God natt från Karlstad, Citroon m.m

Vilken dag det har varit. Stress stress stress. Upp på morgonen och få iväg barnen. Göra sig själv och de små klara. Satans ont i halsen. Haft det sen förra helgen men idag var det värre och misstänker att det kan vara en halsböld på gång * suck hinner inte med sånt skit nu *. Åka iväg först till Peters jobb och hämta honom och sen vidare till Spånga. Hämta upp bilen jag har till låns ett tag framöver. Vilken bil sen. Jag kommer inte vilja lämna tillbaka den någonsin 😀

image

Citroon Grand Picasso ‚ù§ Så snygg och rymlig inuti och lyxig!
Ser ni ”min” bil så fota den och var med och tävla 😉

image

Åka till Uppsala och till City Akuten i hopp om att hinna träffa en läkare och eventuellt få medicin mot det onda i halsen. Vänta, vänta, prata med sköterskan, vänta igen, ta halsprov, vänta lite till, klockan tickar och stressen sliter i mig. Barnen slutar i skolan och jag behöver åka hem. Provsvaren negativa = inte halsfluss vilket jag nästan viste ju. Tyvärr så visar inte de proverna om det är en böld. Hinner inte stanna och vänta på läkaren. Sköterskan trodde inte på böld då jag är feberfri. .. jag tror annat då jag har haft halsbölder förr och inte alltid feber i samband med de. Skyndar hem, släpper in barnen och stressar till affären för att handla några saker som behövs till Karlstad. Hem, hänga tvätt, käka mellis och till sist packa, packa och mera packa. Allt gick verkligen i ett!
Vi kom iväg sent till Karlstad och körde sista halvan av resan i mörker ovh regn. Matpaus i Ärebro. Framme runt kl. 22 och checka ina på hotellet. De större barnen la sig direkt men tvärtom var det med de yngre barnen. Nu äntligen somnade den yngsta och sista av de. Jag är skitatrött och ska läggaermere≈ïÅÅnnhmmmmgp.0 <— Skrev inlägget inatt strax efter klockan tolv och somnade visst mot slutet 😀 😀

 1. Emelie skriver:

  Hej! Ville bara säga hej och att du kommer inte vilja lämna tillbaka bilen sen när det är dags.. Köpte en i december/januari o lätt den bästa bilen vi haft! ÄLSKAR våran.. Kram på er

 2. Jenny skriver:

  För och främst – välkommen till Karlstad 🙂 Hoppas du får en härlig helg här i Värmland 😀
  Jag hade en halsböld när jag gick i högstadiet – vad jag kan komma ihåg hade jag ingen feber..Håller tummarna för att du inte har någon böld!

 3. Åh krya på dig!
  Inte bra med all stress. Speciellt inte när man inte är riktigt bra.
  Måste också säga en gång Citroen alltid Citroen.

 4. Du är bara så fantastisk hur du bara får allt att fungera vilka ungar ni har ordning och reda Peter inte att förglömma vilken pärla med barnen sen måste jag säga hur håller du dig så jäkla snygg kram från Skåne och /17 barnsfamiljen och birgitta

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..