Sjuklingar

blommor4

Tack för alla gulliga kommentarerna och mailen som kommit, de¬†värmer enormt ‚ô•

Igår fick vi en sjukling. Lilja var gnälligare och mammigare än vanligt och framåt kvällen kom febern och en jobbig hosta 🙁 Hon somnade runt kl. 19 och sov drygt en timme sen hade hon lite nytt energi och var vaken till kl. 24…. Natten har inte varit så rolig och hon har hostat en del och varit ledsen. Idag är hon sämre och vill bara vila i famnen lilla pluttan.

Jag fick ett sms från förskolan i morse om att flera barn hade visst kräkits under natten så Nellie och Älva fick snällt stanna hemma idag och nu håller jag hårt i tummarna att de klarar sig från magsjukan. Selinas fröken ringde på förmiddagen för att berätta att Selina mådde inte bra så in med småtjejerna i bilen och hämta hem henne….. Nu känns hon dock lite piggare *peppar peppar*.

Perfekt läge för att föda nu…. eller¬†:-D 😀

Selina hade önskat sig kladdkaka med grädde och smarties på så det fikade vi med igår. Hon fick en mobil i present och lyckan var total 🙂 Ett lugnt firande just för tillfället så får hon kalasa med kompisar inom kort.

Det var roligt att se tonåringarna igår på tv. Vi fick oss många goda skratt 😀 Är så stolt över de även om det inte har blivit så mycket tvättande för deras del efteråt 😉 Men jag vet att de kan om de måste och de ska få sköta tvätten nu när jag åker in och föder….

Kevin var såå jäkla duktig när han gjorde fystestet på brandstationen. Jag kan nämligen lova er att det var ingen barnlek och även brandmännen vart impade. Och dessutom lät han teamet filma honom, starkt gjort av Kevin ‚ô•

Nu har lill-skrutt vaknat och kräver total uppmärksamhet. Hon låter skit i andningen så jag ska rota fram inhalatorn till henne…

Kram kram ‚ô•

 1. Du skojar har du TOLV egenfödda barn haha 🙂 det måste vara ett heltidsjobb sällan beskådat både fått till familjen och ta hand om den. På min morfars tid vet jag de hade de ofta massor av barn men det va ju ofta för de hade inget preventilmedel.

  Hoppas allt går bra och att alla håller sig friska 🙂

  LOVE Maria at inredningsvis – inredning it’s, Swedish for decor 🙂

 2. Maria G skriver:

  Grattis till lillen! 😉

 3. Cecilia skriver:

  Tycker de är jätte roligt att se eran familj på tv. ni verkar verkligen vara en jätte mysig familj. O du verkar vara en toppen mamma o jag beundrar dig som orkar med. själv har jag två barn i är 23 år har alltid velat ha en stor familj med många fina ungar. så blir glad av att se hur ni hjälper varandra o har de roligt. Hoppas dina barn kryar på sig o att lill bebisen kommer snart

 4. Hello skriver:

  Tänkte på en sak. Att du inte skaffar två tvättmaskiner. Vi byggde två tvättstugor i vårt hus och det var det bästa vi gjort! Tonåringarna har en egen och sköter sin tvätt helt själva!! Även om man inte har två tvättstugor så kan man ha två tvättmaskiner…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..