Miluva.se, lek med maten m.m

Då tar jag och försöker skriva om igår kvällens inlägg…… så gott det går i alla fall.

Först så vill jag rosa en liten företag som heter miluva.se. När David var alldeles nyfödd fick vi hem ett paket från de med en body och ett par byxor till David. För mig var det kärlek vid första ögonkastet när jag såg kläderna, de var så fina 🙂

image

Och sen dess har David fått använda de väldigt flitigt 🙂

Jag har tvättat plaggen minst 2 gånger i veckan och fortfarande är de som nya både i färgerna och formen. Superbra kvalite på kläderna! Jag beställde en ny uppsättning med body/byxa till David i blått denna gång. Så ingen tror att vi aldrig byter kläder på pojken 😀

image

image

Visst är kläderna fina 🙂 Och pricken över i:et är de rosa detaljerna 🙂

Miluva.se har även kläder för lite större barn bla klänningar, tröjor, mössor m.m. Deras namnmössor är hur coola som helst!

image

wpid-20150317214149790.jpg

 

‚ô• ‚ô• ‚ô•

Linnéa skulle till frissan igår för att göra en ordentlig förvandling. Hon vill färga håret¬†med lite mera vågade färger och har längtat efter tiden hos frisören. Men så fick jag ett samtal igår på dagen om att frisören har blivit sjuk 🙁 Fick en ny tid till nästa onsdag men så länge ville ju inte Linnéa vänta….hon ville ju få håret fixat nu på en gång. Ringde runt till olika salonger i Uppsala men lyckades inte hitta en tidigare tid då hennes förvandling tar ca. 3 – 4 timmar att fixa…. Så nu får Linnéa ändå snällt vänta en vecka 😉

Linnéa är lik mig när det kommer till att färga håret i olika färger. Jag bytte hårfärg väldigt ofta under sen tonår, skillnaden är att det finns flera färger nu att välja mellan. Jag hade kolsvart hår ett par år och får ibland en sån lust att färga håret svart igen. Men är nog lite för feg för det 😀 Till sommaren är jag sugen på att klippa håret mycket kortare, ovanför axlarna och färga¬† i nån läcker färg….få se om jag törs det bara ( varför blir man fegare med åren egentligen??? ).

Igår lekte Jennifer lite med sin middagsmat

image

😀 😀 😀

Såg ni norrskenet igår kväll / natt?? Jag har vänner i Märsta som såg det och fick även fina foton på det men här såg jag ingen 🙁 Få se om vi har bättre tur ikväll 😉 Jag har bara sett norrsken en gång i mitt liv och det var när vi bodde i Finland, Åbo en kall vinterdag. Så vackert!

På fredag morgon ska jag och David + ett gäng härliga kvinnor åka till Äland för ett dygns roligheter 🙂

hotel skansen

Vi ska bo på Hotel Skansen och det ser ju bara helt underbart ut 🙂 Längtar.

Kram kram ‚ô•

 1. Anneli skriver:

  Fint kalas! Han är visst lite busig din man…

 2. Anneli skriver:

  Fint kalas! Han är visst lite busig din man…

 3. Lollo skriver:

  Hej! Kollade just på familjen annorlunda och undrar vart ni hittat de häftiga dinosaurierna ni hade på kalaset?

 4. Lollo skriver:

  Hej! Kollade just på familjen annorlunda och undrar vart ni hittat de häftiga dinosaurierna ni hade på kalaset?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..