Gästinlägg :-)

 

Min vän Camilla frågade mig redan tidigare i höstas om hon fick skriva ett gästinlägg hos mig men jag glömde helt bort det då.

Jag har känt Camilla nu i ett par år via bla Facebook. I somras åkte vi upp till de i Dalarna och hade en fantastisk vecka där och fick då också chansen att lära känna hela familjen 🙂

Här kommer Camillas gästinlägg

Hejsan

Jag har fått äran att gästblogga här på Mirkas blogg.:-D

Det ska bli så kul och spännande,vet ju inte vad hon har för läsare men som jag hört det är ni jättetrevliga..ler..

Då ska jag presentera mig.:-D

Jag heter Camilla och är 34 år och fick mitt 10:e barn för ett år sedan.

Det var dottern Sandra som kom då..ler.

Sen har jag Cecilia som är mitt äldsta barn,hon är 16 år.

Mathias är 13 år ,Ebba är 12 år,:-D

Sen har vi Cilinne hon är 9 år,Erika 7 år,Mikaela som är 5,Robin som är 4,Sophie som är 3,Rasmus som är 2 och Sandra förståss som är 1.

Jag är född och uppvuxen i Alby/ Botkyrka.

Bodde där tills jag var 21 år,träffade då min man o vi flyttade till Åkerstyckebruk som ligger vid strängnäs/Mariefred.

Bodde där i 2 år och sedan flyttade vi hit till Norra Dalarna,en liten n by som heter Särna.

Det ligger mellan Älvdalen och Idre. 😀

Här har vi bott i 11 år.

Min pappa,styvmamma och bror bor fortfarane kvar i Alby och andra brodern med familj i tumba,3:e brodern med familj bor i Olofström ,sen har jag mamma och bror i Hallonbergen.:-D

Jag bloggar på min sida som heter¬†http://www.minstorafamilj.se

Har instargram med om nån vill följa mig där,heter minstorafamilj..

Sen har jag även bloggen på facebook¬†

https://www.facebook.com/MinStoraFamilj

Det skulle vara så kul om ni ville kika in hos mig,ännu roligare om ni ville skriva nått.

Jag svarar alltid på kommentarer,sen är det kul om jag hittar nån ny att läsa hos oxå..ler..

Kramar från Camilla

www.minstorafamilj.se

 

IMG_6191hgjyujk

 1. Tanja skriver:

  Fast när det står ”gästinlägg” så tänker jag att det ska handla om något, kanske ett aktuellt ämne som bloggaren tagit fasta på, eller vad som. Det här var ju bara en vädjan om att man ska läsa hennes egen blogg.

  Och ni som genast ska hoppa in och försvara Camilla när folk påpekar detta om att hon skiver ”ler” hela tiden.Om hon nu själv VILL ha fler läsare och folk kommenterar med att de gärna skulle läsa men att de stör sig på ett uttryck, då är det väl BRA att hon får det tipset?! Skillnad om det var personangrepp, men det där med hur man skriver kan man ju faktiskt reflektera över. Men om ingen nånsin kommenterar det och istället bara slutar att läsa bloggen (jag kan också tröttna snabbt när jag inte trivs med språket) så hur ska bloggaren ha en chans att veta? Sådant kallar jag konstruktiv kritik till skillnad från ”du är ful i håret”- kommentarer…

 2. Kul med så många barn! 🙂 Själv har jag ”bara” fem. 😉

 3. Monica skriver:

  Alltså Jag tror inte mina ögon här.
  Vuxenmobbing på hög nivå.
  Man kan ju välja att inte läsa bloggen o. man Inte finner den tillfredsställande o man behöver inte
  skriva o säga allt som poppar upp.De hade ni aldrig vågar göra ansikte mot ansikte.
  Tjata a fact.
  Camilla Jag fortsätter o följa dig o du har då alltid svarat mig o de uppskattas.Sen tycker jag inte de är nåt man kan begära heller.Trevlig helg alla glada(o ni mindre glada)//Monica

  1. Monica skriver:

   Tjata a fact:thats a fact

  1. Monica skriver:

   Tjata a fact:thats a fact

 4. Sandra skriver:

  Tycker din blogg är rak och ärlig Camilla. Den känns äkta:-) Blir allt lite avundsjuk när jag följer livet med er som har många barn. Änskar av hela mitt hjärta att jag får åtminstone en liten till. Har fyra underbara barn, men högsta önskan hade varit sju o vara hemmamamma. Därför e d lite extra härligt o följa er med många som vågar trotsa normen;-) ps: hoppas du bara låter fåniga kommentarer rinna av dig så du inte lägger ner nån energi på dessa.

 5. Carla skriver:

  Tycker det är mycket märkligt att så många skulle tycka illa om Camillas blogg när hon aldrig får negativa kommentarer. Dessutom förstår jag inte påståendet med att hon skulle blocka folk och inte svara på kommentarer. Tycker aldrig storbloggare svarar på sina! Medan Camilla gör det, och vadå ragga läsare? Finns väl folk som spammar värre då, som Satu som är med överallt och Ankpung! Camilla har jag aldrig sett ragga runt efter nya läsare. ”Ni” eller ska jag skriva DU som skriver är dessutom anonym så man kan ju räkna ut med kuken att det är samma person som skriver allt för du skriver som en femåring!

  1. popcorn skriver:

   Har aldrig sett denna blogg spamma och desperat jaga läsare som en del andra. Däremot har jag ofta sett henne kommentera i andras bloggar vilket bara är trevligt. För att jag ska fastna för en blogg ska den ha fina foton, uppdatera ofta, ha ett bra språk (inte skriva på dialekt eller upprepningar hela tiden (typ smileys överallt eller ”ler” då, hahaha) ), små vardagliga personliga inlägg, relativt reklamfritt och att man får svar/kommentar om man kommenterar. Höga krav, jag vet 🙂 Jag ska kika in på Camillas blogg sedan, har inte hunnit!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..