Tävling – Tassimo

 

Nu är det tävlingsdags igen!

Denna gång har en av er chansen att vinna en egen Tassimo-maskin + 10 tillhörande smaker!

Jag älskar min Tassimo och de flesta av deras smaker och är glad över att kunna tävla ut ett sådant här paket 🙂

tassimo_bloggtavling[16]

Tävlingsregler:

Svara på frågan i en kommentar här under…

– Vilken Tassimo-smak gillar du bäst/ vill helst smaka?

Tävlingen avslutas 21/12-14¬† kl. 12.00!

 1. Matilda skriver:

  Jag vill ha en speciell julklapp till mamma och har länge funderat på en maskin, men har inte råd tyvärr. Hon skulle helt klart vilja testa en marabou tror jag, och jag skulle absolut inte ha några problem att få smaka en jag heller 😉

 2. Oj vilken fin tävling,skulle fylla upp min lilla julklapp säck.layte gillar jag.

 3. Sara H skriver:

  Denna vill jag vinna till min kära man. Efter all hjälp jag fick med barnen och huset efter en kraftig operation på min fot. Jag gick med gips i 3 månader. Vi äger ingen egen men min syster äger en och jag vet att min kära man vill ha en sån i julklapp. Jag gillar smaken latte. Men om jag vinner så ska jag testa många olika smaker.

 4. Minna skriver:

  Hej mirka! Jag vill börja med att tacka för en fin blogg 🙂 jag skulle vilja smaka café au laite eller chai latte 🙂 jag fyller år idag och vore jätte kul att få vinna ( är sjukskriven på grund av allvarligt graviditets illamående och kan inte dricka kaffe just nu ) men vore en alldeles ypperlig bra grej att kunna fira med i början av april när Bebis kommer 🙂 god jul å kram!!

 5. Emelie skriver:

  Jag har aldrig smakat på någon tassimo, men är nyfiken på smaken Oreo! Det hade varit roligt att kunna bjuda gäster på valfri tassimo, istället för snabbkaffe i pulverform som är förstahandsvalet i detta hem idag. Detta vore en perfekt julklapp, hoppas, hoppas! Dessutom skulle döttrarna bli glada om de själva kunde göra en kopp kaffe att använda vid chokladbollsbakning, och det är ju också en bonus.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..