O se det snöar…..

Ja jösses som det har kommit snö de senaste dagarna….. Nu har man glada barn och ett idylliskt landskap. Det är vackert och till viss del härligt men jag isolerar mig helst just nu då att köra bil är inte ett dugg lockande i det här vädret 😉 Barnen och Peter har tillbringat timmar ute under helgen. Jag har varit nöjd med att sköta alla hemmasysslor. Igår mådde jag inte heller bra alls och till och med en zombie hade sett pigg ut i jämnförelse. Jag är så vattenfylld nu att jag undrar varje morgon vem jag har gått några boxningsronder med under natten. Benen värker framåt kvällarna och ischias har kommit för att stanna. Längtar verkligen efter förlossningen mer och mer varje dag. Vill äntligen få hålla och gosa med vår lilla prins ‚ô• Igår var jag 35 fulla veckor gången så det närmar sig med stora steg.

Lite bilder på utelek från igår

image

image

image

image

Det blev visst en snökoja under studsmattan som borde ha plockats undan för veckor sedan

Idag fick jag snällt avboka min tandläkartid då jag och Nellie har varit lite väl hängiga. Peter passade på att åka med min bil till jobbet då den ska till verkstaden idag. Meningen var att jag skulle åkt dit på eftermiddagen med bilen men nu slapp jag det och inte gnäller jag över det 😉

I samarbete med Twinsy har vi fått prova deras bokpaket till de större tjejernas glädje.

Twinsy är bokklubben för barn i lågstadiet som vill läsa bra, roliga och spännande böcker. Var tredje vecka¬†får man hem ett bokpaket med en huvudbok och en aktivitetsbok. Paketen kostar 159kr/månaden men just nu har¬†de ett erbjudande där mina läsare får första månaden gratis¬†HÄR.

image

Första paketet som kom lagom före jul och blev som sagt var jätte uppskattat speciellt av Alice och Selina 🙂

image

image

Andra paketet kom förra veckan och var lika bra enligt Selina.

Vi har tidigare haft 2 olika bokklubbar till Linnéa och Jennifer men de ledsnade på de för 1-2 år sedan. Kul att vi har fått testa någonting nytt som jag tror att tjejerna vill att vi fortsätter att beställa hem även i framtiden. Jag var en riktig bokmal från att jag lärde mig läsa. Fick verkligen dåndimpen om inte jag hade någonting att läsa. Ingen är gladare än mig när barnen visar ett intresse för läsning :-)¬† Tyvärr så räcker inte min tid längre till att läsa men en vacker dag så….då ska jag sitta i min gungstol och läsa bok efter bok efter bok……

 1. Tilda skriver:

  Ord från dotterns lista: snorunge, tönt, mes, lögnhals och mallgroda.

 2. popcorn skriver:

  Va, är det fula ord i boken??? Svordomar eller?

 3. Tilda skriver:

  Hej, min dotter älskade Isa och Bea. Hon smög iväg med boken och skrev en lång lista av ord. Hon fnittrade så mycket att jag bad att få se listan. Ja många fula ord finns det i den boken kan jag säga

 4. karin skriver:

  Hej Mirka!

  Du har ju en massa att göra med många barn, kan du inte ibland bara stanna upp o titta på dina små som stora och tänka så många och de är VÅRA underbara barn. Du fattar nog vad jag menar. Ha de fint
  Kram 🙂 🙂

  1. mirkak skriver:

   Jopp det händer att man bara stannar upp, tittar på barnen och inser vilken rikedom man har 🙂

 5. Marie skriver:

  Gungstol? Skulle inte tro det. Sen kommer barnbarnen 🙂 Tänk om dina barn skaffar en tre fyra stycken var?. Skönt att höra att ni fått lite vitt uppåt, här i söder är det bara regn och blåst.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..