ANNONS

Tävling – SodaStream Play

/

Då kör¬†jag en till tävling för er som jag hoppas att ni ska gilla 😉

Denna gång vinner en av er en röd SodaStream Play.

SodaStream Play, designad av den världsberömda designern Yves Béhar, är julklappen som värnar om miljön och samtidigt pryder ditt kök. Play är en lekfull maskin som lyser upp köket med sin starka färg och design. Den är dessutom mycket användarvänlig, flaskan sätts enkelt fast med endast ett klick och avlägsnas lika lätt. Modellen finns i färgerna svart, vit, röd och blå.

Yves Béhar brinner för hållbarhet och är känd för sitt miljöengagemang. Béhars starka tilltro till att design kan åstadkomma positiva förändringar både socialt och för miljön, återspeglas ofta i hans designprojekt och kreationer. Föregångaren till SodaStream Play, modellen Source, belönades även med pris för bästa produktdesign i Reddot design awards 2013. Béhar har hög tilltro till design som en kraft för att åstadkomma positiv förändring både socialt och för miljön. Detta går också i linje med SodaStreams ideal och fokus på de miljöfördelar det innebär att kolsyra sitt eget vatten istället för att köpa på burk och flaska.

sodastream

Tävlingsregler:

Svara här under i en kommentar på frågan:

Varför vill just du ha en SodaStream?

Tävlingen avslutas 13/12¬† kl. 12.00!

208
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00