig! Tycker ni är toppen!!

  3. Lillie skriver:

    Jag håller med…Ni är verkligen toppen : ) det är ju därför jag följer din blogg : )

  4. Hanna skriver:

    Hej Mirka! Hade jag varit du så skulle jag bara skriva om vardagliga positiva saker och skippa att nämna saker som är jobbiga eller om det är svårt att få iväg barnen till skolan tex. för då är mammamaffian i farten och skall klanka ner på dig och alltid kritisera att ni har såååååå många barn. Jag tycker synd om dig som är så utsatt av sura kärringar. Jag tycker ni är toppen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..