Underkläder från Pierre Robert

Nu har vi kommit hem från tandläkaren och Oliver var superduktig som vanligt. De drog inte bort den överflödiga tanden idag utan han gjorde en undersökning och fick bekanta sig med tandläkaren och så gick vi igenom hur de ska gå till väga. Nästa gång ska tanden bort. Min radio/stereo i bilen har idag fått tuppjuck! Den har fått ett helt eget liv helt plötsligt 😀 Först så låter den nu enbart svagt ur de bakersta högtalarna i skuffluckan. Inga knappar fungerar längre – går inte att höja/sänka ljudet, inte ändra från radio till cd…det går fasiken inte ens att stänga av skiten!? I normala fall så stängs radion av när jag stänger av bilen och öppnar dörren. Men nu stängs inte den av då heller…? Så radion är på konstant hela tiden fast. Jag som är beroende av en fungerande radio blir lite störd av dess beteende. Nu fick någon viss person lite extraarbete ikväll 😉

designedforyoureveryday-2

Nu vidare till underkläder. Det var en livstid sedan jag prioriterade bort allt vad sexiga underkläder hette. Bekväma och stadiga mamelucker trosor is my kind of shit 😉 Jag köper inte trosor ofta men väljer dock trosor av en god kvalite. Jag har genom åren ägt några par trosor från Pierre Robert och alltid tyckt om de. Nu fick jag frågan om jag ville i samarbete med de testa deras nya invisible hipster – trosor och speciellt deras limited upplaga med spets på vilket jag ville mer än gärna 🙂

Invisible Hipster är en supertunn hipster gjord av mjuk microfiber, vilket ger en behaglig och sval känsla mot huden. Det unika med Invisible Hipster är att den är utvecklad med en speciell non-slip-funktion, som gör att trosan håller sig på plats – utan att ge synliga troskanter.

image

image

Nu har jag testat de under ett par veckor och älskar¬†de! Fortfarande supersköna och bekväma men såå mycket snyggare med spetsen :-)¬† Plus i kanten är också att de är ”osynliga” och gömmer sig bra under brallorna 🙂

image

Barnen har fått testa deras fantastiska underställ i 100% merinoull och de alla älskar sina underställ! De är tunna och sköna och ungarna har de på sig som myspys-kläder när de är hemma 🙂

Just nu kan jag erbjuda mina läsare 30 % rabatt på hela Pierre Roberts sortiment, om¬†ni använder koden MIRKA på pierrerobert.se (giltig t.o.m. 31/3). 🙂

 1. Karin skriver:

  Klickade precis hem ett gäng Pierre Robert-trosor till mig och tösen här hemma, trevligt med lite rabatt åsså – tackar för tipset! 😀

 2. Jenny skriver:

  Tack för rabatten! 🙂 min äldsta son kör bara med deras boxerkalsonger sen ca 1 år tillbaka. Är riktigt bra kvalite’ på deras produkter och kläderna behåller den fina färger efter måånga tvättar oxå.

 3. Mia skriver:

  Mulesing

  Den vanligaste fårrasen Merinofåret är framavlad med mycket djupa hudveck, för att få ut så mycket ull som möjligt. Detta innebär ofta värmeöverslag för djuren med all ull på kroppen. Det samlas mycket fukt i vecken, särskilt i fårets bakdel. Detta drar åt sig skadeinsekter som lägger ägg. För att förhindra detta utför man så kallad mulesing på lammen där man spänner fast djuren och skär av hudstycken på bakdelen, i regel helt utan bedövning.(3) Äver 20 miljoner lamm utsätts för mulesing i Australien varje år.(4) Olika typer av insektsmedel används också mot skadeinsekter.(1) En variant är att doppa fåret i bekämpningsmedel. Insekterna dör, men gifterna består och skadar inte bara djuret utan även människor och miljö.(5) Andra ingrepp som utförs på lamm utan bedövning är svanskupning och kastrering
  Misshandel vid klippning

  Australien är en av världens största producenter av ull. Djurrättsorganisationen PETA skickade i slutet av 2012 tre utredare som under täckmantel besökt 19 av Australiens fårfarmer ‚Äì utspridda i tre av landets stater. Materialet har filmats mellan oktober 2013 och februari 2014. Här får vi bland annat se hur arbetare inom industrin sparkar och slår fåren, skär i deras kroppar och till och med bryter av nacken på ett får och lämnar det för att dö. Fåren lämnas livrädda och skadade med blödande sår efter attackerna som de utsatts för. Klipparna betalas ofta i volym och en kan klippa upp till 35 får i timmen. Detta leder till ett grovt, oförsiktigt arbete där fåren skadas allvarligt av skärsår som resultat
  Misshandel vid klippning

  Australien är en av världens största producenter av ull. Djurrättsorganisationen PETA skickade i slutet av 2012 tre utredare som under täckmantel besökt 19 av Australiens fårfarmer ‚Äì utspridda i tre av landets stater. Materialet har filmats mellan oktober 2013 och februari 2014. Här får vi bland annat se hur arbetare inom industrin sparkar och slår fåren, skär i deras kroppar och till och med bryter av nacken på ett får och lämnar det för att dö. Fåren lämnas livrädda och skadade med blödande sår efter attackerna som de utsatts för. Klipparna betalas ofta i volym och en kan klippa upp till 35 får i timmen. Detta leder till ett grovt, oförsiktigt arbete där fåren skadas allvarligt av skärsår som resultat.Misshandel vid klippning

  Australien är en av världens största producenter av ull. Djurrättsorganisationen PETA skickade i slutet av 2012 tre utredare som under täckmantel besökt 19 av Australiens fårfarmer ‚Äì utspridda i tre av landets stater. Materialet har filmats mellan oktober 2013 och februari 2014. Här får vi bland annat se hur arbetare inom industrin sparkar och slår fåren, skär i deras kroppar och till och med bryter av nacken på ett får och lämnar det för att dö. Fåren lämnas livrädda och skadade med blödande sår efter attackerna som de utsatts för. Klipparna betalas ofta i volym och en kan klippa upp till 35 får i timmen. Detta leder till ett grovt, oförsiktigt arbete där fåren skadas allvarligt av skärsår som resultat
  Misshandel vid klippning

  Australien är en av världens största producenter av ull. Djurrättsorganisationen PETA skickade i slutet av 2012 tre utredare som under täckmantel besökt 19 av Australiens fårfarmer ‚Äì utspridda i tre av landets stater. Materialet har filmats mellan oktober 2013 och februari 2014. Här får vi bland annat se hur arbetare inom industrin sparkar och slår fåren, skär i deras kroppar och till och med bryter av nacken på ett får och lämnar det för att dö. Fåren lämnas livrädda och skadade med blödande sår efter attackerna som de utsatts för. Klipparna betalas ofta i volym och en kan klippa upp till 35 får i timmen. Detta leder till ett grovt, oförsiktigt arbete där fåren skadas allvarligt av skärsår som resultat.
  Detta är hämtat från Djurens Rätt sida, läs gärna mer där om fårens lidande och kolla noga var ullen är producerad när ni köper plagg av Merinoull.

 4. sandra skriver:

  Tack för rabattkoden! Jag ska genast gå in och kolla sortimentet. Mina söner använder sedan många år tillbaka Pierre Roberts boxerkalsonger och de gillar dem verkligen (plus att det är bra kvalitet). Ett tips till dina söner kanske! 🙂 Kram!

 5. Sanna skriver:

  Hej! Undrar hur trosorna är i strl? Jag ligger liksom mellan M o L…svårt o veta vilken strl man ska ta…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..