ANNONS

Trötthet, hundar och podcast

/

Som jag har skrivit så är David förkyld. Han låter som en liten gris när han andas stackaren. Och i och med hans förkyldning så har han mera magknip just nu också 🙁 Det gör att vi sover inte bra alls på nätterna. Inte.bra.alls.suck. Just nu känns det som att jag skulle lätt kunna sova i ett helt dygn på raken. Det är helt okej så länge jag är i rörelse och håller igång men sätter jag mig ner så är det kört, då blir ögonlocken blytunga. Jag är inte så värst mycket till sällskap på kvällarna nu 😀

I tisdags åkte hela familjen och hälsade på hos Mlis ( Kevins flickvän ) familj. Vi har träffat föräldrarna ett par gånger men nu blev det ett mera ordentligt besök 🙂 Ungarna förutom Linnéa var överlyckliga av att få busa och gosa med deras hundar – 2 Leonberger och 2 chihuahuar ( de har även en Grand danois men den fick vara kvar inne i hundgården ). Lilja har typ noll hundvana men hon var inte rädd för fem öre utan sprang runt i extas och klappade hundar, skrattade och pratade på med de 🙂

image

Leonberger är ju såå fina hundar och jag skulle vilja ha en men de är nog lite för stora för oss kom vi fram till. Barnen tjatar på att vi ska köpa en chihuahua och visst, de är urgulliga men jag vet inte….? Fick höra att de är ganska duktiga på att göra sina behov inne trots att de varit ute ofta….? Så var även Emmelies gamla Chihuahua och har hört det från andra också och det vore ju inte så roligt….. Sen är jag ju mera sugen på en lite större hund, typ en Labrador eller dyl. Eller blandras av något slag. Suget kommer i vågor och barnen vill verkligen och det skulle vara ett bra sätt att få Linnéa att bli av med lite hundrädsla. Jaja…tiden får visa, det blir inget förhastat i alla fall 😉

I går åkte jag med de 2 minsta till Stockholm för att gästspela på Carin da Silvas och Tilde Frölings nya podd. Tjejerna var hur härliga som helst och inspelningen gick galant 🙂 Vi hade nog kunnat fortsätta en timme till med tanke på alla frågor som Tilde och Carin kom med efteråt 😀

image

Raka vägen hemåt och till en utvecklingssamtal. Laga middag och hämta hem några barn från kompisar sen var det typ kväll.

Tittade på Sveriges yngsta mästerkock och jag blir såå fascinerad av barnens matlagningsskills! Så duktiga små kockar! Jag hade gärna haft en sån talang under mitt tak 😉

image

Någon har badat och glömt tömma ur badkaret. Någon har svårt att snacka sig ur den biten 😀

Kramis ‚ô•

74
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00