Julklappstips – NameWay

I samarbete med NameWay.se vill jag tipsa om deras härliga produkter för familjen och hemmet som är perfekta till tex julklappar.

Det lilla speciella med de är att man kan få personliga namn broderade på produkten.

Jag hittade direkt ett par julklappar som jag var tvungen till att beställa 🙂

image

Peter använder en morgonrock dagligen så en sån blir bra. Alice och Selina behöver nya gympapåsar¬†och jag får nya tofflor till vintern 🙂 Perfekt, såna här användbara och personliga saker gillar jag.

 1. Stina skriver:

  En söndagsrock till far och två små strumpor till alla de andra….. alla bloggar samma erbjudande guud vad spännande!!!

 2. Karin skriver:

  Emma detta riktar jag till dig och några till, dom flesta gillar ju att det är OK att någon bloggerska talar om via ett företag vad dom ska köpa , ja, varför gör dom det tre?? jo för att du och andra ska konsumera det dom hr att erbjuda 🙂 jag tycker nog att en blogg inte ska vara en försäljningsblogg om man nu inte har för avsikt att just sälja , och det är vad jag tycker och det lilla Emma får du suga i dig , det finns ju tillräckligt med läsare som gillar det , eller så vill dom inte säga annat för då är man genast sååååå negativ , allt är inte bara sol ibland är det regn 🙂 och solen har också sina fläckar 🙂 Jag hoppas att Mirka kan ta detta som en kvinna hon är , att vi tycker olika och varför ska vi då inte kunna få säga det?

 3. Anna skriver:

  Hej! Har läst din blogg under en längre tid för jag tycker att du bjuder på dig själv och din familj på ett bra och ärligt sätt. MEN nu känns det mer och mer som det är ett ”rent företag” för dig. Det är mest reklam och samarbeten hit och dit vid nästan alla inlägg. Och behöver du köpa något till dig och din familj så skriver du alltid om det och det känns helt ärligt som att du då tigger om att få produkter av de företagen. Synd att din blogg nu skapar den känslan.

  1. popcorn skriver:

   Med risk för att bli lynchad……Har tyvärr samma känsla som dig, Anna. Och jag är inte avundsjuk, jag struntar i hur mycket sponsrade bloggare är. Men det är såå trist läsning! Känns som business mer än en blogg skriven från hjärtat! Som att syftet med bloggen inte längre är att dela med sig av sin vardag. Tyvärr…känner inte igen mig här längre! Men det är ju roligt för Mirka om hon kan leva på sin hobby, jag missunnar henne inte det, tvärtom. Tyvärr är det ju på bekostnad av vardagsinläggen. Jag saknar de vanliga inläggen som blir färre och färre 🙁 Och visst, man kan scrolla förbi, men det blir mycket scrollande då….Jag hoppas att Mirka inte tar illa upp, det är inte meningen, men jag saknar bloggen som den var en gång i tiden!!! Men saker förändras och det får man väl acceptera…och Mirka väljer ju själv vad hon vill dela med sig av och har inga skyldigheter att göra det alls….men ändå…snyft!

 4. Anna skriver:

  Det är ren reklam inget samarbete. Tror inte du skulle skriva ut vad du ska köpa till barnen i julklapp.

 5. Helena skriver:

  Nu för tiden har det flesta tillgång till internet och kan söka själva efter det de vill ha. Om jag ska vara ärlig så tror jag inte ett dugg på att du faktiskt kommer att köpa sakerna som du länkat. Ha en fin dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..