Bambi på hal is

Lilla grusvägen utanför oss har förvandlats till en isgata. Den isgatan är vägen till brevlådan ca. 20 meter ner. Att hämta posten är typ dagens höjdpunkt även om det inte är så ofta det ligger någonting spännande och oväntat i brevlådan 😀

I fönstret såg jag när postbilen kom så jag tog på mig Peters vinterstövlar size 44 och lufsade iväg mot brevlådan.

Tack vare denna väg tog det minst dubbelt så lång tid att hämta posten som dessutom bestod av tråkreklam….

image

Och mina fogar lär inte tacka mig ikväll för min promenad…..

Alla barnen kom upp i tid i morse och iväg med bussen hallelujah . Jag trodde faktiskt inte att Kevin och hans tjej skulle komma upp i tid och fick en smärre chock när de klev upp 😉 Jag är alldeles groggy av förkylningen och proppar i mig vitaminer och Alvedon om vartannat.

Jag har inte fått i mig någon kaffe idag vilket börjar kännas nu i kroppen. Min Tassimo slutade att fungera igår kväll 🙁 Idag ringde jag kundtjänsten och troligen är den lilla lampan som ska läsa koden i kapslarna som har lagt av så nu ska jag skicka in den för lagning och blir då utan Tassimo-kaffe en längre stund 🙁 Jag var säker på att jag hade snabbkaffe hemma men hur jag än har letat så hittar jag inget så det är en rejäl kaffe-abstinens här nu! Jag har inte heller kunnat åka och handla kaffe då min bil är på lagning idag.

Sen skulle jag dammsuga. Det sker ju några gånger/dag. Blir galen av att gå på smulor som fastnar under fötterna. Damsugarpåsen var full och behövdes verkligen bytas och vi köpte nya påsar för typ en månad sedan……Men jag har inte hittat de nya påsarna! De var inte där de borde ha varit så jag har letat överallt till och med i alla köksskåp utan resultat. Bra där. Ok….upp för att hämta en gammal dammsugare – allt är ju bättre än inget. Så hittar jag inte röret till den! Den är spårlöst försvunnen….precis som de jäkla påsarna. Och jag vägrar att dammsuga utan själva röret.

Har jag sagt att jag behöver kaffe…..NU!

En bra dag idag 😀

 1. Haha, vilka motgångar UTAN kaffe i kroppen. Farligt 🙂

 2. Emelie skriver:

  Sugen på att veta hur det är att leva som Svenskadopterad eller intresserad av att lära dig nya coola sminkhacks eller bara få dig ett gott skratt?
  Då är du välkommen till min blogg http://nouw.com/emelieoberg

 3. maria skriver:

  Vilken is. Vi har också tråkigt väder. snöblandat regn och grått. Inget kul alls.
  Kan tänka mig att det var svårt att hämta posten för dig och vad tråkigt med kaffet. Hoppas att du har fått i ordning på den nu så att du kan få dricka kaffe. Det är ju sådant där strul som kan förstöra en hel dag.

 4. Neta skriver:

  Haha ursäkta att jag skrattar men vem har inte handlat saker och sen inte hittar dom. Stor igenkänningsfaktor där.
  Du behöver en sparkstötting i vuxenstrl, då tar du dig fram säkert. Det är inte så välsandat i samhället heller så när mina var små hade jag en gammal bilbarnstol som gubben monterade på sparken sen sydde jag som ett påslakan av teddy som jag stoppade ett babytäcke i. Då blev det ju både varmt och vindskyddat, tror vi satt fast det med kardborrband. Sen va det ju som säkerhetsbälte i barnstolen för det gick undan ibland då man fick upp farten. Cykelhjälm på ungen med.
  Vi hade även en trådkorg mellan medarna längst fram där syskon med trötta ben kunde sitta på en kudde, eller jag kunde sätta kassen i då jag handlade. Men då jag hade passagerare fick man ju vackert gå.

 5. Anette skriver:

  Ääh, jobbigt att inte få kaffe och att inte kunna dammsuga! Hoppas dock du fått ditt kaffe nu, jag skulle bli galen! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..