Vinnare – LloydsApotek

Vad många bra tips ni har kommit med! Jag är inte direkt världsbäst på att ta hand om min hy och har lagt en del av era tips i minnet 🙂

Den som har vunnit ett fantastiskt hudvårdsskit från LloydsApotek fylld med produkter från ACO är:

Maria

Det bästa hudvårdsrådet är att äta hälsosamt! ALL skönhet kommer inifrån, bokstavligen! Men självklart är det också bra att vara noggrann med att tvätta bort smink och fukta huden med en kräm av hög kvalitet. Hög kvalitet betyder inte alltid högt pris! Lär känna din hud och använd produkter som är lämpliga just för dig!

Grattis!

Maila mig dina adressuppgifter: tolvbarnsmamman@Hotmail.com

 

 1. Mia skriver:

  Är en gift mamma och har två barn och vi bor på landet. Är 44 år.

  Ni kommer att få följa mitt liv som att vara annorlunda med diganoser m.m. & mitt liv. Jag är född -70, lever med min man och 2 barn, 6 hundar, Hundar är mitt liv, Utan dessa underbara varelser vore inte livet ett liv.

  Jag är en person som har svårt att möta ensamheten och inte ha någon att bolla mina tankar med. Jag behöver ha någon som orkar lyssna. Jag har vänner som jag känner jag inte vill tära på mer. De är vana vid mitt glada jag och det känns att jag vill kunna prata med människor som inte har förutfattade meningar och samtidigt kan ge mig perspektiv på mina tankar och funderingar.

  Vad jag gör på min fritid!
  Jag tycker om att hitta på saker på min fritid som allt från att träna, kolla film, äta något gott, åka någonstans, bara vara, ut i naturen, fiska, vad som helst helt enkelt. Det finns inget jag inte kan tänka mig att göra. Tycker om när det händer något eller inte på rätt sätt.

  Om den jag söker!
  Jag söker den som är villig att förstå, som har en drivkraft och är ärlig i sina avsikter och som kan värdesätta utbytet av tankar och goda råd. Någon som är rak och intresserad av att ge och ta.
  Vad vill jag göra med dig
  Det är svårt att säga, beror alldeles på personen i fråga. Ibland är det tillräckligt att prata, ibland att göra något roligt eller intressant. Sådant visar sig efterhand.

  Vilken kontakt är jag öppen för IRL – Träffas och umgås, Brevkontakt här på sajten, Chatt, Träffas på tu man hand, Träffas flera och hitta på nåt kul
  Etniskt ursprung Europeisk
  Änskad relation Vänskap, Endast vänskap, Onlinevän / Chattvän

  Läs gärna min blogg:

  miamiamia.bloggplatsen.se

 2. Bra blogg!besök gärna min!kramar till dig

 3. LJ skriver:

  Grattis! 🙂

  1. VARFÄR ??? Kommer denna människas konstiga kommentarer med ?
   Hälsningar Skaune

  1. Maria skriver:

   Kollade din blogg. Det var 30 sekunder av mitt liv som jag aldrig får tillbaka 😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..