Lång sovmorgon

Jag har precis fått en kinkig bebis att somna och är såå trött. Just nu önskar jag att jag kunde få en ordentlig sovmorgon. En lång en. Bara sova ut tills man själv vaknar. Och då somna om och sova lite till. Jag kan inte ens komma ihåg när det hände mig sist…..
Jag har ju sovit på hotell då och då men alltid ställt klockan på ringning för att inte missa frukosten 😀 Och nej, det skulle aldrig funka här hemma då jag vaknar av lilla minsta ljud från barnen, i så fall skulle jag behöva ett ljudisolerat rum liksom.

image

Ja ja… nu går jag och lägger mig så att jag kanske har tur att få sova ända fram till kl. 6 😉

God natt 💜

 1. Hanna skriver:

  Hej, provar att fråga en tredje gång:
  Hur gör ni med strumpor? Vet du vems varje strumpa är eller delar dom/tar de strumpor som är i samma storlek? Jag kan nämligen knappt skilja på mina och min mans….
  Handdukar vid dusch, hur skiljer ni på dom? Har alla barn en varsin krok?

 2. Att få sova ut ordentligt utan att bli väckt är en av mina största önskningar just nu. Får ta och ordna lite sovmorgon i alla fall någon dag.

 3. Marie skriver:

  Sov på Elites hotell lörd-sönd. Då har dom frukost till 12.

 4. Lene skriver:

  Känner precis som du. Tänk att få sova ut tills man vaknar. Vaknar också av minsta ljud från barnen och är det inte av dom man vaknar så måste man upp på toa. Har ibland tänkt att jag ska ta en 24 timmars mitt i veckan. Har fått för mig att det bara är pensionärer dom åker då och dom är förhoppningsvis lite tystare än ungdomar som ska festa hela natten. Men att lämna alla hemma för att få sova ut tills man vaknar känns inte som ett alternativ. Hoppas iallafall att du fått sova inatt. Hoppas din dag går i pigghetens tecken. Många kramar till er alla!

 5. Sj skriver:

  Längtar med efter sovmorgon! Fast jag längtar efter att få lägga mig och sova när jag vill på kvällen med. Precis som dig vaknar jag av minsta ljud från barnen och jag kan dessutom inte somna om lätt så att sambon skulle ta barnen någon morgon e lite svårt, tyvärr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..