Glad påsk

image

‚ù§ GLAD PÅSK TILL ER ALLIHOPA ‚ù§

Jag hoppas att eran påskhelg har börjat bra. Emmelie kom till oss igår och stannar till imorgon. Även hon har lite påskledigt från jobbet och då tid att hälsa på ordentligt 🙂 Benny, Victor och Selina åkte igår till sina kompisar i Torstuna över helgen så det känns rätt tomt hemma. Men roligt för de barnen att få komma iväg och leka med sina långväga-kompisar 😉 Jag åkte iväg och köpte en jäkla massa lösgodis så att de kunde ta med sig till kompisarna och barnen hemma får snällt vänta till imorgon. Gissa om de är otåliga 😀

image

Jag var duktig och hoppade medvetet över de godissorterna ( vilka är rätt få ) som jag tycker om så att jag inte blir frestad.
David har varit kinkig idag. Sovit bara korta korta stunder för att sen vara allmänt missnöjd. Så min dag har mest gått åt att försöka få honom lite nöjdare. Barnen har lekt en hel del ute i det fina vädret och Emmelie tog med sig Lilja på en powerwalk och Lilja somnade snabbt i vagnen 🙂 Peter hämtade hem Kevin och flickvännen Mli medans vi lagade mat. Barnen fick igenom sin önskemål dvs Tacos ( urk ).

image

image

Oliver har suttit med David idag, tills David började gnälla.

image

Gullungarna ‚ù§
David har varit svårflörtad hittills och inte velat le. Tills nu. Nu ler han mer och mer för varje dag och har även börjat ” prata ” lite 🙂

Imorgon kommer Paulina ( Daniel och Mikaelas halvstorasyster från mammas sida ) och hälsar på. Det var alltför länge sen vi sågs sist och ska bli jätteroligt att hon kommer 🙂 På söndag kommer mummi och min syrra m.m på besök och på måndag kommer Nina & co. En fullspäckad helg mao 😀 Gäller att passa på att ses när de flesta är påsklediga.
Vi har inga speciella påsktraditioner utan har alltid bara njutit av extra ledigheten man fått med röda dagar hit och dit.

Kramis 💜

 1. Såg det sista avsnittet av Familjen Annorlunda nu. Så himla fint att ni delade med er av förlossningen ( eller en del av den)
  Fan ni är en sån härlig och fin familj, önskar er verkligen allt gott här i livet!
  Glad Påsk 🙂

 2. Helen skriver:

  Testa tacos med grillad kyckling som du strimlar en liten créme fraiche burk och en taco krydds påse som du värmer i pannan. Super gott! Mycket godare än köttfärs! Testa! Kram!!

 3. Glad Påsk till dej ochdin härliga familj! Njut nu och ha det riktigt bra. Kram

 4. Silly skriver:

  ‚ú®*whoop whoop*‚ú® asså blåggen e uppdated igäääään!! ‚ù§Ô∏è‚ù§Ô∏è‚ù§Ô∏è typ ja bärettar om hur vi gav Carros mamma ett egg fasten hon e apatisk! *kiss* http://nyheternasverige.se/sillys-blogg/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..