Magknip, nyttiga chips m.m

Jag skulle ha skrivit detta inlägg igår kväll men somnade ifrån mobilen. Fixade med bilderna men kom inte längre än så innan rullgardinerna åkte ner 😀
Nu är jag och lillfisen vakna sen kl. 5 och han har lite magknip som kommer så fort han somnat in en stund. Så det lär inte bli mycket mera sömn för mig denna morgon…

image

Vår lilla ‚ù§

I måndags åkte jag till Torstuna och lämnade Selina, Alice och Oliver till våra gamla grannar Jenny och Orvar. Så vi är 3 barn kort ett par dagar framöver 😉
Jag har testat göra nyttiga grönkålschips som många sagt är så goda. Väldigt enkelt att göra de…

image

Redo för ugnen

image

Färdig vara 🙂 Grönkålschips med olivolja och havssalt.
De var goda att äta men har en  enerverande kålsmak som kommer i efrerhand. Jag är i vanliga fall inte förtjust i kål så jag vet inte riktigt hur jag kunde tro att jag skulle få slippa just den speciells kålsmaken..? Men innan smaken smög sig på var de goda 😉
Att låta skålen med chipsen stå framme var ett misstag från mig för efter halva dagen stank det kål i köket – en vidrig lukt! Så till slut kastade jag det som var kvar av chipsen. Absolut värt att testa göra de för er som är nyfikna och gillar kål (googla på recept ) … ni som inte gillar kål….testa inte 😀

Vår nya byrå  för läxor m.m såg så tom ut uppe på så det blev en snabb tripp till Fullerö handel som har så enormt mycket fint av olika slag. Hittade en helt underbar lykta där att ha på byrån 🙂

image

Den är ljus ljus rosa och ger en gammal känsla, såå fin helt enkelt 🙂
Älva och Lilja ”lagade” mat åt oss igår. De fixade och donade länge med deras kökssaker och duplo som var visst själva maten.

image

Det är roligt att smygtitta på de och lyssna på deras snack under leken 🙂
Jag fick igår en snilleblixt ( <– not ) att testa färga mina ögonbrun själv. Har inte gjort det själv på typ 15-20 år….garanterat med bra anledningar…
Jag har ögpnbrun men de är osynligt ljusa. Det blev inte bra.. inte bra alls…

image

jag måste försöka snygga till vissa punkter idag men framför allt komma ihåg att aldrig göra om detta. Om inte annat så låta det går minst 15-20 år igen till nästa gång 😉

Nu sover lilleman finaly och jag ska nog powernappa lite när alla sover …
Kram 💜

 1. Också jag tycker att ögonbrynen blev superfina och er minsting är verkligen superdupersöt och fin!

 2. Också jag tycker att ögonbrynen blev superfina och er minsting är verkligen superdupersöt och fin!

 3. Mia skriver:

  Tycker de ser bra ut :). Bara ovanan. De ger sig. Om inte du vill göra själv. Gå till ett proffs :). Vet hur de är. Har också ljusa fransar och bryn.Färgar även mina ögonfransar hos en. Blir jätte bra och man känner sig piggare
  🙂

 4. Mia skriver:

  Tycker de ser bra ut :). Bara ovanan. De ger sig. Om inte du vill göra själv. Gå till ett proffs :). Vet hur de är. Har också ljusa fransar och bryn.Färgar även mina ögonfransar hos en. Blir jätte bra och man känner sig piggare
  🙂

 5. Anna skriver:

  Tyckte det blev jätte fint ‚ò∫

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..