Fortsättning följer….

Tack till alla som har följt oss genom åren när vi har varit med i tv:n ‚ù§
Vi har haft så roligt och vi har även lärt oss mycket om oss själva m.m. vi har fått arbeta med underbara människor och filmteamen har kommit oss väldigt nära och blivit goda vänner. Ett stort tack till Johan, Andreas och Carl – våra härliga team-killar från denna säsong ‚ù§
Nu kan jag avslöja lite om hemligheten jag nämnde 😉

Ni kommer inom kort att kunna följa våran familj och Ilmruds familj genom en helt ny kanal nämligen¬†familjenannorlunda.se¬†

Det kommer att bjudas på videoklipp, info, skratt, tårar, middagstips, barnafödande, sexsnack och mycket mycket mera!

image

Hoppas att vi ses där inom kort ‚ù§

 1. Tina skriver:

  Det är första gången jag läser din blogg. Eller en blogg över huvudtaget. Men min familj har följt er säsong efter säsong och det har varit lika underhållande och fantastiskt att se. 🙂 Det har blivit en grej som alla längtat till. 🙂 Många tror att de äldre barnen inte får uppmärksamhet i en stor familj och att syskon tvingas ta hand om varandra.. Vilket jag själv inte kan hålla med om.. Enligt mig så brukar de stora oftast vilja vara med de små. Så är det i alla fall här. Själv har jag 4 barn än så länge.. Fast gubben min vill ha fler.. Men det får vänta en stund. Men visst kan jag tänka mig en liten till längre fram. 🙂 stort grattis i efterskott till bebis. Han är super söt. Ta hand om varandra och ha de gott kram Tina

 2. Vad roligt 😀 Ska absolut följas 😀

 3. Moa skriver:

  Hoppas att eran familj kommer att vara med i familjen annorlunda nästa år

 4. Hanne skriver:

  Lycka till med nya webbplattformen!

 5. Klara skriver:

  Kommer ni vara med i familjen-anorlunda nån mer gång?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..