Bloggresa till Äland – Del 2

Jag kom på att jag inte har skrivit färdigt om Äland-resan så här kommer fortsättning….
Som jag skrev i del 1 så kom jag i säng mitt i natten, strax efter kl. 3. David vaknade kl. 5.30 och jag var inte den piggaste bönan i stan 😉 Låg i sängen och matade honom och sen somnade vi båda om. Vaknade igen kl. 7.30, lite chockad över att ha somnat om och att klockan var så mycket (?) och nu kände jag mig utvilad. David sov och jag passade på att duscha och göra mig klar för dagen. Skickade mess till Madde och väckte henne ur skönhetssömnen. När vi var klara gick vi ner till frukosten där vi mötte de andra tjejerna 🙂

image

image

Efter den goda hotellfrukosten packade vi ihop våra saker och checkade ut. Hade hejdå-kramkalas för Sara som var tvungen att åka och jobba.
Vi andra åkte till Mys blombutik och vilken butik fina My har då! ! Så fint och mysigt med så klart ett härligt utbud med blommor och en jäkla massa fina saker. Jag hade kunnat handla mig halft ihjäl där inne 😀

image

image

image

image

Ja ni ser ju själv vilka underbara saker 🙂
Vi fick lära oss att göra våra egna tulpanbuketter vilket var riktigt roligt och min blev faktiskt finare än jag trodde

image

image

image

Roligt hade vi 🙂
Vi avslutade med en lunch i haket bredvid Mys butik ( ni måste kika in där om ni har vägarna förbi ). Stället är kännt för sina goda kroppkakor men jag tordes inte smaka…. det blev schnitzel med Potatisgratäng och var supergott!

image

Till slut var vi tvungna att börja vår hemresa och hade hejdå-kramkalas återigen. Allihopa var överens om att det här skall göras om igen. Vi var ett gäng tjejer som verkligen klickade med varandra och alla njöt för fulla muggar i varandras sällskap ‚ù§
Tusen tack finaste My för att du bjöd oss ner till Äland och Hotel Skansen. Tack för ett oförglömligt dygn i sällskap med de finaste tjejerna 💜

 1. Majsan skriver:

  Buketten blev ju jättefin!

 2. Helena skriver:

  Fy sjutton vad duktiga ni är, just kollat FA <3 och Viktor med tussar i håret <3

 3. Tycker verkar som ni ‘brudar’verkligen har rioligt ihop. fast lill killen fick vara med. tror säkert att han charmade många tjejer. den lilla sötingen.

 4. Mimmi skriver:

  Haha!!!!! Vilket underbart avsnitt i kväll!!! Skulle vilja va barn hos er!!

 5. Mormor skriver:

  Hej
  Vilken fin bil passar er så fint för att ni är bäst .längtar till i kväll när jag ser er, ni kunde haft ett eget tv program du och din man brinner för era barn .

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..