Förlossning närmar sig ;-)

Började denna dag med ett tandläkarbesök. Jag hade ju tandvärk före jul och lagade då den tanden provisoriskt. Idag har jag påbörjat en rotfyllning i den tanden….min första rotfyllning. Det gick bra fast nu när bedövningen släppt så är det typ ont/ömt där…..kan inte bita ihop för då känns det direkt. Tänker/hoppas att det ska vara så pga att de har varit där och rotat i tanden…? ? Har ju haft småvärk i tanden även sen den lagades före jul och börjar ledsna på det nu för nu är det nästan värre till o med 🙁
Efter tandis åkte vi vidare till Ackis för igångsättningsamtalet. Fick ligga med ctg en stund innan läkarundersökning. Läget är precis som det var med Lilja – öppen ett par cm och skulle kunna startas med att ta hål på hinnan men han ligger högt uppe och behöver komma längre ner först. Hade jag velat så hade jag fått komma in denna vecka för igångsättning. Men jag valde att vänta till nästa vecka 😉 Har alltid satts igång när jag varit i v.38 + och vill fortsätta så. Så på måndag kl. 10 ska vi befinna oss på förlossningen 💜
Emmelie lyckades få ledigt så hon kan vara hos oss på mån-tis vilket kändes som en befrielse. Annars hade Peter fått stanna hemma och jag föda själv vilket hade varit jobbigt…. Barnen blev eld och lågor när de fick veta att om en vecka kommer lillebror. De längtar lika mycket som vi gör 🙂

Det har snöat hela eftermiddagen och Peter har varit ute och fixat med barnens iskana. Ska lägga ut en filmsnutt sen så får ni se 😉
Älva var inne och ritade medans alla andra var ute

image

Sötnöt 💜

Tack snälla för era tips angående soffor 🙂 Vi kikade runt på Trademax och huxflux hade vi beställt en ny soffa.

image

Denna blev det fast kommer att ha den åt andra hållet 🙂 Den har precis de måtten som passar i vårt vardagsrum, de flesta soffor vi tittat på är för breda eller alldeles för små….
Nästa vecka senast kommer den 🙂

Ni är några från Finland som skrivit att ni inte kan se Familjen Annorlunda denna säsong vilket är ju supertråkigt 🙁
Vi har frågat vår producent ang detta och han skulle kolla upp saken så jag återkommer när jag får något svar om detta….

image

Kram kram 💜

 1. Sofia skriver:

  Vi som har TV4-kanalpaketet ser Familjen Annorlunda. Men play funkar inte längre. Kunde det kanske vara en ide på TV4 att ”släppa igenom” sådana program som vi från grannländerna vill se?

  Lycka till med förlossningen! Vi har 21 fulla veckor nu och rakenneultra imorgon 🙂

 2. Sandra skriver:

  Hej! vi köpte en soffa på Trademax för ganska så exakt två år sen, läste oxå massa negativa omdömen så var lite skeptisk men efter ett besök i deras showroom i Stockholm så beställde vi en soffa och vi är fortfarande supernöjda, beställde dock inte i tyg utan i ”skinn”, den ser ut och känns fortfarande som ny 🙂

  Lycka till med förlossningen! (själv är jag på BF +1 idag och inte det minsta tecken på att den lille(a) verkar vilja komma ut… 🙂 )

  1. mirkak skriver:

   Hoppas att du slipper gå över tiden allt för många dagar. Lycka till 🙂

 3. Din huvudvärk kanske har med tanden att göra, inget onormalt, men ha en molnande tandvärk är det värsta som finns, vet hur det känns, snygg soffa nI valde, blir nog bra när den kommer. kanske en bild på detta då.under tiden fram till nedkomst ha det så bra som möjligt,

 4. Emma skriver:

  Ni kommer säkert bli jättenöjda med soffan, lycka till med förlossningen och allt! 🙂

 5. Sus skriver:

  Oj vad spännande att förlossningen är så nära nu! Jag blev igångsatt med mitt första barn och det var en speciell känsla när man visste när man skulle åka in. Nu med andra barnet som kom i augusti så var det oerhört spännande när det närma sej när och framförallt hur förlossningen skulle starta. Allt gick bra och fort båda gångerna. Stort lycka till till dig när det är dags.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..