Kycklingmiddag, tävling m.m

Helgen borta i Karlsdag innebar en hel det ”hund”mat för oss. Inte så roligt med donken m.m från torsdag till söndag men men just då var det lättaste alternativet. Vi har längtat efter god hemlagad mat så idag testade jag någonting nytt 🙂

Gjorde en ny variant på Stinas Kycklingpanna. Har ju fått möjlighet att testa den här produkten och för oss med ganska många personer runt middagsbordet är det ju inte så dumt med något som både ”lagar sig själv”, funkar till många och går att variera lite.

image

Testade att lägga på majs, rödlök, färsk basilika, feta ost och lite röd paprika efter att kycklingen stått inne i ugnen i cirka 30 minuter. Lät den sedan stå inne i 30 minuter till och sedan klart att servera.

image

 

Visst blev det fint?
Inte alla av ungarna är jätte förtjusta i feta ost och rödlök, men när de stått i ugnen blir smakerna mildare och med lite ris eller klyftpotatis och sky blir det mums.
Vill du också prova? Just nu finns möjlighet att vinna både Stinas Kycklingpanna och även andra produkter från Kronfågel. Tävla här!¬†www.loppi.se/kronfagel
Annars så har dagen bara rullat på. Har haft en hel del mail och annat att ta itu med som har halkat efter. Jag kämpar fortfarande med att komma ikapp med tvätten. Selina och Alice ville baka så det blev lite muffins med bär i till kaffet 😉

image

Jennifer¬†har gjort egen slajm 😀

image

Blev jättebra enligt henne själv 🙂

Oliver åkte till en kompis och ringde senare för att höra om han fick sova över där. I morgon eftermiddag ska jag köra Jennifer till min syster där hon ska vara ett par dagar. Kusinerna har saknat varandra 🙂 Selinas gamla kompis från Torstuna hörde av sig till henne och ville ses så Selina ska dit på torsdag. Och så får vi besök av vår vän Nina på torsdag ‚ô• Hon har varit på väg till oss länge nu men sjukdomar och annat skit har alltid kommit i vägen för en date. Så nu håller vi hårt i tummarna så att ingen blir sjuk 😉 Nina har förstår ni lovat våra¬†barn att de ska baka tillsammans 😀 Nu vart Jennifer lite ledsen över att hon missar det roliga men det går nog flera tåg…

Nu ska jag hänga sista tvätten för dagen 😉

Kramis ‚ô•

 1. sanna skriver:

  HAHAHA!!! samma bilder som Hanna Graaf och Madelen Ilmrud har på sin blogg… Less på samma, samma vilken blogg man än läser…

 2. K skriver:

  Hur gör man egen slajm?

 3. Hur gör man eget slajm? Kan du inte göra ett inlägg om det? Vore kul att prova på med barnen 🙂

 4. Hej Mirka
  Jag fullkomligt älskar dej och dina familj. Ni verkar så himla genuint snälla och gulliga med varandra. Och kärleken mellan dej och Peter lyser igenom rutan. Att man kan vara s kärleksfulla efter 13 barn och många år tycker jag är underbart. Sen undrar jag vart koppen du dricker ditt kaffe i till muffinsen kommer ifrån? Den var snygg.
  Påskkramar till Er alla

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..