ANNONS

Reklaminspelning m.m

/

Ojojoj vad fort denna dag har gått, tiden har bara flygit iväg och nu är det nästan natt och jag har inte ens packat ännu trots att jag åker mot Äland i morgon bitti… Det får bli en tidigare morgon så jag hinner med allt 😉
Idag har vi varit till Spånga och filmat in en liten reklamfilm med

image

Det var riktigt roligt och ska bli roligt att se resultatet senare till våren 🙂
Kom hem lagom till att ett par av skolbarnen kom hem och sen har det varit full rulle med att fixa mellis, ta hand om en gnällig bebis, ta itu med tvätt och städning när bebisen tillät det ( 5 min hit och 5 min dit )…. David har vekligen varit sitt gnälligaste idag. Handla lite, laga käk, hämta Benny hos kompis, bada de små osv…. allt lugnade ner sig lagom till Familjen Annorlunda började 🙂
Som ni såg så var vi till Naturhistoriska museumet. När vi bodde i Märsta brukade vi åka dit ibland och alla i familjen gillar stället.

image

Sen firade vi de 3 barn som fyllde år. Ungarna tyckte att det var superkul att göra en egen pinata och som alltid så var Peter och snodde godis från tårtan 😀 Han gör det alltid med godistårtor och jordgubbstårtor 😀

image

Nellie älskade vår kameraman Andreas och ville inte att han åkte ifrån oss så hon försökte hålla kvar honom genom att klänga fast på hans ben 😉
Nu måste jag isäng så jag orkar komma upp samtidigt med tuppen. ..

Kramis 💜

42
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00