Kärt besök, ben i maten, påskägg m.m

Idag kom Paulina med sina 2 barn på besök. Ett kärt återseende då vi inte setts sen vi flyttade till Björklinge. Vi pratade, skrattade och fällde även någon tår. Barnen lekte och vi såg inte så mycket av en del av de 😀 Vi har kännt Paulina sen hon var liten och hon är banne mig en av de starkaste människorna jag känner. Hon har varit på livets botten. Inte många som skulle haft styrkan att ta sig upp igen men det gjorde hon trots att det mesta har varit emot henne. Hon har kämpat hårt med att skaffa sig ett bra liv, utbildat sig och snart klar med sin andra utbildning. Fått en egen fin familj. Hon har lyckats mot alla odds! Jag älskar henne för den hon är 💜

image

Tack Paulina för ett härligt besök och den fina blomman ‚ù§

Nellie och Älva somnade efter besöket 😀

image

Idag åt vi makaroner med skinksås…. Jag gör såsen själv och har i strimlat kokt skinka från Tulip. En favoriträtt hos många av barnen. Idag fick jag dock en benbit i munnen vilket fick mig att tappa matlusten!

image

Tur att inte nån av ungarna fick den! Jag kan till viss del förstå att det kan ibland komma med sånt men har ändå mailat de om det ….
Linnéa är the queen of selfies. Hon tar minst 10 st åt gången för att kanske få en som duger 😀 Typ.

image

image

Hon var inte så nöjd med färgningen som gjordes hos frisören. Det var ojämt och fläckvis ljusare/mörkare. Så igår hjälpte Emmelie henne att fixa till färgen och nu är Linnéa nöjd 🙂

image

😀 ‚ù§ 😀 ‚ù§

Efter middagen gick Emmelie ut och gömde barnens påskgodis. Vissa hittade sina påsar enkelt och några fick leta en stund men till slut hade alla fått sin gottis. Då blev det filmmys uppe i tjejernas rum.
Imorgon kommer det besök igen och 3 av 4 barn kommer hem 🙂

Kramis 💜

 1. Hej underbara Mirka!! Först vill jag bara tala om att jag älskar din blogg och följt ”familjen annorlunda” sedan start! Så härligt att de hur underbara band ni i familjerna har! Jag väntar mitt andra barn, trodde aldrig jag skulle våga. Fick göra urakut kejsarsnitt i v35 med första barnet. Så jag har aldrig packat en bbväska, men nu med barn nummer 2 så står jag och kilar mig i huvudet och undrar jag fasen jag behöver ha med, både till mig och till det kommande barnet. Har du tips? Tacksam för svar! Kram

 2. Fia skriver:

  Har köpt Tulip en gång o aldrig mer. Bara en massa brosk o ben. Så vidrigt

 3. åsa skriver:

  håller med …paulina är en av de starkaste tjejerna jag nånsin kännt…

 4. Hej där. Måste bara säga att jag följt er under alla avsnitt under åren från Lgh i Märsta till huset i Björklinge. Ni är den familj som varit mest fängslande att följa, underbara ungar och föräldrar som verkar bry sig, får känslan att ni är likadana även när kameran släkts….
  Ha ett fortsatt bra liv
  Mvh Christina

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..