Reatips – KidsBrandStore.se

Jag gillar att tipsa när KidsBrandStore har olika reor då jag själv brukar passa på att handla därifrån just då 🙂 Speciellt till våra större barn.

Idag startar¬†en rejäl utförsäljning i butiken¬†för¬†att göra plats för vårens kläder.

50% på allt (ej vårens få nyheter och canada goose)

wintersale+50

Passa på att fynda lite fina märkesplagg 😉

 

  1. Hanne skriver:

    Rea på Kidsbrandstore är super! Jag har köpt fantastiska NoaNoa sommarkläder till min dotter och en Ebbe-skjorta till min son.

  2. Anna skriver:

    Hej Mirka, jag undrar en sak. Du kanske har skrivit om det tidigare men jag är ganska ny läsare av din blogg (har dock följt er på tv genom åren). Du har ju varit mammaledig under lång tid, när jobbade du senast och med vad? Kommer du att börja jobba igen när sista barnet börjar på dagis eller kommer du att vara hemmamamma? Kan gissa att det nästan är ett heltidsjobb att ta hand om tvätt, städning och matlagning när man har en sån stor familj!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..