Påsk-besök

I söndags fick vi besök av min mamma, ”pappa”, systerdotter Denise och lillebror med familj 🙂 Det var evigheter sen vi sist sågs och efterlängtat. De fick träffa David för första gången och mummi passade på att gosa lite extra med honom. Min syster skulle också ha kommit men hon är i slutet av sin graviditet och sover knappt någonting längre så hennes krafter var slut. Så jag förstår att hon stannade hemma. Vad jag inte saknar de sista graviditetsveckorna 😀

Det blir alltid väldigt intensivt när min släkt¬†är på besök så jag glömmer helt bort att fota….

Emmelie åkte hem och Benny, Victor och Jennifer kom hem. Alice hade verkligen saknat sin storasyster och vice versa. De två tjejerna är verkligen extremt nära varandra, man skulle nästan kunna tro att de är enäggsvillingar med varandra så ¬†nära är de 🙂

Igår kom min underbara vän Nina med man och yngsta sonen på besök. Äntligen lyckades vi sammanstråla utan att sjukdomar m.m kom i vägen 😉 Deras son Milo, som i normala fall är väldigt blyg sprang inom några minuter iväg och lekte med våra killar sen såg vi knappt röken av de 😀 Vi tog en fika och sen började Nina och Alice att baka. Lite ovant att ha någon annan hemma hos sig som bakar medans jag bara tittade på men jag gör lätt om det igen 😀

image

‚ô•

image

Dajmcheesecake på gång

image

Alice var mer än duktig som hjälpreda ‚ô•

image

Dajmcheesecake – bland det godaste jag ätit!

Sen fortsatte bakandet och tjejerna gjorde cupcakes.

image

med mintfärgad frosting och diverse strössel på.

Tack Nina och Alice för gosakerna till fikat ‚ô•

image

Nästa gång blir det grillning 😉

En timme efter att Nina och Tony åkt kom Kevins flickväns mamma och lillasyster på besök. Och strax efter de kom Selina hem. David var kinkig och hade svårt att komma till ro pga sin täppta näsa och det blev en sen kväll för oss.

Kevins flickväns familj har en del hundar. De håller på med utställningar och avlar Leonbergers. Snart ska deras tik få valpar och vi bara måste dit sen och se på de 🙂 Kanske försöka få Linnéa att bli lite mindre rädd mot hundar….?

I morgon ska jag till Stockholm för att gästspela Carin¬† da Silvas och Tilde Frölings nya podd. Har träffat Tilde ett par gånger och hon är urmysig så det kommer bli jätteskoj imorgon 🙂

Nu måste jag ta itu med mellis så det är klart nr skolbarnen snart stormar in…

Kram ‚ô•

 1. loppi skriver:

  Men så mysigt det ser ut! Vi blir lite avundsjuka här på kontoret 🙂

 2. Irene skriver:

  Ja köp en leonberger!

 3. Vad äter ni till mellis? Tycker det är svårt att komma på. Blir mest frukt.

  1. kgvd skriver:

   Här hemma blir det mackor frukt yoghurt eller bulle!

 4. Sofi skriver:

  Hej familjen. Akta er när ni besöker valparna. Ett barn är enkelt jämfört med valp. Tro mej

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..