Tävling – Braun WaterFlex

 

Nu har jag möjlighet att tävla ut en rakapparat – Braun WaterFlex!

En perfekt julklapp till någon man i släkten 🙂

Tillsätt bara vatten för en ny våg av rakning ‚Äì Braun introducerar den nya Braun WaterFlex, byggd för att användas med vatten, raklödder eller gel.

Braun WaterFlex erbjuder fantastisk hudkomfort och ger utmärkt resultat även i problemområden tack vare sitt vridbara huvud som anpassar sig efter ansiktets konturer. WaterFlex kombinerar ergonomi och tysk ingenjörskonst i rakapparatens speciella anti-slip-design. Apparaten, som är särskilt designad för att användas i duschen med eller utan raklödder/gel ger en oslagbar rakning helt fri från hudirritation.

Nyckelfunktioner:

100 procent vattentät (IPX7-testad)

Svängbart huvud

OptiBlade ‚Äì för perfekt närhet som varar längre

3-stegs skärsystem för bästa rakning

Braun WaterFlex

Tävlingsregler:

Skriv här under i en kommentar och berätta vem som du vill ge en rakapparat till i julklapp.

Tävlingen avslutas 11/12-14¬† kl. 21.00!

 1. Om jag vann skulle jag ge den till min systers make eller min mammas sambo. Alltid lika svårt att komma på något att köpa till männen i familjen (speciellt när man inte har en egen att köpa något till, haha) Dom båda förtjänar en fin julklapp för hur mycket dom tillsammans med sina respektive ställer upp för mig och min dotter, speciellt i svåra tider med ekonomin och inför julen.

 2. Hej!

  Jag skulle gärna vilja vinna rakapparaten till min bror som skulle bli jätteglad av att få den i julklapp! Han har problem med huden och återkommande hårsäcksinflammationer, därför skulle denna skonsamma apparat passa perfekt!

 3. Jag skulle ge den till min pappa:D

 4. Malin skriver:

  Jag skulle ge den till sambon som skyller på att han inte har råd att raka sig

 5. Eveliba skriver:

  Min lilla lillebror har blivit stor..;) Det är inte längre leksaksapparater han vill ha i julklapp utan en rakapparat! Skulle jättegärna vilja ge honom något han verkligen önskar sig efter en tuff höst, då han tyvärr har kommit i andrahand, eftersom jag blev sjuk..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..