Livet på en pinne

Dagen ser lovande ut….. eller?

David skriker i väntan på att jag gör mat, fort ska det gå också tycker han…
I samma veva tjatar Nellie på mig och vill ha lunch….
Lilja passar på och leker med min dator…
Och Älva ställer sig på hallmatan och spyr rakt ut…
Peter ringer för att jiddra lite – jag ba ” idag är ingen ide att du frågar sen vad jag har pysslat med”…
Det blev lite svettigt för denna morsa där ett tag 😀

image

Nu är David matad och nöjd. Nellie har fått sin lunch och Lilja ligger i sin säng. Älva har slocknat på en madrasskydd på vardagsrumsgolvet. … kanske kan jag äta frukost nu 😉

 1. Karin skriver:

  Mirka nu bjöd du in…till en kommentar om amningens fördelar , utan att skuldbelägga någon för det är så känsligt för många 🙂 Men fördelarna med amningen är just att man alltid har maten färdig OCH dessutom lagom temperatur så fördelarna är så många och gör livet något mindre stressigt ( ja bara man får in en rutin i amningen ) Hoppas någon tar till sig detta ( utan att bli negativt påverkade av detta känsliga ämne ) Kram

  1. K skriver:

   Det skapar ju oerhört mycket större stress att amma när fler barn pockar på ens uppmärksamhet! Att amma superstressad är ju inte heller bra för barnet. Det går relativt snabbt att ordna ersättningen även till en bebis i Davids ålder, efter 6 månader går det ännu fortare då man inte behöver koka vatten innan. Jag upplevde amningen som galet stressande, var ofta sjöblöt av svett. Dock har jag ammat fyra av fyra barn. Ibland kombinerade jag med ersättning just för att inte stressas sönder samt exempelvis då något av de övriga barnen hade större behov av snabb assistans. Kram

 2. Karin skriver:

  Mirka nu bjöd du in…till en kommentar om amningens fördelar , utan att skuldbelägga någon för det är så känsligt för många 🙂 Men fördelarna med amningen är just att man alltid har maten färdig OCH dessutom lagom temperatur så fördelarna är så många och gör livet något mindre stressigt ( ja bara man får in en rutin i amningen ) Hoppas någon tar till sig detta ( utan att bli negativt påverkade av detta känsliga ämne ) Kram på ER!

 3. Vera skriver:

  Hej Mirka! Otroligt fina barn du har. Jag har startat en websida med armband av olika modeller med god kvalité och för ett bra pris. Kolla gärna in sidan och se om något intresserar dig eller kanske andra i familjen:) finns både för killar och tjejer. Kram!

 4. Jisses! Fullt ös från starten

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..