Sista natten i Karlstad

Ligger i sängen och ska sova snart. Resten av familjen sover redan. Fötterna värker vilket inte är så konstigt när man har gått runt/stått upp två hela dagar 😉 Men jag gnäller inte för det har det varit värt alla gånger! Jag älskar Karlstad och barnmässan. Människorna här är bara så härliga ‚ù§ Så roligt också att så många har vågat komma fram och säga hej, fota, kramas osv. Det uppskattar vi 🙂
David döptes igår vilket gick jättebra. Ett annorlunda dop men ändå så fint i sin enkelhet.
Barnen har lekt med Ilmrud-barnen från morgon till kväll och jag bävar inför i morgon när vi ska säga hejdå till de…
Jag är lite bättre i halsen tack och lov så det går åt rätt håll…

image

Älva och Nellie

Nu måste jag sova…
Kram 💜

 1. Riikka skriver:

  Godkväll Mirka,

  lite kul att du skriver att du/ni uppskattar att folk vågar komma fram och hälsa på er! Jag ”våga” Fan inte… Haha, jag var på Barnmässan i Lördags, såg er flera gånger…. Vi stod och bytte blöja på våra små samtidigt bland annat …. Min tjej på fyra kunde inte sluta kolla på Linnea och hennes fina rosa hår! ”Henne känner jag från tvn”! viska hon till mig…. Ville så himla gärna gå fram och säga hur underbar familj jag tycker att ni är och att både jag och min man kollar på Familjen Annorlunda, serieinspelning på Tivo! Så vi aldrig missar nåt avsnitt!
  Men jag vågade inte…..

  Tummen upp till ER, för NI är så himla bra! ! ‚ò∫

  Godnatt

  //Mamma till Bianca 4 år,
  Benjamin 1 år och
  Bonusmamma till
  Alexander 9 år

 2. Det var trevlig att fika och träffa er igen ni är underbara, kör försiktigt hem kramiz från familjen

 3. Linda skriver:

  Glöm inte bort att ändra klockorna 1 timme framåt idag! Det är sommartid nu och här snöar det. Iaf i västmanland hihihi… Kör försiktigt hem. Kram Linda

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..