Min julklapp och tips till gravida

Jag har fuskat lite och beställt hem min julklapp som jag redan även börjat använda. Vi brukar inte köpa julklappar till oss själva men i år ska Peter få en och jag har slagit ihop min födelsedagspresent med julklappen och vips så klickade jag hem min drömklocka ¬†;-)

image

And I’m so wort it

Tidigare i höstas beställde jag hem lite nya gravid-kläder från Glammom.se. Hade sett andra vänner som beställt bla amningsbehåar därifrån och jäklar vad mycket snyggt de har då.

Bla så beställde jag en gravid-vinterjacka till mig så magen ska få plats de här sista månaderna.

image

En suddig bild tagen av en sjuk Alice men jackan är jag nöjd med 🙂

image

En av de 2 behåar som jag beställde. Snygga och väldigt sköna!

2 av mina andra favoritplagg därifrån är leggingsen som finns HÄR och DENNA gravidlinne. De bästa gravidplaggen någonsin.

Idag har jag 2 sjuklingar hemma. Eller i alla fall en som är sjuk på riktigt….den andra har nog spelat mig en liten spratt. Alice vaknade alldeles febrig och redan igår kväll hade hon ont i huvudet så det kom inte direkt som en överaskning. Victor är en mästare på att spela sjuk så det är ibland svårt att tolka om det är på riktigt. Idag trodde jag det men nu är jag mer och mer tveksam. Det är dock spel och datorförbud på dagen så där gick han i bet 😉

Nu ska jag kolla igenom julkartongen….

Kramis ‚ô•

 1. M skriver:

  Vilken snygg klocka!

 2. Sofia skriver:

  Haha, ja frågan kom visst inte med!
  Jag har fått tre barn väldigt tätt, minstingen är strax över året. Jag kan inte riktigt släppa tanken på fler bebisar, men samtidigt är jag helt slut. Nu tänker jag mest på sömnen, det jag nu undrade var. Hur orkar ni? Har ni bara haft ”snälla” bebisar, eller fixar ni sömn ändå? Alltså två av mina tre barn har sovit väldigt dåligt och jag har mer eller mindre kånkat runt på dom hela dagarna tills iaf 2-års ålder

  1. Anna T skriver:

   Glöm inte att det kommer sömnlösa tonårsnätter sen, upplever de som 100 gånger jobbigare, antagligen för att man är äldre och att tankarna far rundor när barnen är ute. Sen tycker jag det är jobbigare att komma till ro efter att man blivit väckt mitt i natten när det ska hämtad även om jag är otroligt tacksam att jag får göra det och inte är pinsamt jobbig…

 3. popcorn skriver:

  Jackan var fin. Är den varm eller mer vår/höst? Är det inte obekvämt med skärpet?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..