Bloggresa till Äland del. 1

Jag blev väckt kl. 4.30 av David som ville ha mat och sen var det ingen större idé att somna om. Strax efter kl. 8 kom jag iväg och startade resan mot Äland och bloggträffen som finaste My Martens hade ordnat tillsammans med Fredrik från Hotel Skansen på Äland.

Styrde bilen mot Enköping där jag plockade upp min goda vän Nina. ¬†Därifrån fortsatte vi till Eskilstuna där vi plockade upp Mia, en helt ny bekantskap för oss. Mia visade sig vara en helt underbar tjej 🙂 Sen tuffade vi på vidare mot Linköping där vi tog en lunchpaus och mötte upp Madde. Vi hade en lååång resa men jädrans så roligt vi hade i bilen 😀 Som vi har skrattat och Mia lärde sig ett och annat nytt från oss extremt frispråkiga brudar 😀 Nina kan ju jämföras med att ha lyckopiller med sig, inte en tråkig stund med henne inte ‚ô•

image

Till slut kom vi fram till Hotel Skansen och det första vi såg var Mys snygga bil som så klart måste fotas 😉

Alla andra ( My, Maggan, Åza Brennander, Michela¬†och Sara, Mys kompis som inte bloggar )¬†var redan på plats så vi skyndade oss in och efter en kramkalas gick vi snabbt upp till våra fantastiska rum för att svida om till baddräkter….

image

Snacka om lyx att ha detta rum för sig själv och David så klart 🙂

image

Vi bubbelbadade och bara relaxade en stund

image

Nina, Mia och My badade inte och de ställde gärna upp som barnvakter medans jag låg i bubbelbadet.

Sen var det dags att gå upp och klä på sig och vidare till källaren för champagne-provning. Jag har aldrig lärt mig att gilla varken vin eller champagne men smakade på de fyra olika sorterna ändå 😉

image

image

Det var verkligen intressant och tiden rann i väg så middagen försenades en aning 😀

image

Fin en god trerätters middag

image

 

image

Maggan var lite hungrigare än andra 😀 😀

Hon är verkligen one of the kind – fina Magdalena som bjuder på sig själv och är bara så hjärtligt go ‚ô•

Vi satt länge i restaurangen och pratade om allt. Vi lärde känna varandra. Vi skrattade. Vi grät. Vi hade en kväll som förde oss alla nära varandra. Vilket helt underbart gäng tjejer ‚ô•

image

Vi avslutade kvällen i Mys och Maggans rum med mera prat, skratt och dans 🙂

Jag stupade i säng kl. 03. David har varit såå snäll från början till slut. Han har också fått ett gäng äggstockar att göra volter skulle jag tro 😀

Fortsättning följer ….

 1. Ariana skriver:

  Ni verkar haft det urmysigt ihop

 2. Ariana skriver:

  Ni verkar haft det urmysigt ihop

 3. Vilken kanonhelg du verkar ha haft!! Det är alltid skönt att komma iväg en stund och få landa i sån lyx och trevligt sällskap, det måste varit kanon! Förstår verkligen att du hade med dig David. Jag skulle ALDRIG lämnat en sådan liten hemma!!! Kram till dig!!

 4. Vilken kanonhelg du verkar ha haft!! Det är alltid skönt att komma iväg en stund och få landa i sån lyx och trevligt sällskap, det måste varit kanon! Förstår verkligen att du hade med dig David. Jag skulle ALDRIG lämnat en sådan liten hemma!!! Kram till dig!!

 5. Nina skriver:

  Hej Mirka! Jag läser sällan din blogg men kollar ALLTID på familjen annorlunda! 🙂
  I en av de tidigare säsongerna så var du hos tatueraren, du gjorde en tatuering för Tor, har du gjort tatueringar för resten av barnen, som kommit efter honom?! Och isåfall hur blev dom?! Vore kul om du visade! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..