ANNONS

Storhandling, huvudvärk m.m

/

Halvligger i soffan med en skål med stora kinapuffar och bara rinner av. Vi har varit och storhandlat och det tog slut på mina krafter och gav mig huvudvärk. Lillebror lever om ordentligt i magen just nu så min lilla godisskål guppar upp och ner 😀

image

Jag är numera stenhård med mina små powernaps och idag sov jag nästan 2 timmar. Skönt och behövligt men jäklar vad svårt det är att vakna till liv sen igen 😀
När Peter kom hem åkte vi och storhandlade. Alla barnen ville följa med och de tycker verkligen att det är såå kul. Det finns de som tycker att vi är helt dumma i huvudet som handlar med alla barnen när en av oss kan stanna hemma med barnen..? ! Jag förstår inte deras problem där..?  Det är väl ändå vårt val att göra som vi vill när vi handlar. Och så länge barnen sköter sig så har inte vi några som helst problem 🙂 Förra lördagen åkte vi med 8 av barnen ( Kevin, Linnéa, Jennifer o Lilja stannade hemma ) till vår lokala Hemköp för att köpa lördagsgottis till barnen. I söndags när jag var in till Hemköp igen så fick jag massa beröm av kassörskan för att barnen beter sig så fint i affären. Enligt henne en fröjd att se 🙂 Så pratade hon vidare om de med 1, 2, 3 barn där det var skrik och bråk varje gång de kom in i affären.
Jag blev glad och stolt över att få höra hur en utomstående tyckte efter att ha sett oss där med jämna mellanrum de senaste 1,5 åren 🙂

Nu halkade jag in på ett sidospår…det var inget jag hade planerat att skriva om….
Vi kom hem och packade upp alla varor vilket är ju bara ett riktigt tråk-göromål. Huvudvärken kom smygandes men tack och lov så var den en väldigt enkel kväll att få i säng barnen. Så värktablett, soffan och godis är förhoppningsvis boten för det onda 😉

image

Tänka sig att denna lilla glädjespridare blir storesyster snart 💜
Hon kommer ofta och klappar på magen men har nog ingen susning om vad som finns där i.

Jag är med i en grupp på Fb för oss med många barn. Det har länge pratats om hur kul det vore att fixa en stor träff men sen har det inte blivit nåt mer av det hela……Först nu! Nu är vi 4 tjejer som har tagit tag i saken och till början på augusti ska vi ha en weekend-träff på en camping 🙂 Det kommer att bli så enormt roligt  och förhoppningsvis är det många större familjer som kommer. Hittills är vi uppe i ca. 29 vuxna och 105 barn! Såå spännande 🙂

Kram kram 💜

36
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00