ANNONS

Inget nytt…ännu ;-)

/

Jag går här hemma och mår/känner mig likadan fortfarande. Varken mer eller mindre. Lite nervös om det skulle starta  typ nu men ändå rätt lugn konstigt nog. Kanske är det så att bebisen sjunker längre ner ”bara” ..? Jaja..det visar sig senast på måndag 🙂
Man skulle ju kunna tro att jag borde kunna detta och känna till eventuella tecken osv men jag har ju blivit igångsatt med alla förutom Kevin och Linnéa och då har jag inte hunnit få några ”tecken” innan. Bara haft sammandragningar i veckor före. Och hur det var med Kevin och Linnéa kommer jag inte ihåg alls…bara att värkarna startade  under natten med de båda 😉 Så jag känner mig väldigt novis nu för mitt sk tillstånd.
Mina dagar består just nu av massa vila. Jag gör det nödvändigaste – tvätt, disk och lite städning – och jag gör allt i snigelfart. Sover så fort Lilja sover och vilar även lite vid varje tillfälle som ges. Väldigt ovanligt beteende av mig men känner att det är behövligt just nu 🙂
Har ett plan B tack vare en mamma till Nellies och Älvas dagiskompis som kan ställa upp om det skulle bli akut behov. Väldigt snällt 🙂
Fast jag tror inte att jag kommer att föda ännu. Har ju aldrig varit på gång så här tidigt så chanserna är ju inte jättestora även om alla förlossningar är olika. Det vi gör nu är att ta en dag i taget så löser det sig 🙂
Tack för alla era lycka till-önskningar och andra kommentarer som värmer jättemycket ‚ù§

Nu ska jag se klart på 2012

Kramis 💜

28
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00