Rea-tips, mello m.m

Först vill jag åter igen tipsa er om att KidsBrandStore.se har idag börjat med deras final sale med 60% på allt (ej vårens nyheter, canada goose).¬†De har fyllt på rean med 100tals produkter så det finns 1000 tals varor med 60% rabatt 🙂

sale

i samarbete med Kidsbrandstore
Jag lyckas alltid fynda finfina kläder där och älskar deras reor 🙂

Igår såg vi på mello som så många andra och tjejerna blev överlyckliga här över att Jon-Henrik gick direkt till final.

Och jag måste säga att trots att man inte fattar ett jotta om vad han sjunger om så var låten och Jon-Henrik bäst, klart favorit hos mig också. Det var ju många år sedan mello invaderades av mindre shlageraktiga låtar och jag tror¬† att det måste vara en låt som sticker ut om man ska ha en chans till att vinna hela Eurovision-tävlingen ( som tex Lordi osv ) ….

jon-henrik

Min andra favorit igår var Kristin. Vilken jäkla pipa den tjejen har! Hon borde ha fått gå raka vägen till final tycker jag tralalaa.

Nog om mellot ….

Älva försökte gosa med lillebror igår kväll men vågade inte riktigt gå alltför nära honom

image

David är svår att fota¬†när man måste ha blixten på för då är han inte stilla

image

‚ô•

Nu är lillfisen vaken så tjingeling 😉

  1. madde skriver:

    Hej! åh vilken fin filt. hat en likadan som jag fick 2004 till mitt första marsvin Wilma när hon var två veckor. Gillar din blogg 🙂

  2. madde skriver:

    Hej! åh vilken fin filt. hat en likadan som jag fick 2004 till mitt första marsvin Wilma när hon var två veckor. Gillar din blogg 🙂

  3. Lina S skriver:

    Tycker inte vi skall lägga våra näsor i blöt,Mirka sköter sitt så bra själv. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..