Girls night out

Ryggläge i soffan nu för att rinna av lite innan sängen ropar efter mig. Det har varit en lugn dag men ändå ett virrvarr av känslostormar som jag måste försöka handskas med och förhoppningsvis blir jag lite klokare så småningom….
Älva och Nellie fick äntligen gå till förskolan igen efter att ha varit hemma hela förra veckan, de var så glada över att få leka med sina kompisar igen 🙂
Jag hade ett långt planerings-samtal med Madde ang sidan vi ska starta inom kort. Vi har så många idéer och är ivriga att bli klara med sidan.
När Peter kom hem, åkte jag med de större tjejerna + David för en liten shoppingtur. Vi startade i Gränby C där vi först och främst letade efter en vårjacka till Alice. Hon hittade en som dessvärre inte fanns i hennes storlek 🙁 Ingen annan jacka dög så jag ska se om den finns på Lindex  hemsida. Handlade lite strumpor ( återkommer till de längre ner ) och annat smått. En middagspaus på foodcourt där Jennifer och Alice valde pasta bolognese, Linnéa tog kyckling garlic och jag tog sushi 🙂

image

image

image

Vi pratade massor och hade det bara bra 🙂
Till sist åkte vi till Ica Maxi och gjorde en veckohandling sen raka vägen hem.
Jag känner mer och mer att en förkylning knackar på vilket ogillas starkt 🙁

image

Igår tog jag en groupie på en liten bit av mig och Alice och Oliver…våra tokungar ‚ù§

image

Linnéa tog kort på killen som är redo för sin första sommar 🙂 Coolingen ‚ù§
Imorgon har jag 2 utvecklingsamtal och ett på torsdag…sen är bara Kevins kvar. Kevin som förresten och till Spanien idag med sin tjej för att hälsa på hennes morfar som bor där * bara lite avis är jag…*
Kramis 💜

 1. Petrs skriver:

  Vad är det för märke på Linneas hårfärg? Skriv gärna tillbaka till min mail eller Skriv inlägg var hon köpte den,för vill oxå få den rosa färgen hon har..Med vänlig hälsning, Petra

  1. ??? skriver:

   ?????

 2. A-K skriver:

  Hej! Du skriver om känslostormar..Ja, herregud..var kommer dom ifrån? Känner gen detta 🙂 Ena stunden är man jättelycklig över allt det fina man har i livet, o andra stunden så känns det bara så likgiltigt, trist..Man vet att man BORDE vara så glad..Sen vänder allt igen o man fattar inte ett jota;-) Tror det kallas för LIVET!!

 3. Mysigt att shoppa bara med de stora tjejerna 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..