Barnmorske besök

Jag var uppe syndigt tidigt imorse….i alla fall kändes det så när jag klev upp kl. 6.30. Väckte barnen strax efter kl. 8 och dukade fram frukost till dem innan jag och en nyvaken Lilja åkte till barnmorskan.
Besöket gick bra. Om ca. 3 veckor¬† ( när¬† jag är 37 fulla veckor ) får jag komma på ett igångsättningsamtal och bm tyckte att jag borde få tid för förlossningen veckan efter det. Alla prover var bra som de brukar och hb hade till och med gått upp lite sen sist 🙂 Efter att bm hade klämt och kännt på magen sa hon att det blir nog en stor bebis. Har själv haft mina aningar om att det kan nog bli en pojk i Thors storlek. Alltså när Thor var nyfödd 😉 Han föddes i v. 38+2 och vägde 3800 g….vår största bebis.
Lilja blev aldrig fixerad och låg väldigt högt uppe med huvudet i bäckenen. Därför behövde jag få först värkstimulerande innan de ville ta vattnet. Lillebror ligger ruckbar och långt nere med huvudet med tanke på vilken vecka jag är i. Inte konstigt att jag känt av mera tryck och haft mera sammandragningar 😉
Bara han vill stanna kvar tills det är dax.

image

Dagens mage v. 34+1
Det är inte konstigt att jag känner mig enormt tung 😀 Fick lov att väga mig idag också…..hualigen…. +26kg !!

Kramis

 1. Karin skriver:

  Antingen är man rökare eller inte ! ingen ursäkt att man röker lite, förstår inte at tman gör det 🙁
  Kan inte ens en graviditet vara en nog så helig sak att avstå ?

 2. Emma skriver:

  Det går säkert jättebra, du har en så stor och fin mage <3
  Kram

 3. Anki skriver:

  Inte konstigt att du tycker det är jobbigt med din mage för den är ju enorm o så gullig. Trodde oxå att det skulle vara en klimp på närmare 5 kg 😉 Har själv fått 3 barn som alla har vägt över 4 kg (sonen störst på 4555g). Spännande att lillebror snart ska titta ut <3
  Kramar från Skåneland

 4. Emma skriver:

  Har fått fyra barn som alla vägt runt fem kilo… De har fått lov att komma ut genom takluckan 😉 Lycka till med förlossningen när det är dags!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..