Vecka 38, Ikea m.m

Idag har jag gått 37 fulla veckor! Det är nära nu…imorgon får vi förhoppningsvis veta exakt hur nära 😉 Jag har haft en hel del sammandragningar de senaste veckorna men idag har jag haft förvärkar hela eftermiddagen. Jag tror absolut inte att jag kommer att föda innan igångsättningen men jag hoppas på att det onda gör lite nytta som underlättar själva igångsättningen. Förhoppningen är att vara öppen så pass att det räcker med att spräcka hinnorna… Imorgon vet vi hur det ligger till down there 🙂

image

Dagens mage. Känner mig enorm…eller rättare sagt så är jag enorm. Jag är så svullen i ansiktet att ögonen försvinner nästan…. 😀

Benny och Victor åkte till Torstuna i fredags och har varit där till idag. Igår tog vi en tur till Ikea för att köpa lite ramar, nya glas och några lampor. Vi tittade på soffor då vi har ett tag nu varit sugna på nya och hittade en modell som båda fastnade för. Vi har varit inne på en hörnsoffa och det vi hittade var en 3:a och en 2:a så nu suger vi lite på den karamellen och tittar runt på andra ställen innan vi beslutar oss. Det finns en del nät-sidor som har bra priser på fina hörnsoffor men jag vette fasiken om man törs beställa utan att ha provsuttit soffan? Har någon av er beställt så och blev ni nöjda?

Idag försökte jag vila så gott det gick på eftermiddagen när Peter var iväg och hämtade killarna. Tacka vet jag en Bamse-film…den höll småttingarnas intresse och efter filmen ville de se reprisen av FA 🙂
Nu ska jag slappa en stund till tv:n …

Kramis 💜

 1. Hej detcstämmerdet jätte kul att se er på tv igen men var det bara jag dom märkte att de har blivit en miss vid upplösningen på barnen? De säger Kevin Linnéa sedan kommer tvillingparen Jennifer och Benny Selina och Oliver ,Alice Thor Nellie , Älva och Lilja också är Mirka gravid med barn nummer 13 som väntas komma i februari , typ men det är väl oliver och Alice som är tvillingar och ute oliver och selina? Förlåt om jag har fel !men jag misstänker STT jag har rätt och ville uppmärksamma dig på detta! Lyvkatull med igångsättningen ! Kramar /Linnea K

  1. mirkak skriver:

   Vi såg också att de har tagit fel på tvillinparet nr 2 😉 Självklart så är det ju Alice och Oliver som är tvillingar 🙂

 2. Carro skriver:

  Vad härligt att ni snart får snooza bebis igen. Om ni inte redan gjort det åk till Storvreta möbler.
  Vi fick hem vår Bretz-soffa i förra veckan, supernöjd. Man kan välja att utforma den som man vill och givetvis finns det massa andra soffor att välja på också.

 3. chilli.se har fina o sköna hörnsoffor. kolla även trademax.se Billiga och sköna soffor.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..