familjen annorlunda

Jahapp….idag börjar då den nya säsongen av Familjen Annorlunda.

Och som vanligt så är man jättenervös över att se hur allting är ihopklippt 😀 Men jag försöker att ta det med ro oavsett då vi hade väldigt roligt under inspelningarna även om det i perioder är rätt tufft, speciellt när jag inte alltid var helt kry 😉

Sen ser jag också framemot att titta på våra vänner Ilmruds och Wahlströms ‚ô•

Har sett att det har undrats lite här och där varför det inte är nya familjer med i år….. Det var aldrig aktuellt med nya familjer för denna säsong trots att det finns många familjer som vill vara med. En av anledningarna har nog varit att i år har det filmats mycket mera vardagsliv vilket är trot eller ej svårare att filma ihop. Det är många film-timmar per helg och även om det har filmats mycket spontana saker så är det inte helt bara att starta kameran och filma. Det måste finnas viss struktur och planering i det hela ändå 😉

Hur som haver så ska det bli spännande att se resultatet.

Dagens avsnitt kommer att handla om:

Hos familjen Norrström går man i väntans tider då mamma Mirka är gravid med sitt trettonde barn som väntas komma i februari. Förra säsongen planterade de ett äppelträd som de nu skördar frukt från och gör en äppelpaj. Det visar sig att pappa Peter är en gottegris som smygäter av smeten. Mirka engagerar alla barnen att måla en gardin till ett av sovrummen och det blir mycket kladd. Äldsta sonen Kevin startar ett vattenkrig.

Familjen Wahlström har flyttat till Hjo där pappa Christian och mamma Anna renoverat en hel del i det nya huset. Mycket är gjort men det finns en hel del som inte är klart. Familjen åker till en fiskerestaurang och under tiden de väntar på bord passar barnen på att leka av sig. Dagen avslutas med ett besök på kvarterets uteplan.

Hos familjen Ilmrud bestämmer sig pappa Mikael för att överraska mamma Madeleine med en middag och han passar på när hon är hos frisören. Han tar hjälp av barnen i affären men att laga middagen visar sig inte vara så lätt. Den romantiska middagen blir en succé trots att den snart förvandlats till ett barndisco.

image

Kram kram ‚ô•

 1. ywe skriver:

  Hej! Måste bara få säga att du Mirka är underbar som person, man får en må-bra-känsla när man ser och hör dig, du är underbar. Resten av barn & föräldrar är bifigurer:). Hälsn. en lyckligt gift 3-barnsmamma

 2. Carin skriver:

  Hej här är en familj som aldrig för allt i världen vill missa ett enda avsnitt av familjen Annorlunda.Älskar alla dessa familjer med sina barn och beundrar hur ni få tiden att räcka till,
  Massa av kramar till er alla Carin.

 3. Moa skriver:

  Alltid kul att se Familjen Annorlunda! Har jag sett fel eller har de blandat ihop åldern lite på barnen? Det lät som att Selina helt plötsligt blev en tvilling 🙂

 4. Härlig familj ni har. Kan inte förstå att det över huvudtaget skulle finnas några nackdelar med många syskon. Växte visserligen upp på stenåldern, men vi bodde på typ 50 km2 och jag minns inte att jag nånsin upplevde att det var trångt utan bara mysigt att dela säng och allt annat med sina syskon. Mycket kärlek och sunt förnuft räcker långt, och det har ni!

 5. Hanna skriver:

  Jag ville bara droppa in o säga att eran äldsta son, Kevin, är så fruktansvärt rolig i varje avsnitt.. viker mig av skratt och ber alla här hemma vara tyst när kameran är riktad enbart mot honom. ”Ja, nu när det blev som det blev så får vi göra det bästa av situationen” 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..