ANNONS

God natt från Karlstad, Citroon m.m

/

Vilken dag det har varit. Stress stress stress. Upp på morgonen och få iväg barnen. Göra sig själv och de små klara. Satans ont i halsen. Haft det sen förra helgen men idag var det värre och misstänker att det kan vara en halsböld på gång * suck hinner inte med sånt skit nu *. Åka iväg först till Peters jobb och hämta honom och sen vidare till Spånga. Hämta upp bilen jag har till låns ett tag framöver. Vilken bil sen. Jag kommer inte vilja lämna tillbaka den någonsin 😀

image

Citroon Grand Picasso ‚ù§ Så snygg och rymlig inuti och lyxig!
Ser ni ”min” bil så fota den och var med och tävla 😉

image

Åka till Uppsala och till City Akuten i hopp om att hinna träffa en läkare och eventuellt få medicin mot det onda i halsen. Vänta, vänta, prata med sköterskan, vänta igen, ta halsprov, vänta lite till, klockan tickar och stressen sliter i mig. Barnen slutar i skolan och jag behöver åka hem. Provsvaren negativa = inte halsfluss vilket jag nästan viste ju. Tyvärr så visar inte de proverna om det är en böld. Hinner inte stanna och vänta på läkaren. Sköterskan trodde inte på böld då jag är feberfri. .. jag tror annat då jag har haft halsbölder förr och inte alltid feber i samband med de. Skyndar hem, släpper in barnen och stressar till affären för att handla några saker som behövs till Karlstad. Hem, hänga tvätt, käka mellis och till sist packa, packa och mera packa. Allt gick verkligen i ett!
Vi kom iväg sent till Karlstad och körde sista halvan av resan i mörker ovh regn. Matpaus i Ärebro. Framme runt kl. 22 och checka ina på hotellet. De större barnen la sig direkt men tvärtom var det med de yngre barnen. Nu äntligen somnade den yngsta och sista av de. Jag är skitatrött och ska läggaermere≈ïÅÅnnhmmmmgp.0 <— Skrev inlägget inatt strax efter klockan tolv och somnade visst mot slutet 😀 😀

13
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00