Spaghetti Bolognese med Bong Touch of Taste

Ni som har hängt med här lite längre stund med ju att mina matlagningskunskaper är rätt dåliga. Speciellt när det kommer till köttfärssås. Jag har haft en del problem med att laga god köttfärssås som gillas av la familia….

Så när jag fick frågan om att samarbeta med Bong Touch of Taste och laga en god Spaghetti Bolognese¬†tänkte jag att de vet nog inte vad de ger ser in på 😀 Men jag gjorde mitt bästa ( kunde ju inte bli värre än de andra såserna jag lagat genom åren )….

image

Jag gick igenom ingredienserna noggrant och lika så med receptet…..inga onödiga utsvävningar här inte….

image

Det kändes rätt idiot (<– Mirka ) säkert i alla fall 🙂

image

Med facit i handen så var faktiskt receptet lättare än vad jag trodde och fasiken så mycket godare än jag förväntat mig!

image

Alla….och då menar jag verkligen allihopa i familjen åt maten med god aptit och sa att den här rätten får jag gärna laga igen!?!

Vad.Hände.Liksom?

Jag hade lyckats med det omöjliga….den känslan ni, den lever jag ett tag på 😀

Jag måste dock tacka Bong Touch of Taste för att de gav mig de rätta verktygen, annars hade detta aldrig hänt 😉

 1. Bara 4 skriver:

  Undrar hur många gånger du dubblar receptet, Mikra? Jag har fyra pojkar som äter massor, går ca 600-800g köttfärs till en sås. Så jag brukar göra ca 8- 10 port till 6 personer…men yngre barn äter väl mindre än tonårspojkar?

 2. Bara 4 skriver:

  Undrar hur många gånger du dubblar receptet, Mikra? Jag har fyra pojkar som äter massor, går ca 600-800g köttfärs till en sås. Så jag brukar göra ca 8- 10 port till 6 personer…men yngre barn äter väl mindre än tonårspojkar?

 3. annema skriver:

  Vem, Ida, klagar och kommer med personliga påhopp ? Mot Mirka, här på hennes blogg. Du, och andra gnällisar. Känner du dej bättre när du får näpsa Mirka ? Och vem/vilka skapar dålig stämning? lägg ner nu. Det är väl glasklart att du saknar något i ditt liv eftersom du klankar på andra. En nöjd och glad person klagar inte på andras liv och leverne hela tiden. Jag och andra här vill försvara Mirka ibland när vi tycker att det går för långt. Dumheterna får inte ta över på bloggarna.

 4. annema skriver:

  Vem, Ida, klagar och kommer med personliga påhopp ? Mot Mirka, här på hennes blogg. Du, och andra gnällisar. Känner du dej bättre när du får näpsa Mirka ? Och vem/vilka skapar dålig stämning? lägg ner nu. Det är väl glasklart att du saknar något i ditt liv eftersom du klankar på andra. En nöjd och glad person klagar inte på andras liv och leverne hela tiden. Jag och andra här vill försvara Mirka ibland när vi tycker att det går för långt. Dumheterna får inte ta över på bloggarna.

 5. Ida skriver:

  Alla ni som klagar och kommer med personliga påhopp, är ni så mycket bättre själva? Ni tjatar hela tiden om avundsjuka, skulle gissa att det är NI som är avundsjuka. Antar att ni känner er bättre om ni får tala om hur puckade andra är, vilka gnällspikar andra är osv. Men det är ju ni själva som bidrar till den dåliga stämningen, försök förstå det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..