Julpynt, Loppi m.m

Igår eftermiddag hade Nellie och Älva Lucia-firande på dagis. Eftersom den var utomhus och det var kaaaallt så stannade syskonen hemma och jag och Peter åkte dit själva. Alla barnen var så fina och duktiga och till och med Nellie som inte brukar sjunga in public sjöng så fint 🙂

image

Dock så såg de utklädda barnen ut som små utklädda michelingubbar med overaller under sina dräkter ‚ô•

Nellie var en pepparkaksgumma men ville inte bli fotad…

Som sagt var så var det rejält kallt ute så vi blev inte så långvariga efteråt, tog bara en snabbfika och åkte sen hem till värmen.

Idag har jag, Alice och Lilja varit och besiktat min bil. Första gången jag gör det själv och jag var supernervös 😀

image

Fick 2st nedslag så nu ska vi boka in bilen på lite service…. Inga stora fel men de skall ju fixas ändå…

image

Så här road var Alice 😀

Efter besiktningen åkte vi till Jysk för att se om de hade något fint julpynt. Jag orkar inte leta efter de försvunna adventsljusstakarna mera utan köper hellre nya. Hittade det och en del annat som jag var tvungen att köpa.

image

Det blev 5st ljusstakar med ledlampor. Inga sladdar utan med batterier – perfekt 🙂

Och 2st träd med LED-lampor att ha i hallfönstren.

image

Och de här tomtarna är ju bara sååå fina att jag var tvungen att utöka våran samling! Den stora kostar ju en del men har under flera år velat ha en sån och nu var den nedsatt med 150kr så jag slog till med gott samvete 🙂

Och en lite annorlunda ”stake” till vardagsrumsfönstret hittade jag på Ica Maxi.

image

Stora tomten ska få stå bredvid julgranen sen när den har kommit upp men tills vidare står den bra vid kaminen.

image

Nu börjar det bli lite julkänsla i huset 🙂

image

Träden kommer nog att se jättefina ut när det blir mörkt ute.

Medans vi väntar på skolbarnen som kommer hem snart så vill jag tipsa er om att gilla Loppi på Facebook! De har ofta väldigt fina tävlingar m.m som ni inte vill missa 😉 Deras fb-sida hittar ni HÄR. Loppi har även startat en ny shopping-sida som är värt att bli medlem i : Loppishopping och där kan man nu vinna en resa med Apollo när man blir medlem 😉 Plus ta del av många bra rabatter, samla poäng m.m. Kika in där vetja!

Kram kram ‚ô•

 1. Hmmm vad har en länk som räddar isbjörnar med denna bloggen att göra. Men jaja skit samma. Dina fönster ser verkligen fina ut och den stora tomten har jag också gått och tittat på men jag får inte plats med mer tomtar här hemma och hade jag kommit hem med en sån stor tomte hade min man nog tyckt att jag fått ‚Äù tomtar på loftet‚Äù HIHI

 2. Så mysigt ni har gjort det 🙂 Vi har inte pyntat klart än. Så här sen har jag aldrig varit. Ha en fin helg 🙂

 3. Anna skriver:

  Ett vanligt misstag som många gör när de ska gå ner i vikt är att man endast tänker på sina kostvanor och skippar träningen.
  Oftast krävs det mer än bara ändrade matvanor för att lyckas.

  Läs min blogg http://www.superwoman.n.nu/ för att ta reda på hur du kan Optimera din fettförbränning och gå ner i vikt!

 4. Ninna skriver:

  Sötaste lill-tomten 🙂

 5. Lina S skriver:

  Nu önskar jag en riktigt GOD JUL till Mirka med familj och hoppas att alla är snälla här på bloggen. <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..