Hemligheter

Har ni några hemligheter som ingen vet om? Skeletter i garderoben?

Jag tror att de flesta av oss har någon sorts hemlighet, liten eller stor……tror ni inte det? Alla kanske inte har en jättesmarrig hemlis men ändå någonting som man inte vill dela med sig av …. Jag har mina hemligheter det har jag. Saker som jag inte vill minnas vid och därav inte heller prata om. Har dock absolut inga hemlisar som skulle kunna skada någon annan människa för där går min gräns. Hemligheter som tex skulle förstöra en annan människans tillit till mig är big no no!

Igår kväll¬†var det¬†premiär för Min hemlighet och det andra avsnittet visas redan ikväll kl. 22.00 i tv3 (¬†även play ) , HÄR kan ni läsa mera om programmet.¬†Jag blev nyfiken på programmet när jag såg reklam om den och eftersom¬†¬†vi inte har ¬†tv3 så kollade jag på det via play i morse. Lite kul är det ju alltid att se/höra/förfäras om andras smaskiga hemlisar 😀

image

Första avsnittet handlade om en tjej, Filippa som räddade livet på en kille som föll ihop ute på gatan. De träffades igen senare på sjukhuset och kände en dragning¬†till varandra. Trots att båda hade familjer så inledde de ett förhållande i smyg. Killens ( Love )¬†fru kom på de och hon misshandlade Filippa som efter det lämnade sin man för Love. Love ångrade sig och gick tillbaka till sin fru……som han dock lämnade senare när det var dags för rättegången ang misshandeln på Filippa. Filippa och Love blev ett par och ett år senare var de fortfarande lika kära och fick en son. Det var ödet att de träffades.

Jag kan tycka att deras kärlekshistoria är fin men jag gillar inte att de gick bakom deras respektives ryggar…. Sätt och vis förstår jag Loves fru som kom på allt och slog ner Filippa. Det är ju inte okej med misshandeln i sig men den känslan och viljan har nog många bedragna haft tror jag. Jag har aldrig varit i den sitsen men skulle nog själv riktat min ilska mot partnern istället.

Jag tycker dock, och har alltid tyckt att man ska först avsluta en relation innan man prövar vingarna annanstans. Kanske lätt att säga så när man aldrig varit i den situationen…vad vet jag…..men ärlighet och respekt är väl partnern värd. Har ni några liknande erfarenheter?

wpid-20150331105334776.jpg

I samarbete med tv3
 1. Det har jag missat, ska kolla på play

 2. Linda skriver:

  Har också sett min hemlighet och OJ så spännande det är!

 3. Samarbetar du med TV 3 fast du inte har den kanalen själv? Tyckte det såg lite underligt ut att göra reklam för något man inte använder, liksom…Men det kanske inte är ett krav?

  1. mirkak skriver:

   Jag tittar alltid på tv3 play vilket funkar lika bra som om vi hade kanalen i tv 😉

   1. Ida skriver:

    När kommer resten av svaren på frågorna? Ignorerar du bara dem eller?

    1. laura skriver:

     vad var det där för konstig kommentar?mirka svarar väl så gott hon kan och när hon har tid.tycker hon skriver väldigt ofta för astt ha 13 barn och man och allt hon gör om dagarna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..