ANNONS

Bambi på hal is

/

Lilla grusvägen utanför oss har förvandlats till en isgata. Den isgatan är vägen till brevlådan ca. 20 meter ner. Att hämta posten är typ dagens höjdpunkt även om det inte är så ofta det ligger någonting spännande och oväntat i brevlådan 😀

I fönstret såg jag när postbilen kom så jag tog på mig Peters vinterstövlar size 44 och lufsade iväg mot brevlådan.

Tack vare denna väg tog det minst dubbelt så lång tid att hämta posten som dessutom bestod av tråkreklam….

image

Och mina fogar lär inte tacka mig ikväll för min promenad…..

Alla barnen kom upp i tid i morse och iväg med bussen hallelujah . Jag trodde faktiskt inte att Kevin och hans tjej skulle komma upp i tid och fick en smärre chock när de klev upp 😉 Jag är alldeles groggy av förkylningen och proppar i mig vitaminer och Alvedon om vartannat.

Jag har inte fått i mig någon kaffe idag vilket börjar kännas nu i kroppen. Min Tassimo slutade att fungera igår kväll 🙁 Idag ringde jag kundtjänsten och troligen är den lilla lampan som ska läsa koden i kapslarna som har lagt av så nu ska jag skicka in den för lagning och blir då utan Tassimo-kaffe en längre stund 🙁 Jag var säker på att jag hade snabbkaffe hemma men hur jag än har letat så hittar jag inget så det är en rejäl kaffe-abstinens här nu! Jag har inte heller kunnat åka och handla kaffe då min bil är på lagning idag.

Sen skulle jag dammsuga. Det sker ju några gånger/dag. Blir galen av att gå på smulor som fastnar under fötterna. Damsugarpåsen var full och behövdes verkligen bytas och vi köpte nya påsar för typ en månad sedan……Men jag har inte hittat de nya påsarna! De var inte där de borde ha varit så jag har letat överallt till och med i alla köksskåp utan resultat. Bra där. Ok….upp för att hämta en gammal dammsugare – allt är ju bättre än inget. Så hittar jag inte röret till den! Den är spårlöst försvunnen….precis som de jäkla påsarna. Och jag vägrar att dammsuga utan själva röret.

Har jag sagt att jag behöver kaffe…..NU!

En bra dag idag 😀

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00